A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Bissel PowerGlide Cordless Plus 36V

Termékkatalógus
Bissel PowerGlide Cordless Plus 36V
Álló porszívó - rúdporszívó, kivehető 1l Lift-Off portartály, dupla ciklon elszívó rendszer, levehető kefe, szívófej matracok tisztítására, puha finom sörtéjű tisztítókefe, forgatható szívófej, töltési idő 2 óra, működési idő 45 perc, forgatható láb a könnyű kezelhetőség miatt
Kód:  BISVY002 Gyártó honlapja:

Bissel PowerGlide Cordless Plus 36V

A Bissell PowerGlide Cordless Plus rúdporszívó egy kiváló segítő mindenfajta padló tisztításával megbírkózik, legyen az szőnyeg, csempe, járólap vagy bármilyen keménypadló. Jellenzői an agyteljesítmény, modern kompakt zöld színű kialakítás és sok hasznos kiegésző, amelyek leegyszerűsítik a napi takarítást. Ez a vezeték nélküli hordozható porszívó segítségével egyszerűen mozoghat az egész lakás vagy házban, kis súlyának köszönhetően kényelmes a használata. A készülék dupla ciklon elszívó rendszere teljesen eltávolítja a szennyeződéseket és a port a padlóról. A cserélhető 1 literes Lift-Off portartály a nehezen hozzáférhető helyek tisztításánál is hasznos.

Fő előnyei

  • akkumulátoros rúdporszívó
  • működési idő akár 45 perc
  • dupla ciklon szívórendszer
  • forgatható szívófej egyszerű  kezelhetőség érdekében
  • levehető Lift-Off portartály
  • cserélhető kefe
  • számos kiegészítő

Könnyű kezelés és kényelmes takarítás

A porzsák nélküli porszívó nagy előnye a lítium-ion akkumulátor, amellyel akár 45 percet is lehet takarítani. Teljes töltöttség két óra töltéssel érhető el, a töltőállomást tartalmazza a csomag. A bútorok körül könnyű mozgás érdekében a készülék fel van szerelve egy forgatható szívófejjel, az alacsony magasságának köszönhetően könnyen befér a bútorok alá. Nem hiányzik a cserélhető kefe sem, amelyet a padló típusa szerint egyszerűen be vagy ki kapcsolhatja. 

Számos kiegészítő

Az ágyak és kárpitozott bútorok kényelmes tisztítására a kiegészítők között található egy szívófej a matracok tisztítására. Az por és más szennyeződések egyszerű eltávolítására biztos értékelni fogják a puha sörtéjű sima tisztítókefét és rugalmas tidztítókefét. Szerezze be magának ezt az egyedülálló Bissell PowerGlide Cordless Plus vezeték nélküli porszívót, amely könnyen, alaposan és mindig teljes teljes erőbedobással porszívózik.

További információk:

Áramellátás:
36

Súly:
5,5 kg

Kiegészítők:

                           szívófej a matracok tisztítására
                            puha finom sörtéjű tisztítókefe
                            forgatható szívófej

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bissel PowerGlide Cordless Plus 36V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bissell PowerGlide Cordless Plus 36V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bisselu PowerGlide Cordless Plus 36 V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bissell PowerGlide 36V Cordless Plus 36V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bissell PowerGlide 36V Cordless Plus 36V.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ