Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Beurer BY 110

Termékkatalógus
Beurer BY 110
3,0 1 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 300 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, öko mód, éjjellátás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), szülői és gyerek egység hálózati tápellátású (230 V) (1× Beépített újratölthető elem)
Leárazás -12 %
56 790 Ft 64 890 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BABY10603 Termékszám:  4211125952617
Beurer BY 110 64 890 Ft 56 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Beurer BY 110

Szerezz tökéletes áttekintést afölött, mi történik a babaágyban. A minőségi BEURER bébiőr képet és hangot is képes továbbítani. A kamerás bébiőrnek köszönhetően mindig tudni fogod, mi történik a szobában. Hogy a bébiőr hangja tökéletesen tiszta legyen, a hang továbbítása digitális jelként zajlik, és lefedettségi köre 300 m is lehet. A felkínált bébiőr több csatornával rendelkezik, és nagyobb frekvencián sugároz, mint az analógok, tehát minimális a jel zavarásának a veszélye, ezért alkalmas városokba és sűrűn beépített helyekre. De ha a jel véletlenül mégis megszakad vagy eltűnik, a berendezés akusztikus jelzéssel a tudtodra adja. A fő, szülő egységet a konnektorról lehet működtetni, ahogyan a gyermek egységet is.

Bébiőr Beurer BY 110 ...

A kitűnő Beurer BY 110 bébiőr fontos jellegzetességei

  • BEURER video bébiőr a kisbaba tökéletes megfigyelésére
  • A hang digitális átvitele
  • A lefedettség hatótávolsága akár 300 m
  • A remek BEURER bébiőr két irányban képes a kommunikálásra
  • A lemerülő elem jelzővel tudni fogod, mikor érkezik el a csere ideje
  • Örülni fogsz az éjjellátó funkciónak, amelynek köszönhetően lekapcsolt lámpa mellett is látni fogod a gyermeked
  • A nagyszerű BEURER bébiőr vetítéssel vagy hangokkal segít elaltatni a gyermeked
  • Tartsd szemmel a kisbaba egészségét a hőérzékelővel
  • A bébiőr szülő és gyermek egységét is az elektromos hálózat táplálja
  • Tartalék energiaforrásként beépített újratölthető elem használható

A kitűnő BEURER bébiőr további funkciói

A mai bébiőrök már számos praktikus funkciót kínálnak. Hasznos lehetőség az éjjellátó mód, amellyel áttekintheted, mit csinál a gyermek éjszaka, amikor aludnia kéne, és nem világít a szobában a lámpa. A minőségi BEURER bébiőr felszereltségéből nem hiányzik a kétirányú adatátvitel. Így ha a gyermek nyugtalan és sírni kezd, ennek a lehetőségnek köszönhetően megpróbálhatod először megnyugtatni a hangoddal. Az sem jelent akadályt, ha a szobában nagy a zaj, egyszerűen növeld a bébiőr hangerejét a vezérlővel. Az altatás funkció többfunkciós segédeszközzé teszi a bébiőrt. Ezért a kiváló BEURER bébiőr nemcsak ellenőrzést biztosít a kisbaba felett, hanem még egy altatódalt is le tud játszani neki.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
300 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Öko mód, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

Elemek

Elemek típusa
Beépített újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beurer BY 110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer BY 110. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEURER BY 110.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ