Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Beyerdynamic DTX 350 m fekete

Termékkatalógus
Beyerdynamic DTX 350 m fekete
Fej-/fülhallgató - Zárt, dinamikus, összecsukható, 22-18000Hz, érzékenysége 98 dB, impedancia 32ohm, 1,2 m-es kábel, vezérlőkábel
Kód:  BEY355e6 Termékszám:  718807

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic DTX 350 m fekete

A Beyerdynamic DTX 350m kis méretű, hordozható fejhallgatója annak ellenére, hogy az alacsonyabb árkategóriát képviseli, rendkívüli zenei élményt nyújt. Az eszköz még azon felhasználók számára is örömet nyújt, akiknek általában magas elvárásaik vannak egy fejhallgatóval szemben. Minőségi energiaátalakítóval felszerelt, így képes kellemetlen torzítások nélkül megbírkózni a lüktető basszussal. Zárt kialakításának köszönhetően tökéletesen kiszűr minden környezeti zajt. A igényesen kialakított műbőr fülpárnák pedig hosszantartó kényelmet biztosítanak. A fejhallgatóhoz egy puha, praktikus tok is tartozik, mely a könnyed szállítást vagy tárolást teszi lehetővé.

Legfontosabb jellemzői

  • A fejhallgató kompatibilis mobiltelefonnal, tablettel és laptoppal
  • Stabil összeszereltség és kompakt forma
  • Diszkrét, mégis elegáns megjelenés
  • Gubancolódásmentes lapos kábel
  • Rendkívül könnyű és tartós konstrukció (131 g)
  • A csomag egy tokot is tartalmaz

Maradjon kapcsolatban

A mai rohanó világban fontos, hogy kapcsolatban maradjon mindenkivel. A Beyerdynamic fejhallgatóját éppen ezért egy praktikus mikrofonnal látták el, hogy Ön bárhol és bármikor beszélni tudjon barátaival, családjával vagy kollégáival.

Sokoldalúsága rendkívüli

Alacsony impedanciájának köszönhetően nem csak telefonnal és tablettel, de számítógéppel és akár  televízió készülékkel is kényelmesen használhatja fejhallgatóját, mely összecsukható kialakítással rendelkezik. A sokoldalú kompatibilitást a 3,5 mm-es jack csatlakozó garantálja, így eszközét különböző elektronikus készülékkel is párosíthatja. Így például MP3 lejátszón, notebookon, mobiltelefonon vagy tableten is éjjel-nappal kedvenc zenéit hallgathatja.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic DTX 350 m fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic DTX 350m černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic DTX 350m čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic DTX 350m Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic DTX 350m Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ