A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Bissell 3401N CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select

Termékkatalógus
Bissell 3401N CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 30 perc, töltési idő 4 óra, mosható szűrő, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, LED világítás, mérete 112 × 29 × 29,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,15 kg, víztartály és portartály a csomag része, zöld kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BISTV553 Termékszám:  BIS3401N Gyártó honlapja:
Bissell 3401N CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 215 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Bissell 3401N CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select


Bemutatjuk a Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N - multifunkciós rúdporszívót

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N multifunkciós rúdporszívó nedves és száraz porszívózásra egyaránt alkalmas az egész háztartáson belül. A nagy teljesítményű és könnyű porszívó minden terület tökéletes tisztításáról gondoskodik. A nagy teljesítményt egy magas minőségű digitális motor biztosítja 45 000 fordulat/perc fordulatszámmal. Egyetlen feltöltéssel a Bissell porszívó akár 30 percig is képes működni. A nedves tisztítással egyszerre felporszívózza és fel is mossa a kemény padlót, valamint a szőnyegeket. A porszívókéttartályos technológiával van felszerelve, így mindig külön tárolja a tiszta és a piszkos vizet. Ez összesen 3 különböző tisztítási módot kínál: keménypadló üzemmód, szőnyeg üzemmód és TURBO PET™ üzemmód. Az új TURBO PET™ üzemmód fokozza a tisztítási teljesítményt, így képes megbirkózni a háziállatok okozta rendetlenségekkel, beleértve a ragacsos szennyeződéseket is. A természetes tisztítószer ráadásul a háziállatok szagát is megszünteti, és friss illattal borítja be otthonodat. A tisztítás befejezése után az öntisztító állomás nemcsak a kefehengert, hanem a belső teret is megtisztítja.A Bissell porszívó hatékonyan szedi fel aháziállatok szőrét és a száraz szennyeződéseket a kemény padlókról. Mindemellett a minőségi LED lámpának köszönhetően teljes áttekintést is kapsz az összes szennyeződésről.

Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N akkumulátoros rúdporszívó

Egyszerűen Grand Rapidsban, Michiganben, az Egyesült Államokban indult minden egészen 1876-ban. Azóta egyetlen dologra összpontosítunk - a padlóápolásra. Kiemelt célunk olyan innovatív készülékek tervezése, amelyek könnyen kezelhetők a tisztítás során, és alkalmasak mindenféle formájú és méretű folt, valamint szennyeződés kezelésére. Így teljes mértékben élvezheted az életet!

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó egyszerre képes porszívózni és felmosni

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó ideális segítőtárs a száraz és nedves tisztításhoz egyaránt. A porszívót természetesen csak porszívózásra is használhatod. Azzal, hogy egyszerre porszívózik és fel is mos, nemcsak időt, hanem energiát is megtakarítasz.

Két tartályos technológia a higiénikusan tiszta otthonért

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó két tartályos technológiával rendelkezik, amely biztosítja a teljes higiéniát a felmosás során. A technológia szétválasztja a tiszta és a szennyezett víztartályokat. Tehát felmosáskor mindig csak tiszta vizet használ.

Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N porszívó ideális a háziállat-tulajdonosok számára

A kiváló minőségű LED-világításnak köszönhetően mindig tisztán láthatsz minden szennyeződést. A kiváló minőségű forgófej is segít a tökéletes eredmény elérésében porszívózás közben, amely kényelmesen felporszívózza a szennyeződéseket még a szegélylécek mentén és a sarkokban is. Ha otthonodban háziállatokat tartasz, a Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó tökéletes választás lesz számodra. Az állatszőrzet nem menekülhet előle.

A TURBO PET™ üzemmód eltávolítja a háziállatok utáni rendetlenséget

A TURBO PET™ üzemmód megnöveli a tisztítóoldat adagolását és a szívóerőt, hogy hatékonyan távolítsa el még a makacs és ragacsos szennyeződéseket is a háziállatok után.

Bissell porszívó öntisztító üzemmóddal

A Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N rúdporszívó nagy előnye az automatikus öntisztító funkció, amely kiöblíti a szőröket, hajszálakat és szennyeződéseket a forgókeféről, valamint magáról a készülékről.


Paraméterek

Összehasonlít
Felület típusa
Minden padlótípus, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tápellátás típusa
Akkus Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
29 cm Kész!
Magasság
112 cm Kész!
Mélység
29,4 cm Kész!
Tömeg
4,15 kg Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
LED világítás Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Rugalmas résszívó Kész!
Töltési módok
Akkumulátor, Töltő adapter Kész!
Kefék
Állati szőrre, Turbó Kész!
További kiegészítők
Víztartály, Portartály Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bissell 3401N CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Select 3401N.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ