AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Bio, természetes dezodorok, izzadásgátlók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Női
(13)
Férfi
(1)
Uniszex
(5)
Kiszerelés
Golyós
(6)
Stift
(7)
Spray
(3)
Krém
(3)
További tulajdonságok
Alumínium mentes
(18)
Nem hagy foltot
(1)
Hosszantartó hatású
(1)
Gyorsan száradó
(1)
Űrtartalom
45 ml
100 ml
-
Szűrés

Olyan természetes dezodor típust keresel, ami működik is? A bio izzadásgátlók és bio dezodorok a hagyományos termékek kíméletes alternatívái, amelyek a környezeti fenntarthatóságra és a szervezet vegyi terhelésének minimalizálására helyezik a hangsúlyt. Természetes összetevőkből készülnek, és hatékony szagvédelmet nyújtanak. Emellett elősegítik a bőr egészségét és tiszteletben tartják a bőr természetes egyensúlyát. Nem tudod, hogyan válaszd ki a legjobb természetes dezodor típust? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Miből készül a természetes dezodor?

A természetes dezodorok általában kókuszolaj, szódabikarbóna és kukoricakeményítő kombinációjából készülnek, amelyek együttesen segítenek felszívni az izzadságot és semlegesíteni a szagokat. Az illóolajok hozzájárulnak az illatukhoz és antibakteriális tulajdonságaikhoz, míg a vajak (például shea vagy kakaó) és a méhviasz vagy növényi viaszok kellemes állagot biztosítanak és hidratálják a bőrt. Ezek az összetevők kímélik a bőrt és a környezetet.

Természetes izzadásgátló alumínium és parabének nélkül

Az alumínium általában az izzadásgátlókban található, ahol a verejtékmirigyek elzárására és az izzadás megakadályozására szolgál. Másrészt a természetes dezodorok a szag semlegesítésére összpontosítanak a verejtékmirigyek blokkolása nélkül, gyakran természetes antibakteriális összetevőket és nedvszívó anyagokat használnak. Ennek eredményeként a természetes dezodor típusok általában alumínium- és parabénmentesek, ami szintén az egyik legfontosabb tulajdonságuk, amelyet az egészségesebb és zöldebb alternatívát kereső vásárlók keresnek.

A természetes izzadásgátlók több típusban kaphatók

A természetes izzadásgátló többféle típusban kapható, például golyós, szilárd és spray formájában. A golyós dezodorok könnyű és pontos alkalmazásuk miatt népszerűek, a szilárd dezodorok hosszan tartó védelmet nyújtanak és minimalizálják a nedvesség érzését, míg a spray dezodorok gyors és frissítő alkalmazást biztosítanak.

  • A golyós természetes izzadásgátlók könnyen és pontosan alkalmazhatók, és az adagolás is szabályozható.
  • A szilárd bio izzadásgátló alumínium nélkül erős védelmet nyújt az izzadság és a szagok ellen, ideális az aktív felhasználók számára.
  • A bio dezodor spray gyors és frissítő alkalmazást biztosít, alkalmas a napközbeni gyakori használatra.

i

A bio dezodorok mennyisége a termék típusától és márkájától függően változik. Általában a kis kiszerelésű, utazáshoz ideális, illetve a nagyobb kiszerelésű, mindennapi használatra gazdaságosabb kiszerelésű termékekkel találkozhatsz.

Természetes izzadásgátló férfiak, nők és gyermekek részére

A természetes izzadásgátlók úgy lettek tervezve, hogy megfeleljenek a különböző felhasználói csoportok igényeinek. Vannak nőknek, férfiaknak, gyerekeknek szánt változatok, valamint uniszex termékek. Ezeket a termékeket kifejezetten a különböző bőrtípusok és egyéni igények figyelembevételével állították össze, függetlenül attól, hogy a gyermekeknek enyhébb illatú, a férfiaknak erősebb védelmet nyújtó, vagy a nőknek kifejezetten célzott formulát keresel-e.

  • A női bio dezodor kifejezetten a női bőr számára lett kifejlesztve. Enyhébb illatanyagokat vagy speciális összetevőket tartalmazhat az érzékenyebb bőr számára.
  • A férfi bio izzadásgátló erősebb védelmet és jellemzően erőteljesebb illatokat kínál. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a férfi bőr igényeinek.
  • A természetes dezodor gyerekeknek lágyabb formula, minimális allergénnel és enyhe illatanyagokkal. Biztonságosan használható a gyermekek bőrén.
  • Az uniszex természetes dezodorok semleges illatú típusok, férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmasak. Ideális az egész család számára.

A természetes dezodorok különböző tulajdonságokkal rendelkezhetnek

A természetes dezodorok gyakran kínálnak olyan különleges tulajdonságokat, mint az alkoholmentes termékek, a parabénmentes változatok és a vegán készítmények. Ezek a jellemzők biztosítják, hogy a természetes dezodor típusok bőrbarátok és alkalmasak legyenek az érzékeny bőrű felhasználók számára, vagy azoknak, akik a szintetikus összetevők és vegyszerek nélküli termékeket részesítik előnyben. A vegán dezodorok gyártói semmilyen összetevőt vagy terméket nem tesztelnek állatokon, és ezek a termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket.

  • A bio dezodor alkohol nélkül kíméletesebb a bőrhöz és csökkenti az irritáció kockázatát.
  • A parabénmentes természetes dezodor nem tartalmaz potenciálisan káros vegyszereket.
  • A vegán természetes izzadásgátló nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és nem tesztelték állatokon. Ez egy etikus választás.
  • Az alumíniummentes természetes dezodor semlegesíti a szagokat anélkül, hogy elzárná a verejtékmirigyeket, és természetes összetevőket tartalmaz.
Alumíniummentes természetes dezodorok

Kifejezetten az érzékeny bőrre tervezett bio dezodorok is kaphatók. Ez a típus megakadályozza a kiütéseket és egyéb irritációkat.

Az alumíniummentes természetes dezodor sok illatban kapható

Az alumíniummentes természetes dezodorok számos illatban kaphatók, köztük gyógynövényes, citrusos, fás, lágy, virágos, gyümölcsös és friss változatokban is. Ezek a természetes illatanyagok illóolajokból és kivonatokból származnak, amelyek nemcsak kellemes illatúak, hanem terápiás előnyökkel is járhatnak. A pihentető levendulától az energetizáló citrusos jegyekig mindenki megtalálhatja a saját preferenciáinak leginkább megfelelő illatot.

Kíváncsi vagy, mit mondanak vásárlóink? Olvasd el a természetes dezodor típusokról alkotott véleményüket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Dezodor - stift kivitel, uniszex, minden bőrtípusra ajánlott, üde illatú, alumínium mentes, parabénmentes és BIO és természetes, 58 ml-es
több darab vásárlása esetén 2 330 Ft-tól

2.
WELEDA Citrusos Dezodor 100 ml Szállításra kész > 10 db
Dezodor - spray kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, alumínium mentes, 100 ml-es
4 090 Ft

19 termék
3,5 14×
Schmidt's Signature Aktív szén + magnézium izzadásgátló stift 58ml
Dezodor - stift kivitel, uniszex, minden bőrtípusra ajánlott, üde illatú, alumínium mentes, parabénmentes és BIO és természetes, 58 ml-es - Ár több darab vásárlása esetén 40 153,62 Ft/1 l
2 330 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO273
4,2
SCHMIDT'S Signature Bergamott + Lima Dezodor stift 58 ml
Dezodor - stift kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, citrusos illatú, védő hatású, alumínium mentes, parabénmentes és BIO és természetes, 58 ml-es - 48 103,45 Ft/1 l
2 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO763
DR. HAUSCHKA Rose Dezodor 50 ml - Dezodor Típusok
4,4
DR. HAUSCHKA Rose Dezodor 50 ml
Dezodor - golyós kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, virágos illatú, alumínium mentes, 50 ml-es - 95 800 Ft/1 l
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDH028
WELEDA Citrusos Dezodor 100 ml - Dezodor Típusok
4,5
WELEDA Citrusos Dezodor 100 ml
Dezodor - spray kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, alumínium mentes, 100 ml-es - 40 900 Ft/1 l
4 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE0163
5,0
SCHMIDT'S Signature Rózsa + Vanília Dezodor stift 58 ml
Dezodor - stift kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, virágos illatú, védő hatású, alumínium mentes, parabénmentes és BIO és természetes, 58 ml-es - 56 724,14 Ft/1 l
3 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO765
4,4
SCHMIDT'S Sensitive Kókusz + Kaolin agyag Dezodor stift 58 ml
Dezodor - stift kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, gyümölcsös illatú, védő hatású, alumínium mentes, parabénmentes és BIO és természetes, 58 ml-es - 56 724,14 Ft/1 l
3 290 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO761
5,0
BIOTHERM Deo Pure Roll-on Natural Protect BIO 75 ml
Dezodor - golyós kivitel, nők számára, érzékeny bőrtípusra ajánlott, aloe Vera illatú, nyugtató hatású, alumínium mentes, 75 ml-es - 111 866,67 Ft/1 l
8 390 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE0227
4,0
WELEDA Men 24h Deo Roll-on 50 ml
Dezodor - golyós kivitel, férfiak számára, fás illatú, 50 ml-es - 57 800 Ft/1 l
2 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE791
WELEDA Zsálya Dezodor 100 ml - Dezodor Típusok
4,4
WELEDA Zsálya Dezodor 100 ml
Dezodor - spray kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, alumínium mentes, 100 ml-es - 40 900 Ft/1 l
4 090 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE0174
DR. HAUSCHKA Sage Mint Dezodor 50 ml - Dezodor Típusok
4,4
DR. HAUSCHKA Sage Mint Dezodor 50 ml
Dezodor - golyós kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, alumínium mentes, 50 ml-es - 95 800 Ft/1 l
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSDH030
SALOOS Litsea Cubeba Bio Természetes dezodor - Dezodor Típusok
4,0
SALOOS Litsea Cubeba Bio Természetes dezodor
Dezodor - stift kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, védő hatású, alumínium mentes, 50 ml-es - 59 800 Ft/1 l
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO460
WELEDA Gránátalma 24h Deo Roll-on 50 ml - Dezodor Típusok
4,7
WELEDA Gránátalma 24h Deo Roll-on 50 ml
Dezodor - golyós kivitel, nők számára, alumínium mentes, 50 ml-es - 57 800 Ft/1 l
2 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE793
WELEDA Citrus 24h Deo Roll-on 50 ml - Dezodor Típusok
4,7
WELEDA Citrus 24h Deo Roll-on 50 ml
Dezodor - golyós kivitel, nők számára, alumínium mentes, 50 ml-es - 57 800 Ft/1 l
2 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE792
SALOOS Bio Természetes Dezodor Grep Mint - Dezodor Típusok
4,0
SALOOS Bio Természetes Dezodor Grep Mint
Dezodor - stift kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, védő hatású, alumínium mentes, 50 ml-es - 59 800 Ft/1 l
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEO458
5,0
SCHMIDT'S Signature Levendula + Zsálya Dezodor stift 58 ml
Dezodor - stift kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, gyógynövényes illatú, védő hatású, alumínium mentes, parabénmentes és BIO és természetes, 58 ml-es - 58 448,28 Ft/1 l
3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEO762
BEN&ANNA Metal Deo Pink Persian Lime 45 g - Dezodor Típusok
5,0
BEN&ANNA Metal Deo Pink Persian Lime 45 g
Dezodor - hatékonyan csökkenti a kellemetlen szagokat, szárazon tartja a hónaljat, és illatát tiszta illóolajok biztosítják - 50 888,89 Ft/1 l
2 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSTE230
BEN&ANNA Metal Deo Pink Grapefruit 45 g - Dezodor
Típusok
5,0
BEN&ANNA Metal Deo Pink Grapefruit 45 g
Dezodor - krém kivitel, uniszex, minden bőrtípusra ajánlott, citrusos illatú, antioxidáló hatású, alumínium mentes, 45 ml-es - Ár több darab vásárlása esetén 44 868,89 Ft/1 l
2 020 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSTE229
BEN&ANNA Metal Deo Vanilla Orchid 45 g - Dezodor Típusok
5,0
BEN&ANNA Metal Deo Vanilla Orchid 45 g
Dezodor - hatékony a kellemetlen szagokkal szemben, szárazon tartja a hónaljat, a kellemes illatról illóolajok gondoskodnak - 50 888,89 Ft/1 l
2 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSTE231
HAPPY EARTH Levandule & Ylang 100 ml
Dezodor - spray kivitel, uniszex, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, antibakteriális, hipoallergén és frissítő hatású, alumínium mentes, nem hagy foltot, hosszantartó hatású, gyorsan száradó, alkoholmentes, parabénmentes, BIO és természetes és hipoallergén, 100 ml-es - 28 900 Ft/1 l
2 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEO950

Bio, természetes dezodorok, izzadásgátlók

A Bio, természetes dezodorok, izzadásgátlók kategóriában összesen 19 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bio, természetes dezodorok, izzadásgátlók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bio, természetes dezodorok, izzadásgátlók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bio, természetes dezodorok, izzadásgátlók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bio, természetes dezodorok, izzadásgátlók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ