Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Big U-Shot Monochrome - Deep Red

Termékkatalógus
Big U-Shot Monochrome - Deep Red
4,1 35 értékelés
Tartó - Teleszkópos, 95 cm
Kód:  OG054x2a Termékszám:  3700276347508

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Big U-Shot Monochrome - Deep Red Megszűnt

Big U-Shot Monochrome - Deep Red

A teleszkópos kamerabot segítségével élesebb kamera- és fényképfelvételek készíthetők. Az univerzális 1/4"-os menet a gépek széles skálájával kompatibilis. A kamerabot 30-95 cm magassági tartományban állítható, könnyen áthelyezhető. A bot végén egy praktikus csavarral a dőlésszög is változtatható a kamera megfelelő beállításához. A kamerabot tökéletesen használható sportrendezvényeken, hangversenyeken és extrém körülmények között. A fogantyúja puha hab markolattal teszi kényelmesebbé a használatát. Anyaga alumínium, felépítése szilárd, a súlya mindössze 154 gramm!

Kérjük, vegye figyelembe: A konzol minden funkciója akkor használható, ha a fényképezőgép rögzítése megtörtént. Használjon GoPro fényképezőgépet a GoPro Tripod Mount állványhoz!

 

Műszaki adatok:


Menet:

1/4 "

Beállítási tartomány:
30-95 cm

Maximális terhelés:
0,5 kg

Anyaga:
Alumínium

Súly:
154 g

Tartozékok:
Rögzítőhorog

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Big U-Shot Monochrome - Deep Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Big U-Shot Monochrome - Deep Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Big U-Shot Monochrome - tiefrot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Big U-Shot Monochrome - tiefrot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ