30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N

Termékkatalógus
Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N
5 1 értékelés
Többfunkciós porszívó - alkalmas kemény padló, linóleum, fapadlók és úszó padló tisztítására, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, tisztítás módja felszívás, törlés és nedves tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 0,41 l, vízszűrő, mosható szűrő és papírszűrő, szűrő és tisztító oldat a csomag része, akkus, Li-ion akkumulátor, működési idő 25 perc, zajszint 70 dB, fehér, ezüst és szürke kivitel
Kód:  BISVV614 Termékszám:  1100022657 Gyártó honlapja:

Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N

Olyan kiváló eszközt keresel, amely nemcsak otthon könnyíti meg a munkádat? Akkor ne hagyd ki ezt a száraz-nedves porszívót az ismert Bissell gyártótól. A felület, amelyen megállja a helyét: kemény padló, linóleum, fapadlók és úszó padló. Lehetőséged van kihasználni száraz és nedves porszívózásra is. Nedves tisztítás alatt közvetlenül vízzel fog érintkezni a padló. A vizes oldatot a készülék a padlóra juttatja a szennyeződések alapos fellazítása érdekében. Majd a porszívó visszaszívja a vizet a tartályba, így hagyva maga után tiszta, makulátlan felületet. A nedves tisztítást kemény és sima felületeken, például járólapon vagy linóleumon alkalmazzák. A porszívó törlőkendők és tisztítóoldat segítségével végzi el a felmosást. Különösen nagyra értékelik az olyan érzékeny padlók tulajdonosai, amelyek esetében a vízzel való közvetlen érintkezés nem megfelelő. Ilyenek például a fából készült padlók. A háziállatok szőre sem jelent a számára problémát. Tökéletesen tiszta és baktériummentes teret hagy maga után, amelyek amellett, hogy gyorsan szaporodnak, még károsak is az emberek egészségére. Kiváló minőségű szűrésének köszönhetően az allergiás családok is értékelni fogják. Ami fel lett porszívózva műanyag portartályba kerül, amely térfogata 0,41 l. 70 dB a zajszintje, ami az utcazaj szintje körülbelül. fehér, ezüst és szürke a színe, amely kiemeli a design kialakítást.

Többfunkciós porszívó Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N ...
Többfunkciós porszívó Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N ...

A fantasztikus Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N száraz-nedves porszívó fontosabb előnyei

  • A hasznos Bissell többfunkciós porszívó elsőrangú megoldás a következő felületre: kemény padló, linóleum, fapadlók és úszó padló
  • A tisztítás típusa: felszívás, törlés és nedves tisztítás
  • Könnyedén elbánik a háziállatok szőrével is, és a feltakarított terület baktériummentes lesz
  • Értékelni fogják azok a háztartások, ahol allergiás is él
  • Li-ion típusú akkumulátor került bele
  • 25 perc az üzemideje a feltöltést követően
  • Minőségi vízszűrő, mosható szűrő és papírszűrő típusú szűrő került bele
  • A portartály térfogata 0,41 l
  • A tömege: 4,3 kg

A hasznos Bissell száraz-nedves porszívó egyéb kiegészítőket is kínál

A készülék mellé kapott tartozékokkal teljes egészében ki fogod tudni használni a praktikus Bissell többfunkciós porszívót. A csúcskategóriás, forgó kefét különösen szőnyegek vagy kárpitok porszívózásához fogod kihasználni.

Többfunkciós porszívó Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N ...
Többfunkciós porszívó Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N ...

A jól felszerelt porszívó a kulcsa a kellemes takarításnak

A praktikus Bissell száraz-nedves porszívó kombinálja a minőséget az alapos takarítással. Li-ion típusú akkumulátort kapott. A teljes feltöltést követően a működési ideje 25 perc. Vízszűrő, mosható szűrő és papírszűrő típusú, minőségi szűrőrendszert kapott. A mosható szűrő környezetbarát megoldás, hiszen csökken a szűrőcsere gyakorisága.

Kefék:

forgó és univerzális

További kiegészítők:

szűrő és tisztító oldat

Zajszintje:

70 dB

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Kefék
Forgó, Univerzális Kész!
További kiegészítők
Szűrő, Tisztító oldat Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Vízszűrő, Mosható szűrő, Papírszűrő Kész!

Zaj

Zajszint
70 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,41 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Tömeg
4,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Ezüst, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell CrossWave HF3 Cordless Pro 3641N.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ