30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BIOTHERM Homme Double Set

Termékkatalógus
BIOTHERM Homme Double Set
Kozmetikai szett - tartalma: Scooting Balm After Shave 100 ml + Shaving Foam 50 ml + Kozmetikai táska
Kód:  VBAL632 Termékszám:  8024417113025

BIOTHERM Homme Double Set

Ajándékszettet keresel férfiak számára? Akkor válaszd a BIOTHERM Homme Double Set kozmetikai készletet. Ez a szett olyan alapvető kozmetikumokat tartalmaz, amelyeket minden férfi remekül kihasználhat a borotválkozáshoz. A készletben találsz egy Shaving Foam borotvahabot és egy Soothing Balm After Shave balzsamot is. Mindezek a termékek egy kozmetikai táskában érkeznek, így remek választás lehet ajándékként is. Ezzel a készlettel a bőröd tökéletesen hidratált és finom illatú lesz. Emlékeztesd magad a nyárra és szerezd meg a BIOTHERM Homme Double Set kozmetikai készletet.

A BIOTHERM Homme Double Set kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • BIOTHERM Homme Double Set kozmetikai szett férfiaknak
  • Borotválkozás utáni balzsam és borotvahab előnyös készlete
  • Tökéletesen hidratálja a bőrt és friss illatot kölcsönöz
  • Shaving Foam borotvahab a tökéletes borotválkozáshoz
  • Balm After Shave nyugtató borotválkozó balzsam a borotválkozás után érzékeny bőrre
  • A készlet egy kozmetikai táskában érkezik

Friss illat a Biotherm Homme Double Set kozmetikai készlettel

A Homme Foam Shaver borotvahab elősegíti a bőr egészséges fejlődését. A szükséges ásványokkal dúsított, forrásból származó termálvizet tartalmazza. Megakadályozza a bőr sérülését, amelyet elkerülhetsz borotválkozás közben. Emellett puha és sima bőrt kölcsönöz. Kimondottan alkalmas az érzékeny bőrűek számára. Miután meg borotválkoztál alaposan öblítsd le a borotvahabot az arcodról, majd használd a Soothing Balm After Shave borotválkozás utáni arcbalzsamot. Ezt a terméket kifejezetten a férfiak számára fejlesztették ki. Könnyű elkenni a bőrön és ugyanilyen könnyen hidratálja az arcbőrt. Használata után a bőröd egészséges és sima megjelenésű lesz.

Összetétel:
Balzsam:
Aqua, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Butyrospermum Parkii Butter, Elaeis Guineensis Oil, Glycerin, Bisabolol, Squalane, Dimethiconol, Phenoxyethanol, PVM/Madecadiene Crosspolymer, Triethanolamine, Panthenol, Allantoin, Lecithin, Chlorphenesin, Methylparaben, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Farnesol, Linalool, Tocopherol, Vitreoscilla Ferment, Disodium Edta, Butylparaben, Ethylparaben, Sodium Hyaluronate, Butylphenyl Methylpropional, Propylparaben, Limonene, Coumarin, Citral, Benzyl Alcohol, Eugenol, Citronellol, Gernaiol, Parfum

Borotvahab:
Aqua, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Glycerin, Isobutane, Laureth-23 Butane, Polysorbate 20, Propane, Myristic Acid, Dimethiconol Stearate, Allantoin, Polyquaternium-7, Linalool, Limonene, Hydrolyzed Algin, Vitreoscilla Ferment, Zinc Sulfate, Parfum.

Csomag tartalma:
BIOTHERM Homme Soothing Balm After Shave borotválkozás utáni balzsam 100 ml
Biotherm BIOTHERM Homme Shaving Foam borotvahab 50 ml
Kozmetikai táska


Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme Double Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOTHERM Homme Double Set.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ