ApF HU 30 dnů na vrácení

Billentyűzetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(256)
Vezetékes
(362)
Mágneses
(27)
Billentyűzet típus
Irodai
(233)
Gamer
(361)
Numerikus
(22)
Televízióhoz
(7)
Tablethez
(80)
Mac kompatibilis
(51)
Lokalizáció
Cseh
(55)
Szlovák
(35)
Angol
(92)
US
(234)
Amerikai (nemzetközi)
(136)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(342)
Billentyűzet felszerelése
Világító gombok
(403)
Multimédiás gombok
(235)
Anti-Ghosting
(140)
Levehető kábel
(94)
Szín
Fekete
(460)
Fehér
(101)
Szürke
(36)
Ezüst
(22)
Kék
(19)

A billentyűzetek széles választékát találod kínálatunkban. Nemcsak irodai modellek, hanem gamer, mechanikus vagy kompakt klaviatúrák is kaphatók nálunk. A jó számítógép billentyűzet nagy hatással lehet mind a hatékonyságodra, mind a játékteljesítményedre, ezért ne becsüld alá a billentyűzet kiválasztásának fontosságát. Segítünk a döntésben.

Tovább

Billentyűzetek típusai

A billentyűzetek különböző típusokba sorolhatók. Az alábbiakban az összes fontos tulajdonságot tárgyaljuk, beleértve a billentyűzet típusát, a csatlakozási módot és a funkcionális felszereltséget is. Lássuk, milyen billentyűzet típusok léteznek, és miben különböznek egymástól.

Irodai billentyűzet

Az irodai billentyűzetek sokoldalúak, és gépeléshez teljesen megfelelők, főleg, ha nem akarsz sokat fizetni egy mechanikus billentyűzetért. Ezek a billentyűzetek számos formát ölthetnek, háttérvilágítással rendelkezhetnek, vagy például multimédiás gombokat is tartalmazhatnak.

Gamer billentyűzet

A gamer billentyűzet a számítógépes játékosokat és e-sportolókat célozza meg, és az ő igényeiket igyekszik kielégíteni néhány alapvető funkcióval és szolgáltatással, mint például vonzó gamer dizájn, színben állítható háttérvilágítás, makró gombok és anti-ghosting funkciók.

gamer billentyűzet

Multimédiás billentyűzet

A multimédiás klaviatúra multimédiás billentyűkkel rendelkezik a tartalom számítógépen történő lejátszásának egyszerű vezérléséhez. Ilyenek lehetnek például a hangerőszabályzó, zeneszám léptető és a lejátszás/leállítás billentyűk.

i

Az irodai, gamer- és multimédiás változatok mini klaviatúra formájában is elérhetők.

A billentyűzetek csatlakozása

Csatlakoztatás szempontjából két típus közül választhatsz: vezetékes és vezeték nélküli klaviatúra. A kínálat mindkét típusból rendkívül széles, tehát a döntés valóban csak a személyes preferenciáidtól függ. Milyen előnyökkel rendelkezhet egy USB-kábeles billentyűzet és miben jeleskedik a vezeték nélküli billentyűzet?

Vezetékes billentyűzet

A vezetékes billentyűzetek USB-porttal ellátott kábelt használnak a számítógéphez való csatlakozáshoz. Ez az egyik leggyakoribb számítógépes periféria. A vezetékes klaviatúrák általában olcsóbbak. Milyen egyéb előnyeik lehetnek?

  • Vezetékes billentyűzet használata mellett nem kell aggódnod az elemek újratöltése vagy cseréje miatt.
  • A kábeles csatlakozás alacsonyabb reakcióidőt biztosít, stabilitása 100%-os.

Vezeték nélküli billentyűzet

A vezeték nélküli billentyűzetek WiFi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoznak a számítógéphez. Az első esetben egy USB-vevő jár a klaviatúra mellé, amelyet számítógéphez kell csatlakoztatni. A Bluetooth klaviatúra nem igényel külön vevőkészüléket.

  • A vezeték nélküli klaviatúra korlátlan mobilitást tesz lehetővé.
  • Előnye továbbá a klaviatúra több eszközhöz történő csatlakoztatásának lehetősége.

Billentyűzet Mac-hez vagy konzolhoz

Apple számítógépedhez vagy játékkonzolodhoz keresed a megfelelő billentyűzet modellt? Kínálatunkban egyaránt találhatsz MacOS, Xbox és PlayStation kompatibilis klaviatúrákat is.

  • A Mac klaviatúra kiosztása kifejezetten a MacOS operációs rendszerekhez lett kialakítva.
  • A konzol billentyűzet kényelmes gépelést és vezérlését biztosít Xbox és PlayStation játékkonzolokhoz.

Kínálatunkban TV-hez való billentyűzet és tablet klaviatúra is található.

Alza billentyűzet és egér

A billentyűzet és egér szettek ideális választás, hiszen így két nélkülözhetetlen számítógépes perifériához juthatsz egyszerre, kedvező áron. Vezetékes és vezeték nélküli készletek közül választhatsz.

Mechanikus billentyűzet

A mechanikus billentyűzetek kapcsolóikban különböznek a többitől. Számos hasznos tulajdonság szól mellettük: nagyfokú tartósság és hosszú élettartam, rövid aktiválási távolság, alacsony aktiválási erő, nagy löket és erős tapintási reakció.

i

Egyéb billentyűzet típusok

A billentyűk típusa szempontjából a mechanikus billentyűzet nem az egyetlen lehetőség. Létezik membrán, chiclet és virtuális (lézer) klaviatúra is.

  • A virtuális billentyűzet egy kompakt eszköz, mely billentyűket vetít az asztalra.
  • A membrán billentyűzet leginkább a szennyeződésállóságával tűnik ki a sorból.
  • A chiclet billentyűzet a laptopokéhoz hasonló alacsony profilú billentyűivel kényelmes gépelést biztosít.

Billentyűzetek kiosztás szerint

A billentyűzet kiosztás szerint egy olyan kategória, amelyben a billentyűzet modellek nyelv szerint találhatók meg. Természetesen kaphatók magyar billentyűzetek, de kínálatunkban szlovák, német, angol és orosz kiosztású klaviatúrát is találsz.

Logitech billentyűzet touchpaddel

Touchpades, trackballos vagy kijelzővel ellátott billentyűzetet keresel? Nézz körül billentyűzetek felszerelés alapján kategóriánkban.

Egyéb billentyűzet funkciók és jellemzők

Funkció szerint megkülönböztethetők programozható billentyűzetek a nagy igényekkel rendelkező felhasználóknak, alacsony profilú, rövidebb billentyűhosszúságú modellek, vagy vízálló típusok is. Népszerű billentyűzet fajta a csendes klaviatúra is.

Ha hordozható típust keresel, válassz szilikon vagy összecsukható billentyűzet típust.

Billentyűzet kiegészítők

A billentyűzet tartozékok kategóriában alátétek, Bluetooth-adapterek, tartalék USB-kábelek, kulcstartók és tisztítószerek találhatók. Ha saját billentyűzetet szeretnél építeni, nézd meg custom billentyűk kategóriánkat.

Egyéb hasznos funkciók

A billentyűzetek, legyenek azok vezetékes vagy vezeték nélküli, gamer- vagy irodai, multimédiás vagy programozható billentyűzetek, számos hasznos funkcióval és tulajdonsággal rendelkezhetnek.

  • A háttérvilágítással ellátott billentyűzetek kiválóan alkalmasak a gyenge fényviszonyok melletti gépelésre.
  • A mellékelt USB Hub segítségével csatlakoztathatsz egy pendrive-ot, vagy töltheted rajta keresztül a telefonodat.
  • A makró billentyűk széles körű konfigurációt tesznek lehetővé. Egyetlen billentyűvel akár összetett szekvenciákat is elvégezhetsz.
  • A numerikus billentyűzetek számok írására szolgáló billentyűket tartalmaznak. Ez a rész általában a billentyűzet jobb sarkában található.

i

A régi számítógépek vagy írógépek szerelmesei értékelni fogják a retro klaviatúrákat.

Billentyűzet színek

Nem tudod eldönteni, melyik billentyűzet a neked leginkább megfelelő? Válassz egyszerűen a színe alapján, így a kiszemelt billentyűzet legalább a dizájn szempontjából biztosan passzolni fog a számítógépedhez, asztalodhoz vagy akár az egész belső térhez.

Fehér klaviatúra
Fehér klaviatúra

Piros klaviatúra
Piros klaviatúra

Rózsaszín klaviatúra
Rózsaszín klaviatúra

Fekete klaviatúra
Fekete klaviatúra

Választás során a billentyűzet márkája is fontos lehet. A legnépszerűbb márkák közé tartozik a HyperX, Yenkee<, az Eternico, a Razer, a Logitech és a Connect IT. Ha még mindig nem vagy biztos benne, melyik billentyűzet lenne a megfelelő számodra, olvasd el Hogyan válasszunk billentyűzetet című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech MX Keys S Graphite - HU (lézerezett) Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, Li-pol elemmel működik, grafit
46 790 Ft

2.
Billentyűzet - irodai és mac kompatibilis, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, ezüst
-5 %
49 990 Ft
47 300 Ft

3.
Logitech Wirelles Combo K540 HU Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft

Még több
723 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,1 50×
Eternico Wireless Set KS4001 - US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, irodai és otthoni használatra, akár 10 m hatótávolság, alacsony profilú billentyűk, power saving mode technológia, 6 multimédiás billentyű, ollós billentyű mechanizmus, Plug & Play, 2*AAA elem (tartozék), amerikai (nemzetközi) billentyűzet lokalizáció, USB Nano Reciever 2,4 Ghz + egér, vezeték nélküli, optikai, 800 - 1200 DPI, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 3 gomb, akár 3 000 000 kattintásnyi élettartam, Silent Click - halk fő egérgombok, szimmetrikus (jobb- és balkezesek számára egyaránt), 2*AAA elem (tartozék), Plug & Play
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET4001b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 23×
Xiaomi Pad 6 billentyűzet - fekete
Billentyűzet - tablethez, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Bluetooth, fekete
27 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAKT423
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys S Graphite - HU (lézerezett)
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, Li-pol elemmel működik, grafit
46 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f6d4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Elgato Stream Deck +
Billentyűzet - a digitális tartalomgyártás programozható vezérlője, a felületén 8 gomb, egy érintőkijelző és 4 tekerőgomb található, USB-c kábellel csatlakozik a gépedhez
86 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELGHKda2
4,0
UAG Rugged Bluetooth Keyboard W/Trackpad UK English IPad 10.2" 2019/2020/2021
Tablettok billentyűzettel - ellenálló, csúszásgátló külső felület, antimikrobiális külső felület prémium taktikai mintával, cseppálló billentyűzet, LED háttérvilágítású billentyűkkel (7 szín, 3 fényerő) és tágasan kialakított billentyűkkel, rendkívül nagy, 60,5 cm-es / 9,5 hüvelykes multi-touch trackpad gesztusok (tap, pinch, swipe és scroll) támogatásával, állítható mágneses állvány négy megtekintési szöggel, akár a laptopok esetében, amely kényelmesebb írást, megtekintést, rajzolást és olvasást tesz lehetővé, ellenálló Smart Folio tok taktikai mintával és automatikus altatás/ébresztés funkcióval, beépített Apple Pencil tartó, biztonságos Bluetooth párosítás több eszközzel, így akár két eszköz is csatlakoztatható egyidejűleg, hosszú üzemidejű, újratölthető akkumulátor és USB-C töltő port (az USB-C töltőkábel tartozék), amely akár 180 óra használatot tesz lehetővé, ablak a tulajdon megjelöléséhez az egyszerű identifikáció érdekében, maximális leejtés elleni védelem akár 8 láb/2 m magasságig
53 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UAG054ca1
FABER-CASTELL Grip Pastel, 5 színű - Tűfilc
Típusok
FABER-CASTELL Grip Pastel, 5 színű
Tűfilc - 0,4 mm vonalvastagsággal, kerek alakú, tinta szín(ek), lemosható, háromszög alakú markolat, 5 tűfilc a csomagban
1 310 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FCL126a
4,9 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, Li-pol elemmel működik, grafit
34 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f8a
4,5 29×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 fekete - HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017c
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Keyboard K120 Business HU
Billentyűzet - membrán, vezetékes, magyar kiosztás, USB, fekete
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC061a1b
3,0
UAG Rugged Bluetooth Keyboard with Trackpad UK English iPad 10.9" 2022
Tablettok billentyűzettel - ellenálló, csúszásgátló külső felület, antimikrobiális külső felület prémium taktikai mintával, cseppálló billentyűzet, LED háttérvilágítású billentyűkkel (7 szín, 3 fényerő) és tágasan kialakított billentyűkkel, rendkívül nagy, 60,5 cm-es / 9,5 hüvelykes multi-touch trackpad gesztusok (tap, pinch, swipe és scroll) támogatásával, állítható mágneses állvány négy megtekintési szöggel, akár a laptopok esetében, amely kényelmesebb írást, megtekintést, rajzolást és olvasást tesz lehetővé, ellenálló Smart Folio tok taktikai mintával és automatikus altatás/ébresztés funkcióval, beépített Apple Pencil tartó, biztonságos Bluetooth párosítás több eszközzel, így akár két eszköz is csatlakoztatható egyidejűleg, hosszú üzemidejű, újratölthető akkumulátor és USB-C töltő port (az USB-C töltőkábel tartozék), amely akár 180 óra használatot tesz lehetővé, ablak a tulajdon megjelöléséhez az egyszerű identifikáció érdekében, maximális leejtés elleni védelem akár 8 láb/2 m magasságig
65 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UAG054ca2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) US
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, SteelSeries QX2 Red kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, kijelző, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete
65 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX060a25
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Hama KC-550, háttérvilágítással - CZ
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801o4a
Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - US - Billentyűzet
Típusok
4,3 62×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - US
Billentyűzet - irodai, membrán, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, csendes, fekete
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET1000c
4,0
Samsung Galaxy Tab S9+/Tab S9 FE+ Védőburkolat billentyűzettel és érintőpaddal, fekete
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE+ és Galaxy Tab S9+ számára, billentyűzettel, kemény, integrált billentyűzet
96 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP051md18
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Apple Magic Keyboard számbillentyűzettel, ezüst - HU
Billentyűzet - irodai és mac kompatibilis, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, ezüst
Leárazás -5 %
47 300 Ft 49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL225m1
4,9 18×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Keyboard K120 - HU
Billentyűzet - irodai, membrán, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fekete
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC001b1a
4,3 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell KB-216 Fekete - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezetékes, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, fekete
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c017
5,0
Epico Apple iPad Pro 11" (2018/2020-2022), iPad Air 10,9" (2020/2022) tok + billentyűzet, qwerty
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, MagSafe, beépített támaszték és integrált billentyűzet
57 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO120a107
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell Compact Multi-Device vezeték nélküli billentyűzet - KB740 - HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, programozható makró gombok, magyar kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, AA elemmel működik, szürke
31 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c020b3
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Teclast K10 Bluetooth Keyboard
Billentyűzet - irodai, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, fekete
8 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tec01z1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Hama "KC-200", fehér USB (182680)
Billentyűzet - irodai, vezetékes, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, USB, fehér
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MB801h03HU
5,0
Epico Apple iPad Pro 11" (2018/2020-2022), iPad Air 10,9" (2020/2022) tok + billentyűzet, qwerty
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, MagSafe, beépített támaszték és integrált billentyűzet
51 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EPICO120a107
4,6 60×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech G413 TKL SE Mechanical Gaming Keyboard Black - US INTL
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Logitech GL Tactile kapcsolók, amerikai (nemzetközi) kiosztás, USB, cserélhető gombok, fém váz, fekete
27 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC054m7e5
4,5 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius NumPad 110
Numerikus billentyűzet - vezetékes, slim dizájn, USB, fekete
3 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME306a1

Billentyűzetek

cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten. Egyes karaktereket egyszerűen nem írunk olyan gyakran, hogy alaposan bevésődnének a billentyűparancsok a memóriánkba. Ezért készült ez a cikk, amelyben...
Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában, megkönnyítve ezzel számodra a kiválasztás folyamatát. A cikkben ismertetjük a billentyűzetek egyes típusait és a különféle működési mechanizmusokat. Tehát, ha új...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?
fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
További cikkek

Billentyűzetek

A Billentyűzetek kategóriában összesen 723 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó billentyűzetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább billentyűzetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb billentyűzetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: billentyűzetek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ