Shop roku AlzaBoxy Q1

BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set

Termékkatalógus
BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Homme Age Fitness Advanced arcápoló 50 ml + Homme Foam Shaver borotvahab 50 ml + Homme Aquafitness tusfürdő zselé 40 ml
Kód:  KSDS0920 Termékszám:  8024417956936

BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set

Férfiaknak való ajándékcsomagot keresel? Akkor a Biotherm Homme Age Fitness Advanced kozmetikai ajándékcsomag a megfelelő választás. Alapvető kozmetikumokat – borotvahabot, bőrápolót és tusfürdőt – tartalmaz, melyeket minden férfi használhat, aki borotválkozik. A termékeket ajándékdobozba csomagolták, így tökéletesen alkalmasak ajándéknak. A készítmények tökéletesen hidratálják a bőrt, ráadásul az óceán friss illatát kölcsönzik neki. Hozd vissza a nyár emlékét ezzel a Biotherm Homme Age Fitness Advanced kozmetikai ajándékcsomaggal.  

A Biotherm Homme Age Fitness Advanced ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Biotherm Homme Age Fitness Advanced kozmetikai készlet férfiak számára
  • Tökéletesen hidratálja a bőrt
  • Az óceán friss illatával
  • Tusfürdő, mely zuhanyzáshoz és hajmosáshoz is használható
  • Borotvahab a tökéletes borotválkozáshoz
  • Borotválkozás utáni bőrápoló érzékeny bőrre
  • Csökkenti az öregedés jeleit, kisimítja a ráncokat és a finom mimikai vonalakat

Viseld magadon az óceán friss illatát

A Homme borotvahab hozzájárul a bőr egészségének megóvásához. Ásványokkal gazdagított termálvizet tartalmaz, amely segít megelőzni a bőr borotválkozás közbeni károsodását, mindemellett puhává, lággyá teszi azt. Borotválkozás után alaposan öblítsd le a habot, majd használd a Homme Age Fitness Advanced tonizáló bőrápolót. Ez a termék kifejezetten férfiak számára készült. Csökkenti az öregedés jeleit, kisimítja a ráncokat és finom mimikai vonalakat. Olívalevél és termikus plankton kivonatát tartalmazza. Könnyen beszívódik, jól hidratál, sima és egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A tökéletes tisztálkodáshoz használd a tengervízzel gazdagított Homme Aquafitness tusfürdő gélt. 

A csomag tartalma:
Homme Age Fitness Advanced tonizáló bőrápoló 50 ml
Homme borotvahab 50 ml
Homme Aquafitness tusfürdő gél 40 ml

Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ