A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Big U-Shot Monochrome - Black

Termékkatalógus
Big U-Shot Monochrome - Black
4,1 16 értékelés
Tartó - teleszkópos, 95 cm
Kód:  OG054x6 Termékszám:  3700276347010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Big U-Shot Monochrome - Black Megszűnt

Big U-Shot Monochrome - Black

A GoPro Monochrome teleszkópos tartó könnyű és egyúttal tartós alumíniumból készült. Az 1/4"-os menetnek köszönhetően a tartó nem csupán GoPro kamerával használható, de számos egyéb fényképezőgéppel és kamerával egyaránt. A tartó 29 és 95 cm között állítható és könnyen hordozható. A dőlés, illetve a kamera rögzítése a kívánt szögben a fej végén található praktikus csavar segítségével tehető meg. A tartó ideális választás például sportoláshoz, különféle koncertek, valamint izgalmas tevékenységekhez. A rögzítés maximális biztonságáról a habszivacs markolat, karabiner és csuklópánt gondoskodik.

FIGYELMEZTETÉS: a tartó teljes értékű kihasználása érdekében a kamerák GoPro Tripod állványra történő rögzítéséhez szükséges tartófoglalatot megrendelése is szükséges.

 
Műszaki adatok:
Szín: fekete
Anyag: alumínium
Beállítási tartomány: 29 - 95 cm
Maximális terhelhetőség: 3 kg

A csomag nem tartalmazza a tartófoglalatot (állványrögzítő)
A csomag része a csuklópánt és a karabiner

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Big U-Shot Monochrome - Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Big U-Shot Monochrome - Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Big U-Shot Monochrome - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Big U-Shot Monochrome - Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ