Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Bigben MINICACIP5WV2 White Lightning

Termékkatalógus
Bigben MINICACIP5WV2 White Lightning
Autós töltő - 12V / 1A autós adapter szett + 1 méter hosszú Lightning kábel, MFI tanúsítvány
Kód:  BGB153 Termékszám:  MINICACIP5WV2

Bigben MINICACIP5WV2 White Lightning

A Bigben márka jól megtervezett utazó töltője klasszikus konnektorral az Apple termékek számára. Ez a töltő ideális segítője lesz, ha telefonját olyan autóban található szivargyújtón keresztül szeretné feltölteni, amelyik rendelkezik legalább egy 12 V-os bemeneti feszültségű aljzattal. A kompakt kivitelezése olyankor számárára ideális, akik fel akarják tölteni telefonjukat vagy egyéb berendezésüket. Ennek az univerzális USB adapternek köszönhetően készülékei mindig teljesen fel lesznek töltve, és használatra készen fognak állni.

Legfontosabb jellemzői

  • MFI tanúsítvány
  • Egy kimeneti USB port
  • Elegáns és kiváló minőségű design
  • USB-kábel, amely a töltéssel egyidőben adatátvitelre is használható
  • 12 V-os bemeneti feszültség - alkalmas a legtöbb személygépkocsihoz

MFI = Made for iPhone = iPhone számára készült

Az ezzel a tanúsítvánnyal rendelkező berendezés biztosan nem hagyja cserben egyetlen Apple termékét sem, az MFI (Made For iPhone) 100%-os kompatibilitást biztosít. Az MFI tanúsítvány megszerzése érdekében az eszközt jóvá kell hagynia az Apple társaságnak, ebből kifolyólag szigorú előírásoknak kell megfelelnie. Biztos lehet abban, hogy ennek az elegáns autós töltőnek a megvásárlásával a legmegfelelőbb terméket szerzi be bármelyik iPhone/iPad/iPod számára. A termék megfelel Csehország valamennyi jogi és biztonsági előírásainak. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigben MINICACIP5WV2 White Lightning
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigben MINICACIP5WV2 Lightning bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIGBEN MINICACIP5WV2 Lightning biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigben MINICACIP5WV2 White Lightning. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigben MINICACIP5WV2 White Lightning.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ