Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Bissell PowerFresh Titanium 2113N

Termékkatalógus
Bissell PowerFresh Titanium 2113N
Gőzölős felmosó - a gőztisztító padlót és szőnyeget tisztít, 1600W teljesítményű, 16 perces gőzölési idő, gőzhőmérséklet: 90-95 C°, felmelegedési idő 30 másodperc, gőzteljesítménye állítható, a víztartály térfogata 0,56 liter, cserélhető gőz szűrők, hálózati kábel hossza 7,5 m; A csomag tartalma: PowerFresh Titanium gőztisztító, 2 db illat lemez és 2 db használati utasítás
Kód:  BIS113f Termékszám:  011120238426 Gyártó honlapja:

Bissell PowerFresh Titanium 2113N

Bissell PowerFresh Titanium 2113N egy kiváló padló- és szőnyegtisztító, amely hatékonyan fertőtleníti a tisztítandó felületet. A góztisztító eltávolítja a baktériumok és mikroorganizmusok 99,9% -át. A gőzhőmérsékletet három különböző fokozatra lehet beállítani. A gőzölés ideje 16 perc, üzemi hőfokra melegítés ideje fél perc. Méretek: 116,8 × 33 × 24 cm. A csomag tartalmaz egy PowerFresh Titanium tisztító párnát, két illatosító lapkát és két mikroszálas textil talp huzatot.

Fontosabb jellemzők

  • Hatékony gőztisztító szőnyegek és padlók  tisztításához
  • Antibakteriális védelem
  • Illatosítás Breeze illatkoronggal
  • Levehető víztartály
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Cserélhető gőz szűrők
  • Két mikroszálas textil talp huzat a csomagban - finom és durva

Leírás

  • Gőz hőmérséklet: 90-95 °
  • Víztartály: 0,56 l
  • Felmelegedési idő: 30 másodperc
  • Vezeték hossza: 7,5 m
  • Tömeg: 2,72 kg
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bissell PowerFresh Titanium 2113N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell PowerFresh Titanium 2113N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bissell PowerFresh Titanium 2113N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell PowerFresh Titanium 2113N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell PowerFresh Titanium 2113N.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ