Minden 2019-ben nálunk vásárolt fogyasztónak

Indukciós töltés

A vezeték nélküli eszközök töltése izgalmas trend. Ez a technológia az elektromágneses indukció elvén alapul, amellyel a töltőállomás elektromágneses mezőt hoz létre váltakozó árammal.

Amikor az eszköz a mezőbe kerül, az indukált áram felszívódik, és az energiát átviszik az akkumulátorra.

Az indukciós töltés kihasználásához töltőpadra és speciális vevőkészülékre van szükség a telefonon. Bár számos készülék rendelkezik beépített vevőkészülékkel, alapértelmezés szerint akár speciális hátlapot és akkumulátort is vásárolhat, amely lehetővé teszi, hogy a telefont vezeték nélküli kompatibilis eszközré alakítsa. A töltők általában esztétikus külsővel kerülnek forgalomba.

0
Nyomtatás

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ