A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Bitdefender Total Security 10 eszköz 1 hónap (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Bitdefender Total Security 10 eszköz 1 hónap (elektronikus licenc)
5 1 értékelés
Internet Security - Bitdefender Total Security, 10 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
Berendezések száma
Előfizetés ideje
2 490 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Kód:  SWLB0062
Bitdefender Total Security 10 eszköz 1 hónap (elektronikus licenc) 2 490 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Bitdefender Total Security 10 eszköz 1 hónap (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

A Bitdefender Total Security 10 eszközre 1 hónapig teljes körű védelmet nyújt Windows, macOS, Android és iOS rendszerekhez

A Bitdefender Total Security egy teljes, következő generációs megoldás, amely lefedi a Windows, macOS, Android és iOS eszközök kiberbiztonságát anélkül, hogy befolyásolná a teljesítményt vagy az akkumulátor élettartamát. Megvédi a felhasználók adatvédelmét és eszközüket a mai kiberfenyegetések mindegyikétől, a bosszantó adware-ektől kezdve a veszélyes malware-ekig, amelyek beszivárognak, hogy ellopják az adatokat, nyomon követik az online fizetéseket, kémkednek utánad, vagy túszul ejtik az adataidat. A Bitdefender minden típusú elektronikus fenyegetést kiküszöböl, a hagyományos vírusoktól, férgektől, trójaiaktól a mai RAT-ig, ransomware-ig, nulladik napi támadásokig és más típusú exploitokig, rootkitekig, botnetekig és spyware-ekig.

Bitdefender Total Security


A Bitdefender Total Security elektronikus licenc legfontosabb jellemzői

  • Elektronikus licenc 10 eszközre 1 hónapig
  • Multi-device - teljes körű védelem Windows, macOS, Android és iOS rendszerekhez
  • Intelligens vírusirtó - valós idejű védelem a vírusok és zsarolóprogramok ellen
  • Biztonságos online fizetések - az online banki ügyintézés biztonságos lesz
  • Védelem a webböngészés során - véd a phishing és csalárd támadások ellen, valamint lehetővé az ún. az rólad adatokat gyűjtő nyomkövetők kezelését
  • Adatvédelem - maradj anonim, ha online vagy, és védelmet élvezhetsz a nyilvános Wi-Fi hálózaton is
  • Webkamera- és mikrofonvédelem - egyetlen illetéktelen alkalmazás sem férhet hozzá a webkamerához vagy a mikrofonhoz
  • Szülői felügyelet - védi gyermekeid biztonságát, amikor PC-t, MAC-et vagy mobilt használnak
  • Firewall - blokkolja az illetéktelen behatolásokat és szűri a hálózati forgalmat
  • Tiszta teljesítmény a készülék lassítása nélkül - optimalizálja a számítógép vagy a mobil teljesítményét egyetlen kattintással
  • Lopás elleni védelem - védd meg eszközeidet elvesztés vagy lopás esetén
  • Bitdefender VPN - védi online jelenlétedet az összes internetes kommunikáció titkosításával

Hagyd, hogy egy csúcsminőségű alkalmazás megvédjen

Bízd eszközeid átfogó védelmét a Bitdefender Total Security-re, a tökéletesen optimalizált megoldásra! Évek óta a legmagasabb minősítést kapja független cégektől, amelyek értékelik a biztonsági fenyegetések felismerésének és az eszközbe való általános integrációjának sikerességét.



A Bitdefender Total Security védelmet nyújt a Windows rendszerben

A Windows operációs rendszer elterjedtsége miatt egyértelmű, hogy a Bitdefender Total Security elsődleges célja a Microsoft rendszerének védelme lesz. A Bitdefender többrétegű ransomware-ellenes megközelítése magában foglal egy adatvédelmi réteget, amely megvédi a dokumentumokat, képeket, videókat és zenéket a zsarolóprogramok mindenféle támadásától. A Bitdefender Total Security emellett észleli ésblokkolja azokat a webhelyeket, amelyek megbízhatónak adják ki magukat, hogy pénzügyi adatokat, például jelszavakat vagy hitelkártyaszámokat lopjanak el.

  • Bejövő irreleváns üzenetek szűrése - a Microsoft Outlook és Thunderbird e-mail kliensek számára elérhető spam-védelem
  • Mentési környezet - egyes fenyegetéseket a Windows indítása előtt egy speciális módban kell eltávolítani
  • Sérülékenységvizsgálat - a Bitdefender ellenőrzi számítógépedet elavult és sérülékeny szoftverek, hiányzó Windows biztonsági javítások és potenciálisan veszélyes rendszerbeállítások szempontjából, majd javaslatot tesz a legjobb javításra
  • Kifejlett védelem a phishing és csalárd webhelyek ellen
  • Védelem a közösségi hálózatokon - maradj biztonságban a rosszindulatú linkektől és minden olyan online fenyegetéstől, amelyet barátaid véletlenül továbbítanak a közösségi hálózatokon keresztül
  • 24/7 felhővédelem - a folyamatos frissítésekkel a Bitdefender mindig tud az internetről érkező új fenyegetésekről


Bitdefender Total Security Android és iOS számára

Minden nap használunk mobileszközöket okostelefonok és tabletek formájában. Gyakran órákon át. A Bitdefender Total Security támogatja az Android és az iOS védelmét. A Bitdefender Total Security hihetetlenül hatékony a rosszindulatú programok ellen, ugyanakkor kíméli a telefon erőforrásait, így nem lesz negatív hatással a teljesítményre. Az igény szerinti szkennelés gyors, és az alkalmazás csak egy másodperccel növeli meg azújraindítási időt.

  • Web-védelem (iOS és Android rendszereken) - a Bitdefender Web Protection az összes adatforgalmat szűri, nem csak a szándékos böngészést, és valós idejű védelmet nyújt az összes online veszély ellen
  • Lopásgátló védelem (Android) - a lopásgátlóval távolról bemérheted, zárolhatod, törölheted vagy üzenetet küldhetsz készüléked elvesztése vagy ellopása esetén
  • Akkumulátor- és energiatakarékosság (Android) - a felhőalapú számítási teljesítmény felhasználásával a telefon teljesítményére és akkumulátorára gyakorolt hatás minimális
  • A Bitdefender Autopilot célja, hogy biztonsági tanácsadóként működjön. Intelligens funkciói értékelik a viselkedésedet, és biztonsági intézkedéseket javasolnak a rendszerigényeid és használati szokásaid alapján.

Bitdefender Total Security macOS számára

Még ha nem is úgy tűnik, az Apple macOS operációs rendszere biztonsági fenyegetésekkel küzd. A Bitdefender Total Security felismeri és eltávolítja a adware-eket, a rosszindulatú gépeltérítő programokat, a nem kívánt eszköztárakat és más zavaró böngésző-kiegészítőket, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezhesd Mac számítógépedet.

  • Anti-Phishing - a Bitdefender Total Security felismeri és blokkolja azokat az oldalakat, amelyek megbízhatónak adják ki magukat, hogy pénzügyi információkat, például jelszavakat vagy hitelkártyaszámokat lopjanak.
  • Time Machine védelem - védelmet nyújt minden olyan rosszindulatú szoftver ellen, amely megpróbálja titkosítani vagy megsemmisíteni a biztonsági mentéseket.
  • Védelem webböngészés közben (böngészőbővítmény) - a Bitdefender Total Security megvédi az összes böngészést, beleértve az online vásárlást és banki ügyintézést, és képes kiszűrni a nem megfelelő tartalmakat. Ha az automatikus védelem be van kapcsolva, mesterséges intelligencia rendszerünk minden linket átvizsgál, mielőtt rákattintanál, így soha nem nyitsz rosszindulatú webhelyet a tudtodon kívül.
  • Gyors szkennelés - a pontosság és a sebesség kombinációja villámgyors szkennelést és az iparág legjobb felismerési arányát biztosítja.
  • A Bitdefender Autopilot célja, hogy biztonsági tanácsadóként működjön. Intelligens funkciói értékelik a viselkedésedet, és biztonsági intézkedéseket javasolnak a rendszerigényeid és használati szokásaid alapján.
Bitdefender Total Security


Óvd gyermekeidet az internetes fenyegetésektől

A szülői felügyelet digitális segítséget nyújt a szülőknek és extra biztonságot a gyermekeknek, amikor online vannak. Szűrd ki a nem megfelelő tartalmakat, és korlátozd a gyermekek telefonálással töltött idejét. Jelentkezz be távolról a Bitdefender Centralba, hogy áttekinthető és ellenőrizhető legyen a kezelt eszköze. Használd az online banki szolgáltatásokat és vásárolj egy speciálisan erre a célrakifejlesztett böngészőből, amely védi a tranzakciókat a potenciális csalásoktól. A Bitdefender Safepay mostantól automatikusan kitölti a hitelkártyaadatokat a számlázási mezőkben.

Bitdefender Total Security


Biztosíts be a jelszavakat, a webkamerákat és a mikrofont

Védd a magánéletedet, és akadályozd meg a webkamera vagy a mikrofon jogosulatlan használatát! A webes védelem figyelmeztet, ha egy alkalmazás megpróbál hozzáférni a webkamerához vagy a mikrofonhoz, így megakadályozhatod a jogosulatlan hozzáférést. A jelszavakat, hitelkártyaadatokat és más érzékeny adatokat biztonságban tarthatod egy kiberpáncélteremben. Könnyen elérhetőek, amikor csak szükséged van rájuk. AJelszókezelő lehetővé teszi az űrlapok automatikus online kitöltését, és még biztonságos jelszavakat is ajánl.

Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
Antivírus Kész!
SW típusa
Bitdefender Total Security Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
Antivírus Kész!
SW típusa
Bitdefender Total Security Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Licenckérelem
A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Előfizetés Kész!
Berendezések száma
10 Kész!
Mobilkészülékek száma
0 Kész!
Előfizetés ideje
1 hónap Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
Mobilkészülék, PC Kész!
Operációs rendszer
Windows, macOS, Android, iOS Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
CZ, EN, HU, DE Kész!
Több paraméter

A letöltés menete

  • A program minden változatát itt lehet letölteni: https://central.bitdefender.com/home (A Mobile security a Google play-ről is letölthető)
  • Itt létrehozhat egy fiókot, amellyel minden eszközét kezelheti, amelyeken található Bitdefender
  • Válassza ki, hogy a terméket az adott, vagy pedig egy másik eszközre szeretné telepíteni
  • Indítsa el a telepítést
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Bitdefender Total Security 1 hónapra (elektronikus licenc) termékhez:

1 890 Ft - 2 490 Ft

Bitdefender Total Security 10 eszköz 1 hónap (elektronikus licenc)

Internet Security - Bitdefender Total Security, 10 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
Kosárba 2 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük Elektronikus licensz
 

Bitdefender Total Security 5 eszközre 1 hónapig (elektronikus licenc)

Internet Security - Bitdefender Total Security, 5 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
Kosárba 1 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük Elektronikus licensz
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ