Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Beurer HC 80

Termékkatalógus
Beurer HC 80
5 1 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2200 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, kefés fúvófejjel, akasztó pánt a csomag része, 2,7 m hosszú kábel, fekete és arany kivitel
Leárazás -31 %
49 990 Ft 72 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BEU0052c Termékszám:  4211125591151 Gyártó honlapja:
Beurer HC 80 72 390 Ft 49 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Beurer HC 80

A Beurer HC 80 hajszárító ismert a kiváló minőségéről, hosszú élettartamáról, illetve modern és egyben kompakt designjáról. A legfőbb előnye az, hogy bármilyen hajtípushoz használható. Hármas ION funkcióval rendelkezik, amelynek segítségével könnyen formázható a haj, annak köszönhetően, hogy az megakadályozza a haj elektrostatikus feltöltődését, azáltal, hogy semlegesíti a töltéseket - szárítás közben. A hajszárító 2 sebességi fokozattal, és 3 hőmérséklet fokozattal rendelkezik, amelynek segítségével könnyen kiválaszthatod a tökéletes kombinációt a hajad számára.

Főbb előnyök

  • Nagy teljesítmény, hosszú élettartam
  • Hármas ION funkció
  • ION technológia
  • Professzionális, minőségi AC motor
  • Diffúzor, és szűk fúvóka a professzionális felhasználáshoz
  • Hideg fúvó mód, a hajstílus rögzítésére
  • Automatikus túlmelegedés elleni védelem
  • Hurok, az egyszerű tároláshoz

Kiváló tulajdonságok, és funkciók

A hajszárítót egy professzionális, és kiváló AC motor működteti. A hajszárító szűk fúvókával és diffúzorral van ellátva, amelynek segítségével egyszerűbb a haj megformázásra göndör, vagy hullámos stílusba. Van hideg fúvó mód is, amely segít "rögzíteni" a hajstílust, így az tartósabb lesz. A biztonság kedvéért a hajszárító rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel, valamint eltávolítható szűrővel. A tárolás megkönnyítésére egy hurok szolgál, amelynek segítségével könnyen falra akasztható a készülék. A haj tökéletes kinézetéhez és megóvásához, formázásához, ez a hajszárító a tökéletes választás.

 
 

Paraméterek

Összehasonlít

Kiegészítők

Tartozékok
Akasztó pánt Kész!

Szín

Szín
Fekete, Arany Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beurer HC 80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer HC 80. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beurer HC 80. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer HC 80. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer HC 80.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ