AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Bissell MultiReach Active 21V 2907N

Termékkatalógus
Bissell MultiReach Active 21V 2907N
Álló porszívó - 2 az 1-ben, állatszőrhöz és száraz tisztításhoz, minden típusú padlóhoz, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 2500 mAh kapacitás, 30 perc üzemidő, mosható szűrő és habszűrő, 0,5 l-es tartály, adapter, fali tartó, led világítás és résszívó, színe: fekete
Kód:  BISTV369 Termékszám:  1100022696 Gyártó honlapja:

Bissell MultiReach Active 21V 2907N


Bemutatjuk a BISSELL® MultiReach-Active 21V rúdporszívót a hatékony és sokoldalú vezeték nélküli takarítás 

A Bissell MultiReach Active rúdporszívó motoros kefével büszkélkedhet szabadalmaztatott Tangle-Free technológiával, amely gondoskodik a haj és  házikedvenceid szőrének takarításáról. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátornak köszönhetően a Bissell porszívó működése teljesen vezeték nélküli. A porszívó üzemideje akár 30 perc. A Bissell MultiReach Active 2 az 1-ben egy rúd- és egy kézi porszívó kombinálásának lehetőségét kínálja, aminek köszönhetően a takarítást még nehezen elérhető helyeken is meg tudod oldani. A higiénikusan tiszta háztartás érdekében a Bissell MultiReach Active porszívótöbblépcsős szűréssel van felszerelve, amelya legfinomabb porszemcséket is befogja. Ideális mindenki számára, aki allergiában szenved. Aporszívó karbantartása nem igényel túl sok időt. A Bissell MultiReach Active porszívó speciális CleanSide tartállyal rendelkezik. A porszívó csomagja tartalmaz egy porkefét és egy résszívó kefét, amely kiválóan alkalmas nehezen elérhető helyek tisztítására. Takarítás után a porszívót a fali konzolra helyezheted, így mindig kéznél lesz.

Bissell MultiReach Active 21V 2907N rúdporszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A történet az amerikai Michigan államban, Grand Rapids-ban kezdődött 1876-ban. Azóta egyetlen dologra összpontosítunk - a padlógondozásra. Elsődleges célunk, hogy olyan innovatív berendezéseket tervezzünk, amelyek megkönnyítik a takarítást és alkalmasak bármilyen fajtájú és méretű foltok és szennyeződések eltávolítására. Hogy életedet minél könnyebbé tegyük!


Bissell MultiReach Active 21V 2907N rúdporszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Bissell porszívó motoros forgókefével

A Bissell MultiReach Active rúdporszívó hasznos motoros Tangle-Free forgókefét tartalmaz, amely gondoskodik a haj és a háziállatok szőrének felszedéséről.

Bissell MultiReach Active 21V 2907N rúdporszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A Bissell MultiReach Active porszívó vezeték nélkül működik

A takarítás lehető legkényelmesebbé tétele érdekében  a Bissell MultiReach Active kiváló minőségű 21 V-os Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, amely egy feltöltéssel akár 30 perc működést biztosít.

Bissell MultiReach Active 21V 2907N rúdporszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Speciális szennytartály CleanSide technológiával

A Bissell MultiReach Active rúdporszívó speciális Easy Empty tartállyal rendelkezik, amely az összes szennyeződést felfogja. A tartály CleanSide technológiával is rendelkezik, amely elválasztja a port a durva szennyeződésektől, megkönnyítve ezzel a tartály tisztítását.


Bissell MultiReach Active 21V 2907N rúdporszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Porszívó Bissell MultiReach Active LED-es kefével

A kanapé, bútor vagy asztal alatti nehezen hozzáférhető helyek tisztításához a Bissell MultiReach Active kiváló minőségűLED-világítású kefével van felszerelve, amelynek köszönhetően egy foltot sem hagy ki. 

Bissell MultiReach Active 21V 2907N rúdporszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Bissell 2 az 1-ben porszívó

A Bissell MultiReach Active porszívó könnyű felépítésével és kompakt méreteivel örvendeztet meg, ennek köszönhetően öröm lesz a porszívóval takarítani. A porszívó segítségével még a nehezen elérhető helyekre is bejuthatsz. Használhatod kézi porszívóként is. 

Bissell MultiReach Active 21V 2907N rúdporszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Többlépcsős szűrés a higiénikusan tiszta háztartáshoz

A Bissell MultiReach Active porszívó többlépcsős szűréssel rendelkezik, amely segít a legfinomabb porszemcsék felfogásában is. Takarítás után egyszerűen mosd ki és cseréld ki a szűrőket. Így a porszívó mindig higiénikusan tiszta lesz és készen áll a következő használatra. 


Szívóerő (W)770 W
A tartály higiénikus ürítéseIGEN
Szennyeződéstartálylegfeljebb 3 liter
Szívóerő szabályozásaIGEN
Működési sugár12 méter
Tápkábel hossza9 méter
típusZsák nélküli
Zaj80dB
Szívóerő (aW)181aW

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Tulajdonságok
LED kijelző, LED világítás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltő adapter Kész!
További kiegészítők
Fali tartó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, Habszűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
30,7 cm Kész!
Magasság
117,5 cm Kész!
Mélység
18,5 cm Kész!
Tömeg
3,63 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bissell MultiReach Active 21V 2907N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell MultiReach Active 21V 2907N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bissell MultiReach Active 21V 2907N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell MultiReach Active 21V 2907N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell MultiReach Active 21V 2907N.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ