Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture AP+ plus nový vizuál

Vezeték nélküli gamer egerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Gamer
(244)
Irodai
(11)
Utazó
(13)
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek
(174)
Szimmetrikus
(62)
Balkezeseknek
(1)
Gombok funkciói
DPI-váltás
(178)
Csendes
(1)
Érintős
(6)
Programozható
(87)
Szín
Fehér
(48)
Fekete
(160)
Piros
(4)
Lila
(3)
Kék
(7)
Narancssárga
(2)
Lila
(3)
Rózsaszín
(7)
Ezüst
(1)
Szürke
(1)
Türkiz
(1)
Arany
(3)
Szűrés

A vezeték nélküli gamer egér a hagyományos egerekhez képest stílusosabb kivitelű és haladó funkciókkal rendelkezik. A gamer egerek kiváló válaszidővel, magas DPI értékkel, háttérvilágítással és számos egyéb olyan tulajdonsággal büszkélkedhetnek, amelyet főleg a játékok fanatikusai értékelnek igazán.

Tovább

Mitől "gamer" egér?

A billentyűzet mellett az egér a legfontosabb számítógépes periféria. A hagyományos egerek teljesen átlagos kiegészítőknek számítanak, de a vezetékes és vezeték nélküli gamer egér teljesen más kategóriát képvisel. A gamer egér általában külsejéről ismerhető fel: futurisztikus dizájn, RGB világítás, áramvonalas éjfekete felületek a világító fények között. Egy minőségibb vezetékes vagy vezeték nélküli gamer egér a stílusos kialakítás mellett kiváló ergonómiát és fejlett szenzort kínálnak, s ideális esetben nincs szükség külön szoftverre a beállítások elvégzéséhez - csatlakoztatás után már használhatjuk is.

Vezeték nélküli gamer egér
Vezeték nélküli gamer egér

i

Mi az az RGB világítás tulajdonképpen? Az RGB a piros, zöld és kék színek angol megfelelőjére utal: Red, Green, Blue. Az RGB világítással felvértezett termékek ezt a három színt ötvözve több mint 16 millió fényárnyalatot képesek létrehozni. Ez meglehetősen széles választékot kínál, így RGB világítással rendelkező egerünk, billentyűzetünk vagy akár számítógépünk háttérvilágítását egyéni ízlésünknek vagy akár pillanatnyi hangulatunknak megfelelően módosíthatjuk.

Vezetékes vagy vezeték nélküli gaming egér?

Manapság a vezeték nélküli megoldások általában legalább olyan jók és fejlettek, mint vezetékes társaik, s használatuk jóval kényelmesebb. Nézzük milyen előnyöket kínál a vezeték nélküli gaming egér, s melyek a hátrányai?

  • Hosszabb hatótávolság, akár 20-25 méter (ideális Smart TV-hez csatlakoztatáskor.
  • Egyidejűleg több eszközhöz is csatlakoztathatók.
  • Kompatibilisek okostelefonnal és tablettel is.
  • Magasabb vételár a vezetékes egérhez képest.
  • Az első csatlakoztatás némileg bonyolultabb lehet, mint vezetékes egér esetén.
  • Nem minden számítógép rendelkezik Bluetooth antennával. Ilyen esetben Bluetooth USB adapterre van szükségünk (vagy vezeték nélküli USB vevőegységet használó egérre).

i

Minden gamer fontos társa egy jó egérpad, amely nem csúszik és tökéletesen érzékeli az egér mozgását. Gamer egérpad kínálatunkban textil, gumi, szilokon, műanyag vagy akár alumínium egérpadokat is találhatsz.

A vezeték nélküli gaming egér fajtái - csatlakozás

  • Rádiófrekvenciás - A legtöbb vezeték nélküli egér egy USB adapter segítségével csatlakozik a számítógép USB portjához és rádiófrekvenciás kapcsolat segítségével kommunikál. Az USB kapcsolat nem igényel semmilyen speciális konfigurációt az egér alap funkcióinak beállításához.
  • Bluetooth - a Bluetooth egér a számítógép vagy egyéb eszköz Bluetooth antennáját használja a csatlakoztatáshoz.

Ha olyan eszközhöz szeretnél Bluetooth egeret csatlakoztatni, amely nem rendelkezik Bluetooth antennával, akkor Bluetooth USB adaptert kell beszerezned.

Vezeték nélküli gaming egér USB vevőegységgel
Vezeték nélküli gaming egér USB vevőegységgel

i

Mi az a Bluetooth tulajdonképpen? A Bluetooth olyan vezeték nélküli kommunikációs szabvány, amely két vagy több elektronikus eszköz, például tablet, mobiltelefon, vagy fülhallgató csatlakoztatására szolgál. Hang, videó és egyéb fájlok átvitelére is használható. A Bluetooth-t 1994-ben fejlesztette ki az Ericsson azért, hogy alternatívát találják a mobiltelefonok által használt kábeles kapcsolatra. Ha szeretnél többet megtudni a Bluetooth technológiáról, olvasd el Bluetooth cikkünket, mely részletes információt nyújt e vezeték nélküli technológiáról.

A vezeték nélküli gaming egér tápellátása

Mivel a vezeték nélküli gaming egér nem csatlakozik vezetékesen a csatlakoztatott eszközhöz, saját áramforrásra van szüksége. Erre két fő megoldás létezik.

  • Elemes - A legtöbb elemes egér AA típusú elemet használ, melyet néhány havonta cserélni kell.
  • Integrált akkumulátor - Olcsóbb megoldás, mivel nincs szükség elemek vásárlására, elég az egérbe épített akkumulátort feltölteni USB-csatlakozón keresztül.

i

Bluetooth egér és egyéb Bluetooth eszközök használata során nem árt, ha kéznél van néhány tartalék elem. Elem kínálatunk tartalmaz szinte bármilyen elemet, amelyre csak szükséged lehet.

Vezeték nélküli gaming egér elemes
Vezeték nélküli gaming egér elemes

A gaming egér érzékelő technológiája – optikai vagy lézeres

Az érzékelő technológiája azt határozza meg, hogy az egér milyen módon észleli a mozgást az egérpadon vagy más felületen. A régi „golyós” egerek mára már teljesen a múlt ködébe vesztek, s helyüket átvették a lézeres, optikai, esetleg BlueTrack érzékelős egerek.A legtöbb vezeték nélküli gaming egér optikai érzékelővel rendelkezik, bár találhatunk lézeres modelleket is.

  • Az optikai gaming egér LED szenzort használ, mely az egér alatti felület alapján számítja ki a mozgást. Ha a felület fényes vagy érdes, előfordulhat, hogy az optikai érzékelő nem megfelelően észleli a helyváltozást. Előnye viszont az alacsonyabb fogyasztói ár.
  • A lézeres gamer egér lézerdióda-rendszer segítségével érzékeli a mozgást. Nem világít, mint a LED-es szenzorú egér, ugyanakkor pontos beolvasást garantál és a nagyon gyors mozgásokat is képes kezelni, bármilyen felületen. A lézeres gaming egerek drágábbak, mint az optikai modellek.
  • Vezeték nélküli gaming egér - egyéb fontos szempontok választáskor

    A fentieken túl, melyek a legfontosabb szempontok, amelyeket érdemes figyelembe vennünk vásárlás előtt?

    • Válaszidő - A válaszidő határozza meg, hogy mennyi időbe telik, amíg a gamer egérétől származó információk eljutnak a számítógéphez. Milliszekundumban (ms) mérik, s értéke gaming egereknél leggyakrabban 1 és 2 ms között mozog. A legjobb gamer egerek képesek akár 1 ms alatti válaszidőre is.
    • DPI, avagy érzékenység - A DPI mérete (pont per hüvelyk) határozza meg, hogy az egér kurzora meddig halad mozgás közben. Minél magasabb az érték, annál magasabb az egér érzékenysége. A gaming egerek DPI értéke 1000 és 20 000 DPI között mozog.
    • Egérgombok száma - A gombok számát kedvenc játékműfajodnak megfelelően érdemes kiválasztani. Akciójátékokhoz megfelelő az 5-6 gombos gamer egér, viszont léteznek 10-20 programozható gombbal rendelkező modellek is, amelyek ideálisabbak MMORPG / MOBA típusú játékokhoz.
    • Speciális gombok - A speciális gombok hasznos funkciókat kínálnak. Ilyen például dupla kattintás, mellyel egy kattintással kétszer lőhetsz a kiválasztott célpontra. A tripla kattintású egér háromszor süti el a fegyvert. Léteznek néma egerek, amelyek gombjai szinte semmilyen hangot nem adnak ki, így nem zavarsz másokat.

    Vezeték nélküli gaming egér-billentyűzet szettek

    Számos előnnyel jár, ha a gaming billentyűzetet és egeret egy csomagban vásároljuk meg, s a kedvezményesebb ár csak ezek egyike. További előnyük, nem lesz szükséged két USB-portra, amennyiben USB vevőegységgel csatlakozol a külső eszközhöz, mivel az egér és a billentyűzet közös vevőegységet használnak. További előny, hogy a billentyűzet-egér szettek megjelenése is egyforma, működésük pedig összehangolt.

    Vezeték nélküli gaming egér - árak

    A vezeték nélküli gaming egerek ára 4000 Ft körül kezdődik. míg a fejlettebb modellek ára 30-40 ezer forint fölött is lehet. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne számodra a legmegfelelőbb választás, akkor érdemes ellátogatnod egér teszt oldalunkra, ahol felhasználói vélemények és egyéb adatok, mint például értékelés, népszerűség vagy panaszok alapján rangsoroltuk az egereket.

    Ha szeretnél a lehető legjobb áron vezeték nélküli gaming egeret vásárolni, akkor érdemes megtekintened olcsó gaming egér választékunkat

    A leírás elrejtése
    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    SteelSeries Rival 650 Wireless Szállításra kész > 5 db
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 7 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, maximális hatósugár 10 m, mérete 4,3 × 6,9 × 13,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 96 g
    39 990 Ft

    2.
    Logitech G305 - fekete Szállításra kész > 5 db
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, lightspeed vevő a csomag része, mérete 3,82 × 6,215 × 11,66 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 99 g
    19 660 Ft

    3.
    Logitech PRO X Superlight 2, fekete Szállításra kész > 5 db
    Gamer egér - vezeték nélküli, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 32000 DPI érzékenység, Logitech Hero 2 érzékelő, 0,5 ms válaszidő, 5 gombos, hagyományos görgő, Logitech Lightforce kapcsoló, lightspeed vevő a csomag része, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 60 g
    57 380 Ft

    Még több
    244 termék
    Saját márkánk TOP minőség szuper áron
    Rapture BOA fekete - Gamer egér Típusok
    4,3 23×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Rapture BOA fekete
    Gamer egér - vezeték nélküli, Pixart PAW3335 optikai érzékelő, DPI akár 16000-ig, válaszidő 1 ms, követési sebesség 250 IPS, gyorsulás 50G, képkocka sebesség 16000 fps, RGB háttérvilágítás, 8 programozható gomb, Kailh GM 4.0 kapcsolók (fő gombok), élettartam akár 60 mil. 60 millió kattintás, Kailh GM 2.0 kapcsolók (oldalsó gombok), élettartam akár 20 millió kattintás, teflon csúszók, Plug & Play, 300 mAh akkumulátor, USB-C csatlakozó az egér testén, 1,6 m hosszú kábel, paracord kábel, egér súlya 74 g, USB-A csatlakozó, szoftver (DPI váltás, háttérvilágítás, makrók)
    Szuper ár
    14 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: RPTGM006a
    Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
    Logitech G305 - fekete - Gamer egér
    Típusok
    4,7 487×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech G305 - fekete
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, lightspeed vevő a csomag része, mérete 3,82 × 6,215 × 11,66 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 99 g
    19 660 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG137a8f01
    Arany középút Kiváló ár/érték arány
    5,0
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    SteelSeries Rival 650 Wireless
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 7 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, maximális hatósugár 10 m, mérete 4,3 × 6,9 × 13,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 96 g
    39 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: MX060a34
    Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
    Logitech PRO X Superlight 2, fekete - Gamer egér Típusok
    4,6 44×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech PRO X Superlight 2, fekete
    Gamer egér - vezeték nélküli, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 32000 DPI érzékenység, Logitech Hero 2 érzékelő, 0,5 ms válaszidő, 5 gombos, hagyományos görgő, Logitech Lightforce kapcsoló, lightspeed vevő a csomag része, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 60 g
    57 380 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG125f02d1
    4,6 74×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 14000 DPI érzékenység, 7 gombos, maximális hatósugár 10 m, unifying vevőegység és akkumulátor a csomag része, mérete 4,27 × 6,17 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 100 g
    25 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MR086a2
    4,8 16×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Razer Basilisk V3 X HyperSpeed
    Egér - vezeték nélküli, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 18000 DPI érzékenység, 100 ms válaszidő, 7 gombos, programozható gombok, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, max. hatótávolság 10 m, unifying vevőegység és akkumulátor a csomag része, mérete 4,2 × 7,5 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 110 g
    Szuper ár
    31 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MR108a01
    Logitech PRO X Superlight, fehér - Gamer egér
    Típusok
    4,6 383×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech PRO X Superlight, fehér
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 elem, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 63 g
    45 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG125f02
    Logitech PRO X Superlight, fekete - Gamer egér
    Típusok
    4,6 383×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech PRO X Superlight, fekete
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 elem, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 5 gombos, hagyományos görgő, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 63 g
    45 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG125f01
    Logitech G502 X Lightspeed Black - Gamer egér
    Típusok
    4,4 41×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech G502 X Lightspeed Black
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 1 elem, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 13 gombos, hyperscroll, oldalra billenthető görgő, lendkerekes görgő, Logitech Lightforce kapcsoló, mérete 4,11 × 7,92 × 13,14 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 102 g
    45 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG137a6d3n1
    Logitech G502 X Plus Black - Gamer egér
    Típusok
    4,7 59×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech G502 X Plus Black
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 1 elem, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 13 gombos, hyperscroll, oldalra billenthető görgő, lendkerekes görgő, Logitech Lightforce kapcsoló, RGB háttérvilágítás, mérete 4,11 × 7,92 × 13,14 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 106 g
    52 460 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG137a6d4a1
    4,9 159×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech G Pro Wireless
    Gamer egér - vezeték nélküli, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 8 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, mérete 4 × 6,35 × 12,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 80 g
    41 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG137a8d1
    4,9
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Razer Basilisk V3 Pro
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 30000 DPI érzékenység, DPI-váltás, Focus Pro 30K Optical Sensor érzékelő, 0,2 ms válaszidő, 11 gombos, hagyományos görgő, kattintás élettartam (kattintások száma) 90M, RGB háttérvilágítás, unifying vevőegység a csomag része, mérete 4,25 × 7,54 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 112 g
    Szuper ár
    77 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MR071b1b1
    4,5 22×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Razer DeathAdder V2 Pro
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja bluetooth, 20000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 8 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, mérete 4,3 × 7,3 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 88 g
    Szuper ár
    43 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MR066e8
    Logitech G305 Recoil fehér - Gamer egér
    Típusok
    4,7 487×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech G305 Recoil fehér
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, lightspeed vevő a csomag része, mérete 3,82 × 6,215 × 11,66 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 99 g
    19 660 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG137a8f02
    Logitech G502 X Lightspeed White - Gamer egér
    Típusok
    4,4 41×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech G502 X Lightspeed White
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 1 elem, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, Logitech Hero 25k érzékelő, 13 gombos, hyperscroll, oldalra billenthető görgő, lendkerekes görgő, Logitech Lightforce kapcsoló, mérete 4,11 × 7,92 × 13,14 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 102 g
    45 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG137a6d3n2
    Rapture BOA fehér - Gamer egér Típusok
    4,3 23×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Rapture BOA fehér
    Gamer egér - vezeték nélküli, Pixart PAW3335 optikai szenzor, akár 16000 DPI, válaszidő: 1 ms, követési sebesség: 250 IPS, gyorsulás: 50G, képkockaszám: 16000 fps, RGB háttérvilágítás, 8 programozható gomb, Kailh GM 4.0 kapcsolók (fő gombok), élettartam: akár 60 millió kattintás, Kailh GM 2.0 kapcsolók (oldalsó gombok), élettartam: akár 20 millió kattintás, teflon csúszótalp, Plug & Play, 300 mAh kapacitású akkumulátor, USB-C konnektor az egér testén, kábel hossza: 1,6 m, paracord kábel, egér súlya 74 g, USB-A konnektor, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók megváltoztatása)
    Szuper ár
    14 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: RPTGM006b
    4,6 135×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech G703 Lightspeed Hero
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás
    36 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG137a8j
    4,4 10×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Asus ROG PUGIO II
    Gamer egér - vezeték nélküli, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja bluetooth, USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 16000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 7 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 2 m, mérete 4 × 5,7 × 12,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 102 g
    24 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: NA748s2
    4,6 61×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Razer Viper Ultimate + Mouse Dock
    Gamer egér - vezeték nélküli, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 20000 DPI érzékenység, 0,2 ms válaszidő, 8 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 3,78 × 6,62 × 12,67 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 74 g
    50 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MR066e1r
    4,6 96×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech G502 Lightspeed
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 25600 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 11 gombos, oldalra billenthető görgő, lendkerekes görgő, RGB háttérvilágítás, mérete 4 × 7,5 × 13,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 114 g
    47 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG137a6d4
    Logitech G305 Recoil lila - Gamer egér
    Típusok
    4,7 487×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Logitech G305 Recoil lila
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 1 AA elem, 12000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, lightspeed vevő a csomag része, mérete 3,82 × 6,215 × 11,66 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 99 g
    19 660 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MG137a8f04
    4,2 49×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    CONNECT IT DOODLE Mouse 3
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 4800 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, maximális hatósugár 10 m, kábel hossza 1,5 m, mérete 3,7 × 6,4 × 11,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 82 g
    11 690 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JD754u51a
    Trust GXT110 FELOX Wireless Mouse Black - Gamer egér
    Típusok
    4,1 25×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Trust GXT110 FELOX Wireless Mouse Black
    Gamer egér - vezeték nélküli, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 4800 DPI érzékenység, DPI-váltás, 6 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás, tömege 116 g
    7 900 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: JS270b9
    4,6 11×
    Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
    Razer DeathAdder V3 Pro - Black
    Gamer egér - vezeték nélküli, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 30000 DPI érzékenység, Focus Pro 30K Optical Sensor érzékelő, 0,2 ms válaszidő, 5 gombos, hagyományos görgő, maximális hatósugár 10 m, kábel hossza 1,3 m, unifying vevőegység a csomag része, mérete 4,4 × 6,8 × 12,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 63 g
    Leárazás -8 %
    64 990 Ft 70 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
    Infó
    Termékkód: MR066f1a
    cikkMit jelent az egér DPI értéke? Elgondolkoztál már azon egy új egér kiválasztásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el...
    Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
    A Philips Hue egyesítette erőit a Razer számítógép-perifériák gyártójával. Együtt tették meg a következő lépést, hogy a játékok vonzóbbá váljanak. A Razer billentyűzet és egér háttérvilágítását szinkronizálni kell a Philips Hue izzókkal, és pontosan reagálnak a...

    Vezeték nélküli gamer egerek

    A Vezeték nélküli gamer egerek kategóriában összesen 244 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli gamer egerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli gamer egerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli gamer egerek vélemények
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ