BIODERMA Sébium AKN Fluid 30 ml

Termékkatalógus
BIODERMA Sébium AKN Fluid 30 ml
3,5 2 értékelés
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: zsíros és problémás, hatás: matte - 179 666,67 Ft/1 l
Kód:  KSPL1319 Termékszám:  3401351104374 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BIODERMA Sébium AKN Fluid 30 ml

A BIODERMA Sébium AKN Fluid arckrém egy kozmetikai készítmény, amelyet a zsíros, problémás és pattanásos bőr mindennapos, teljes körű ápolására fejlesztettek ki. A krém hatékonyan felveszi a harcot minden tényezővel szemben, amely az akné kialakulásában szerepet játszik, tisztítja a pórusokat és tökéletesen kisimítja bőrt. Ügyel a bőr érzékenységére, miközben garantálja a maximális hatékonyságot. A készítményt aknés bőrön tesztelték, hipoallergén, tehát csökkenti az allergiás reakciókat.

Az akné az egyik leggyakoribb krónikus bőrbetegség, amely főként a serdülőkorúakat érinti. Az élete során azonban minden ember legalább egyszer szenvedett már az aknétől. Az akné a fiatalokat bosszantja leginkább, nemtől függetlenül. Az akné kialakulásakor a faggyúmirigy kivezető nyílása eltömődik, melynek következtében begyullad, és kisméretű kelések keletkeznek a bőrön. Ha a faggyúmirigy váladéka nem tud kiürülni, akkor az a mirigy károsodásához vezethet, és mély gyulladás alakulhat ki, amelynek következtében hegek keletkezhetnek a bőrön. Az akné leggyakrabban az arcon, a vállon, a mellkas felső részén és a háton alakul ki.

Ennek a speciális arckrémnek a hatóanyaga többek között Fluidactivet és cink-glükonátot tartalmaz, amelyek szabályozzák a faggyú mennyiségét és összetételét, megakadályozzák a pórusok eltömődését, és a simító hatásnak köszönhetően csökkentik a bőrhibák kialakulását. Rendszeres használat mellett az eredmény a mitesszerek nélküli tiszta arcbőr, amelynek helyreállt a természetes egyensúlya. A krém puhává, üdévé varázsolja és tökéletesen megnyugtatja a bőrt. Ez az egyedülálló készítmény gyorsan és alaposan leszámol az aknéval! 

Hatóanyagai:

  • A Fluidactiv és cink-glükonát szabályozza a bőrben levő faggyú mennyiségét és összetételét, megakadályozza a pórusok eltömődését, és a simító hatásnak köszönhetően csökkenti a bőrhibák (mitesszerek) kialakulását.

Bőrtípus:
Zsíros, problémás és pattanásos bőrre.

Használat:
A Sébium AKN Fluid krémet vigye fel naponta 1-2 alkalommal a Sébium készítményekkel tökéletesen megtisztított bőrre. 

Mennyiség:
30 ml

Összetétel:

AQUA/WATER/EAU, C12-13 ALKYL LACTATE, CITRIC ACID, DIPROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERIN, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ZINC GLUCONATE, SALICYLIC ACID, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DODECYL GALLATE, GLYCYRRHETINIC ACID, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SILICA, XANTHAN GUM, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ARACHIDYL GLUCOSIDE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 623]

Paraméterek

Bőrtípus
Zsíros, Problémás Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Mattító Kész!
Korosztály
Fiatalabb és idősebb Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Zsíros, Problémás Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Mattító Kész!

Kor

Korosztály
Fiatalabb és idősebb Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: BIODERMA Sébium 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIODERMA Sébium AKN Fluid 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIODERMA Sébium AKN Fluid 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIODERMA Sébium AKN Fluid 30 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ