A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Bissell HydroClean Proheat Complete

Termékkatalógus
Bissell HydroClean Proheat Complete
5 1 értékelés
Álló porszívó - mély tisztítás és porszívózásához, 2000W, vízszűrő 3 az 1-ben, tartály kapacitás: 4l, bemelegedési idő 60 másodperc, mosható HEPA szűrő, szabadalmaztatott beépített vízmelegítő, Microban, a termék antibakteriális védelmet nyújt, fenntartja a frissességet és tisztaságot, porzsák nélküli, kábelhossz: 6m, zajszint: 82dB
Kód:  BISVY006 Termékszám:  11120225587 Gyártó honlapja:

Bissell HydroClean Proheat Complete

A többfunkciós porzsák nélküli Bissell Hydro Clean Proheat Complete porszívó egy tökéletes eszköz, amely eltávolítja a szennyeződést, a baktériumokat és az allergéneket otthonából. Nedves és száraz porszívózásra egyaránt alkalmas, parkettára, szőnyegek és kárpitok mély tisztítására. Teljesítménye, a fejlett vízszűrő,  és a mosható HEPA szűrő gondoskodnak a kiváló frissességről és tisztaságról az Ön otthonában. A berendezés kiegészítők széles választékát tartalmazza.

Hibátlan minden helyzetben

Az eszköz nagyon hatásos a száraz tisztításnál. Használhatja turbókefét vagy több felületre alkalmas szívófejet. A csomagolás tartalmaz egy kis kézi szívófej készletet a kanapék és különböző rések száraz tisztítására. A szívófejek egy praktikus tartóban tárolhatóak, amelyt egyszerűen behelyezhetjük a porszívóban lévő erre a célra kialakított helyre. Így porszívózás közben mindig kéznél lesznek. A speciális szívófejet akár dugulás-elhárításra is használhatja.

Egyszerű üzemmódváltás

A szívófejcsere után a kiömlött üdítő feltakarítása gyerekjáték lesz. A mikroszálas szívófej alaposan lemossa és megszárítja a padlót, burkolatot és egyéb szilárd felületeket. A porszívón egyszerű üzemmódot váltani a megfelelő gombot megnyomásával. Könnyen kiválaszthatja a rendkívül hatékony mélytisztítást.

Hatékony mélytisztítás

A porszívó beépített melegítővel rendelkezik a hatékonyabb tisztítás érdekében. A porszívó felfűti a tisztítószert, majd alaposan eltávolítja  a szennyeződéseket, szőrt és pollent. A kézi szívófejet kanapék, matracok, autóülések vagy plüss játékok mélytisztitására tervezték. Minden szemmel láthatóan tisztább és nagyon friss lesz. Microban antibakteriális védelem megakadályozza a baktériumok és a penész keletkezését.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű
  • Ideális allergiásoknak
  • Komplett és hatékony tisztítás az egész háztartásban
  • Száraz és nedves porszívózás
  • Mélytisztítás
  • Kemény padlók tisztítása
  • Vízszűrő
  • Antibakteriális védelem
  • HEPA szűrő
  • Számos kiegészítő

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Hatósugár
8,5 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
6 m Kész!
Hatósugár
8,5 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Száraz-nedves takarításhoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Vízszűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
2 000 W Kész!

Méret & súly

Tömeg
14,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bissell HydroClean Proheat Complete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell HydroClean Proheat Complete. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bissell Hydroclean Proheat Complete. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell HydroClean Proheat Complete. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell HydroClean Proheat Complete.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ