A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Beyerdynamic Custom One Pro, fekete

Termékkatalógus
Beyerdynamic Custom One Pro, fekete
5 6 értékelés
Fej-/fülhallgató - frekvenciatartomány: 5-35000 Hz, 16 ohm impedancia, érzékenység: 96 dB, leválasztható kábel, változtatható kialakítás
Kód:  BEY355a5 Termékszám:  709085

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic Custom One Pro, fekete

A Beyerdynamic Custom One Pro fejhallgató kiváló partnere lesz az asztali, és a hordozható audioforrásoknak is. A változtatható hangkarakterisztika és átalakítható felépítés a kivételes hangzást és az egyedi design modern hangsúlyozását ötvözi.

Az új mechanikus csúszókapcsolónak és a környezeti zajcsillapításnak köszönhetően a fejhallgató könnyedén hozzáigazítható az aktuális megjelenési és hangzás-igényeidhez. A fejhallgató a jelenleg elérhető egyik legmélyebb és legtisztább basszust képes megszólaltatni, ezt szintén szabályozhatod!

A fejhallgató cserélhető kábellel van ellátva, más kábelek opcionálisan beszerezhetők hozzá. Ennek köszönhetően másodpercek alatt headsetté alakíthatod. Az új, szabályozható zajszűréssel a Custom One Pro ideális útitársad lesz, ugyanakkor tökéletes eszköz lehet stúdióba vagy a színpadra is. Az aktív zajcsillapító rendszerektől eltérően a fejhallgató rendszere külön áramellátás nélkül is működik, valamint ellenkező irányba is, azaz te sem zavarsz másokat.

A Beyerdynamic Custom One Pro fejhallgató az első olyan modell, amely az új Velocity technológiát használja, amely a ma elérhető egyik legkönnyebb membránt tartalmazza, így a fejhallgató korábban elérhetetlen részletességű hangot, és finom árnyalatokat képes hallatni. További előnye, hogy különböző hangforrásokkal használhatod, a hordozható lejátszóktól a stúdiótechnikáig.

Custom One Pro fejhallgató kézzel készült Németországban, a lehető legjobb minőségű anyagok és alkatrészek felhasználásával. A rugalmas fém fejpánt tökéletesen illeszkedik a rendkívül erős villához, amely a tokozást tartja. Amint az a Beyerdynamic esetében már megszokott lehet, a termék megvásárlása után akár több évvel is szinte bármely alkatrész cseréjére lesz lehetőség.
  
Legfőbb jellemzői:

  • Változtatható basszusreflex rendszer.
  • A zárt konstrukció kiváló zajcsillapítást tesz lehetővé, akár 18 dB-ig.
  • Tartós acél fejpánt.
  • A fejpánt és a kagylók puhák, kényelmesen párnázottak.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic Custom One Pro, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic Custom One Pro černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic Custom One Pro čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer Beyerdynamic Custom One Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer Beyerdynamic Custom One Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ