AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Beyerdynamic T1 2G

Termékkatalógus
Beyerdynamic T1 2G
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülre, fület befedő (over-ear) félig zárt, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, 5 Hz-55000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 600 Ohm impedancia, levehető 3 m-es kábel,
Kód:  BEY356f1 Termékszám:  718998 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic T1 2G

Ön szerelmese a kiváló minőségű, megalkuvást nem ismerő hangzásnak és rajong a legnagyobb hűségért? Ebben az esetben, mi már előkészítettük a Beyerdynamic cég fejhallgatóját, amely kielégíti még a nagyon igényes felhasználók elvárásait is. Köszönhetően a kiváló meghajtónak valóban azt a zenét hallja, ahogyan azt az Ön kedvenc művészei a stúdióban rögzítették. Pontosan, egyszerűen és kristálytisztán. Minden részletet és minden rezzenést. Félig zárt struktúrájú modell, amely a T1 második generációs készüléke, hatékonyan szigetelt a zajos környezet ellen. Még egészen halk részeknél is tökéletesen lehet hallani a legfinomabb részleteket is a vezérelt, kiegyensúlyozott, analizált frekvencián a mély basszustól a kristálytiszta magas hangokig.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyon érzékeny technológia Tesla inverterrel
  • Térbeli, átlátható és teljes hangzás
  • Gyors impulzusválasz
  • Magas impedancia
  • Kétoldalas, levehető 3 méter hosszú kábel textil nylonszál bevonatú réz huzalok
  • Aranyozott sztereó 3,5 mm-es mini jack, 6,35 mm-es menetes adapter
  • Lélegző, memória habból készült szuper fülpárnákkal
  • Kiváló minőségű bevonatos fejpánt
  • Luxus, szilárd hordozó tok
  • Kézi gyártás Németországban
  • 5 év garancia

Nikola Tesla

A fejhallgató kiváló hangzásának alapját az elegendő sűrűségű mágneses erővonalak biztosítják a horvát Nikola Tesla feltalálóról elnevezett egységben kfejezve, amely a tekercs magjában működik és közvetlenül befolyásolja a beépített magneses átalakító gerjesztésének a hatékonyságát. Minél nagyobb a telítettség, annál könnyebb kezelni a dobokat és a tervező mérnökök is jobban tudják kezelni az átalakító természetes tulajdonságait az elvárt ideális viselkedéssel összhangolva.

Magas szintű kompatibilitás

Tápkábel van mindkét oldalán, eléggé erős, de rugalmas és gyárilag el van látva egy 3,5 mm aranyozott csatlakozóval és a kiegészítők között egy még nagyobb 6.35 mm-es átmérőjű is található. Szerezzen be magának egy műbőrből készült fülpárnát és egy kényelmet fejpántot. A mellékelt  hosszabbító kábel segítségével csatlakoztassa a fejhallgatót valamint a belföldi, szabványos Hi-Fi berendezést, például egy otthoni sztereo készüléket. Bárhol tud csatlakozni, akár a hagyományos teljesítményű hordozható eszközökkel is. Ezt követően soha nem látott dinamikájú, csúcsminőségű hangzás veszi körül Önt. A felhasználók minden bizonnyal élvezni fogják azt a tényt, hogy a termék kézzel készül Németországban és 5 év garancia érvényes rá. A termék alkotórészei közé tartozik egy védő tok is, amely a fejhallgató biztonságos tárolására szolgál, amikor nincs használatban. 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Félig zárt Kész!
Mikrofon
Nem Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, 6,3mm Jack Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Félig zárt Kész!
Mikrofon
Nem Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, 6,3mm Jack Kész!
Kábel hossza
3 m Kész!
Kábelvezetés
Kétoldali Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
5 Hz Kész!
Max. frekvencia
55 000 Hz Kész!
Érzékenység
102 dB/mW Kész!
Impedancia
600 Ohm Kész!

Tömeg

Tömeg
360 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic T1 2G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic T1 2G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic T1 2G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic T1 2G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic T1 2G.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ