A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Billentyűs hangszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Digitális zongora
(44)
Keyboard
(29)
Keytar
(1)
Billentyűs szintetizátor
(7)
MIDI billentyűzet
(57)
Billentyűk száma
8
88
-
MIDI
USB
(150)
DIN
(69)
Tömeg
0,02 kg
68 kg
-

A klasszikus zongorákhoz képest az szintetizátorok csak minimális helyet foglalnak el. Számos kiegészítő funkciójuknak köszönhetően a legkisebb gyermekektől a DJ-ken át a professzionális zenészekig mindenkit kiszolgálhatnak a naponkénti gyakorlás vagy előadás céljából is.

Tovább

A szintetizátorok típusai

  • Gyermek szintetizátorok – kompakt, egyszerű és megfizethető hangszerek, amelyek megkönnyítik a gyerekek számára, hogy fejlesszék zenei tehetségüket.
  • MIDI szintetizátorok – USB csatlakozón keresztül kell összekötni a számítógéppel. Viszonylag olcsó, de általában nem generál hangot. A használatához számítógép vagy egyéb hangrendszer szükséges.
  • Digitális szintetizátorok – viszonylag könnyűek, ezért koncertezni is lehet velük. Támogatják a MIDI funkciót. Széles hangválasztékot kínálnak, és lehetővé teszik a saját hangok alkotását is. A billentyűzet szélessége tipikusan 3-7,5 oktáv.
Klávesy pro dětiMidi KeyboardDigitální keyboard
Gyermek szintetizátorMidi szintetizátorDigitális szintetizátor

A szintetizátor billentyűzete

A hagyományos zongoráknak általában 88 billentyűje van (7,5 oktáv, oktávonként 12 billentyűből áll). Ha gyermek részére vásárolsz szintetizátort, akkor a klasszikus gyerek kategóriában olyan modelleket találsz, amelyek kevesebb mint három oktáv (kb. 32 billentyű) szélességűek. Az olyan gyermekek számára, akik művészeti iskolába járnak, és komolyan kezdenek zenét tanulni, legalább 5 oktáv (61 billentyű) széles, és dinamikus billentyűkkel rendelkező modellt javaslunk.

A billentyűzet típusai

  • Könnyű billentyűzet (kiegyensúlyozatlan) – a műanyag billentyűk rugózás révén térnek vissza az alaphelyzetbe. Nagyon könnyű használni, a MIDI és a gyermek szintetizátorokra jellemző.
  • Félsúlyozott billentyűzet – a billentyűk rugók és súlyok segítségével térnek vissza az alaphelyzetbe. A billentyűk lenyomása könnyebb, mint a klasszikus zongora esetében. Ezt különösen szeretni fogják azok a felhasználók, akik nem ismerik a zongorát, és gyors darabokat szeretnének nagy erőfeszítés nélkül lejátszani.
  • Kiegyensúlyozott billentyűzet (kalapácsmechanikás) – a billentyűk precíz hangolású kalapácsokkal és saját súlyukkal térnek vissza az alaphelyzetbe, így majdnem ugyanolyan érzést keltenek játék közben, mint a klasszikus zongora.

Ha a billentyűzet érzékeli az érintés dinamikáját, akkor a hangerő megfelel a billentyű lenyomása erősségének.

A szintetizátor csatlakozói

  • USB – a számítógéphez való csatlakozáshoz, MIDI információk küldéséhez vagy fogadásához, flash meghajtó csatlakoztatásához hangok vagy zeneszámok felvételéhez, illetve új hangok rögzítéséhez a billentyűzeten. A MIDI szintetizátorok tápellátását is általában az USB biztosítja.
  • Line-in – bármilyen analóg forrás, például MP3 / CD / MM lejátszó vagy telefon bemenete.
  • Line-out – külső erősítőhöz vagy aktív hangfalhoz való csatlakozáshoz, illetve a szintetizátor hangjának felvételére egy hangkártya segítségével.
  • Sustain pedál – meghosszabbítja a leütés hangját akkor is, ha fizikailag nem tartod lenyomva a billentyűt. Alkalmas lágy alaphangok előállítására.
  • MIDI in/out – a számítógéphez való csatlakozásra szolgál, és továbbítja/fogadja a MIDI-információkat, vagy vezérli a billentyűket vagy a külső eszközt (szintetizátor/mintavevő, stb.) a MIDI protokollon keresztül.
  • Fejhallgató kimenetfejhallgató vagy stúdió hangszóró csatlakozó.
  • Memóriakártya – különösen a MIDI adatok tárolására és azok későbbi felhasználására / feldolgozására szolgál a számítógépen.

A legtöbb szintetizátor (a MIDI kivételével) beépített hangszórókkal rendelkezik. A jobb és hangosabb hangvisszaadáshoz azonban javasoljuk fejhallgató vagy aktív stúdió hangszóró vásárlását.

A szintetizátorok legfontosabb tulajdonságai

  • Index (regiszterek száma) – a szintetizátorral lejátszható hangok palettája. Tartalmaz zongorákat, húros hangszereket, gitárokat és további hangokat. Általában ahány regiszter, annyi hangszer hangját képes az eszköz lejátszani.
  • Polifónia – azt jelzi, hogy hány hangot lehet lejátszani egyszerre. Általában csak a késleltetés vagy a visszhang funkció használatakor kerül elő.
  • Transzponálás – egy zeneszám hangjait magasabbra vagy mélyebbre írja át. Elsősorban azért használják, hogy megkönnyítse az énekes dolgát, aki korlátozott hangtartománnyal rendelkezik.
  • Arpeggio – különböző hangszíneken játszik akkordokat. Ha a hangot, a tempót és a ütés sorrendjét kiválasztottad, és megnyomod az Arpeggio billentyűt, akkor a gép kíséretként lejátsza.
  • Dobok, kíséretek, oktatóanyagok – a legtöbb szintetizátor tartalmaz olyan kísérő dallamokat is, amelyek kellemessé teszik a különböző zeneművek lejátszását. Ezek a kísérő zenék tartalmazhatnak csupán alap dobkíséretet, vagy egy teljes zenekari kíséretet .
  • Metronóm – alkalmas a dalok ütemes és pontos lejátszásának gyakorlására.
  • Tápellátás – lehet hálózati tápegység (nem mindig tartozék), vagy akkumulátor. A MIDI billentyűzetek leggyakrabban USB kábelen keresztül kapnak áramot.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
215 termék
FOX 160 BK - Szintetizátor
Típusok
4,6 13×
FOX 160 BK
Szintetizátor - 61 billentyű, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 128 hang, 32 hang polifóniás teljesítmény 12 W, kísérő automatika, oktató rendszer, elemes működés, tömege 5 kg, adapter és kottaállvány a csomag része
Leárazás -10 %
32 990 Ft 36 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FOX003a
FOX 168 WH - Szintetizátor Típusok
4,3 13×
FOX 168 WH
Szintetizátor - 61 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, dinamikus, billentyűzet felülete fényes, 128 hang, 32 hang polifóniás teljesítmény 12 W, kísérő automatika, USB és DIN MIDI, oktató rendszer, elemes működés, tömege 5 kg, adapter és kottaállvány a csomag része
47 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FOX003d
5,0
NOVATION Circuit Tracks
MIDI kontroller - 32 RGB háttérvilágítású pad, USB-C töltés, microSD foglalat, MIDI In/Out/Thru, 3,5 mm-es jack kimenet, 2x mono bemenet, fejhallgató kimenet, kompatibilis a Novation Circuit Tracks szoftverrel
128 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NVN001d
4,8
Dubreq Stylophone Gen-X­1
Szintetizátor - moduláris szintetizátor, 12 billentyű, beépített hangszórók, fejhallgató kimenet, elemes működés, súlya: 0,325 kg
29 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUBR01a2
4,2
AKAI Pro MPD 218
MIDI kontroller - pad vezérlő, 16 MPC pad, 6 db 360-fokos potméter, USB/MIDI, MPC Note Repeat, 3 hang bank, 48 hozzárendelhető hang az egyes padokhoz. Teljes szintű funkciók, 16 előre beállított minta, iOS kompatibilis, Ableton Live Lite, USB tápegység
44 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKI005d1
5,0
NOVATION FLkey 37
MIDI billentyűzet - 37 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 2,18 kg
79 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NVN004k
5,0
KURZWEIL M100 SR
Digitális zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzet és kalapácsmechanizmus, billentyűzet felülete fényes, 20 hang, 81 hang polifóniás teljesítménye 30 W, USB MIDI, tömege 61 kg, adapter és pedál a csomag része
298 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: KRZW002i1
KAWAI ES 520 B - Digitális zongora Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
KAWAI ES 520 B
Digitális zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzet és kalapácsmechanizmus, dinamikus, billentyűzet felülete matt, 34 hang, 192 hang polifóniás teljesítménye 40 W, USB és DIN MIDI, pedál bemenet, Bluetooth, oktató rendszer, tömege 14,5 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
390 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KAW002l2
5,0
M-Audio Oxygen 49 MK5
MIDI billentyűzet - 49 billentyű, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, billentyűzet dinamikával, USB MIDI, MIDI USB to Host, pedál bemenet, tömege 2,9 kg
56 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MAU007c
5,0
NOVATION Launchkey 37 MK3
MIDI billentyűzet - 37 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 2,18 kg
69 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NVN004c
KURZWEIL KP110 - Szintetizátor Típusok
5,0
KURZWEIL KP110
Szintetizátor - 61 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, dinamikus, billentyűzet felülete fényes, 653 hang, 128 hang polifóniás teljesítmény 20 W, kísérő automatika, USB MIDI, pedál bemenet, oktató rendszer, elemes működés, tömege 5,3 kg, adapter és kottaállvány a csomag része
103 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KRZW002b
5,0
TEENAGE ENGINEERING PO 20 arcade
Szintetizátor - nyomógombos szintetizátor, 16 hangszín, 128 hang polifónia, szekvenszerrel, elemes működés
36 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TNE001g
M-Audio Keystation 88 MK3
MIDI billentyűzet - 88 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, MIDI USB to Host, pedál bemenet, tömege 6,24 kg
82 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MAU006n
5,0
FOX K170
Szintetizátor - 61 billentyű, billentyűzet felülete fényes, 300 hang, kísérő automatika, oktató rendszer, tömege 6 kg, adapter a csomag része
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FOX003e
5,0
IK Multimedia iRig Keys I/O 49
MIDI billentyűzet - 49 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, USB MIDI, MIDI USB to Host, pedál bemenet, elemes működés, tömege 2,18 kg
107 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: IKM01w08
BLACKSTAR Carry-on FP88 Black - Színpadi zongora Típusok
5,0
BLACKSTAR Carry-on FP88 Black
Színpadi zongora - 88 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1,6 kg, pedál a csomag része
64 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BLSAsp03b
BLACKSTAR Carry-on FP88 White - Színpadi zongora Típusok
5,0
BLACKSTAR Carry-on FP88 White
Színpadi zongora - 88 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1,6 kg, pedál a csomag része
47 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLSAsp03a
5,0
NOVATION Impulse 49
MIDI billentyűzet - 49 billentyű, billentyűzet dinamikával, aftertouch funkció, billentyűzet felülete fényes, USB és DIN MIDI, DIN MIDI Out, pedál bemenet, tömege 5 kg
92 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NVN004i
BLACKSTAR Carry-on DWI Black - Szintetizátor Típusok
BLACKSTAR Carry-on DWI Black
Szintetizátor - nyomógombos szintetizátor, 10 hangszín, beépített hangszórók, fejhallgató kimenet, az adapter tartozék, elemes működés, súlya: 0,025 kg
38 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BLSAs01a1
4,0
KURZWEIL KP70
Szintetizátor - 61 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, dinamikus, billentyűzet felülete fényes, 300 hang, 32 hang polifóniás teljesítmény 6 W, kísérő automatika, USB MIDI, pedál bemenet, oktató rendszer, elemes működés, tömege 3,75 kg, kottaállvány a csomag része
62 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRZW002a
5,0
FOX K186
Szintetizátor - 61 billentyű, dinamikus, billentyűzet felülete fényes, 300 hang, kísérő automatika, USB MIDI, elemes működés, tömege 7,5 kg, adapter a csomag része
38 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FOX003f
NOVATION 61SL MKIII
MIDI billentyűzet - 61 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, aftertouch funkció, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 6,3 kg
Szuper ár
233 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NVN004h
4,8
Sencor SDP 100 BR
Digitális zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzet és kalapácsmechanizmus, dinamikus, billentyűzet felülete fényes, 8 hang, 64 hang polifóniás, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 55 kg, adapter a csomag része
243 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JN425a04
5,0
TEENAGE ENGINEERING PO 16 factory
Szintetizátor - nyomógombos szintetizátor, 16 hangszín, 128 hang polifónia, szekvenszerrel, elemes működés
35 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TNE001f

Billentyűs hangszerek

Billentyűs hangszerek

A Billentyűs hangszerek kategóriában összesen 215 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó billentyűs hangszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább billentyűs hangszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb billentyűs hangszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: billentyűs hangszerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ