Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Beyerdynamic Custom Street fejhallgató, fehér

Termékkatalógus
Beyerdynamic Custom Street fejhallgató, fehér
Fej-/fülhallgató - fejhallgató, zárt, 20-20000Hz-es frekvenciatartomány, impedancia 38Ohm, 103dB érzékenység, levehető kábel, változtatható kivitel, 3,5 mm-es csatlakozó, 1,3 m kábel
Kód:  BEY355a71d Termékszám:  BD 706213

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic Custom Street fejhallgató, fehér

A Beyerdynamic Custom Street fehér fejhallgatók kiváló hangzást biztosítanak egy jól megtervezett és robusztus kialakítással. A zárt konstrukcióval kellemesen hallgathat vele zenét, ugyanis szinte teljesen elszigeteli a környezeti zajokat. Ha gyakran utazik, biztosan örülni fog az összecsukható konstrukciónak, valamint a mellékelt toknak, amelyek megkönnyítik a szállítást. A fejhallgató teljesen levehető kábellel rendelkeznek, amely a jobb és a bal oldali portba csatlakoztatható. Signal keresztül is, így lehet a másik jack zenék más felhasználókkal. A kábelen található egygombos mikrofon lehetővé teszi a hívások kezelését, széleskörűen a legtöbb mobiltelefonról.

A Beyerdynamic Custom Street fehér fejhallgató legfőbb jellemzői

  • A tökéletes formatervezés ötvözi az eleganciát és a tartósságot
  • Az inverterek mély basszust, fényes központokat és éles magasságokat biztosítanak
  • Kiváló minőségű hangzás a basszus beállításával 3 szinten (lapos, kellemes basszus és magas hangok)
  • A puha fülpárna kényelmes viselést biztosít
  • A zárt konstrukció bent tartja a zenét a fülben és blokkolja a környezeti zajokat
  • Távirányító és mikrofon
  • Fehér design
  • Praktikus kemény tokkal

Egyedi design

A kiváló hangzás kiváló minőségű átalakítókon alapul. Kiegyensúlyozott hangzás, mély basszus, szikra magasság és természetes középfrekvenciás hangzás jellemzi. A modell sajátossága, hogy képes módosítani a terveket. A csomag magában foglal a 16 cserélhető fülpárnát. A minőségi kábel praktikus 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkezik. Ennek köszönhetően a Beyerdynamic Custom Street fejhallgató számos elektronikus eszközról is használható.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic Custom Street fejhallgató, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic Custom Street bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic Custom Street biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Custom Street Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Custom Street Weiss.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ