AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Bionaire BAP001X

Termékkatalógus
Bionaire BAP001X
4,2 21 értékelés
Légtisztító - 60 W fogyasztás, max. 74 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 55 dB(A) maximális zajszint, 28 dB(A) minimális zajszint, hepa és előszűrő szűrő, funkciók: időzítő és kijelző
Kód:  EAZ7001s Termékszám:  5011773054096 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bionaire BAP001X

A Bionaire BAP001X? egy kifinomult és sokoldalú légtisztító a maximum 74 négyzetméteres szobákba. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően elhelyezheted mind a nappalidban, mind az irodádban. Az elhelyezést a klasszikus fehér szín is segíti, amely bármely fajta beltéri szobába remekül illik. A kis súly könnyű hordozhatósághatóságot, míg a mindössze 55 db zajszint pedig csendességet biztosít.

A tisztító egy négy lépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik, amely magában egy külső szűrőt, amely felfogja a nagyobb szennyeződéseket. Ezenfelül az eszköz mosható HEPA szűrővel rendelkezik, amely az akár 0.002 mm-es szennyeződések 99%-át felfogja. Szabadulj meg a portól, pollentől, állati szőrtől és a poratkáktól. A fertőtlenítő hatású ultraibolya lámpa hatékonyan elpusztítja a különféle baktériumokat és vírusokat. Az eszköz megszünteti a különböző szagokat és elpusztítja az illékony szerves vegyületeket, beleértve a káros anyagokat, mint például a formaldehid, ammónia, mérgező gázok és sok más egyéb szennyeződés.

Az ionizáló negatív ionokat szabadít fel, amely hozzákapcsolódik a porszemcsékhez, pollenhez, állati szőrhöz vagy füsthöz, így segítve a pollenszűrő munkáját. Az ionizációs és UV fertőtlenítő funkció külön-külön kikapcsolható. Természetesen az eszköz egy időzítővel is rendelkezik, amely 2, 4, 6 és 8 óra után leállítja az eszközt. A különböző beállítások az LCD kijelzőn megtekinthetőek. Az optimális eredmény érdekében ajánlott a szűrők rendszeres tisztítása, amely semmi bonyodalommal nem jár. 

Műszaki adatok:

Szín:
Fehér

Méretek:
690 × 270 × 180 mm

Súly:
5,1 kg

Fogyasztás:
60 W

zajszint:
55 db

Ventillátor fokozatok:
5

 

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
60 W Kész!
Ajánlott szobaméret
74 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
28 dB(A) Kész!
Felszereltség
Kijelző Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
60 W Kész!
Ajánlott szobaméret
74 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
28 dB(A) Kész!
Felszereltség
Kijelző Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bionaire BAP001X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bionaire BAP001X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bionaire BAP001X.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ