A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Black Canyon CCA22SB

Termékkatalógus
Black Canyon CCA22SB
4,8 15 értékelés
Autós töltő Dual USB, 2,1
Kód:  JV244b5 Termékszám:  CNE-CCA22SB

Black Canyon CCA22SB

A cég Canyon jön egy kicsi, de nagyon praktikus megoldás, hogy töltse a készüléket.
Ez az USB auto töltő való nemtörődömség illeszkedik az autó, mintha egy részét. Az úton az autó mindig, anélkül, hogy aggódnia, tudván, hogy az okostelefon, tablet vagy egyéb eszköz akkor mindig készen áll a használatra.

Jellemzők:

  • dual USB
  • Univerzális USB hálózati port
  • gumírozott szegéllyel
  • ultra kompakt kialakítás
  • belépés 12-24
  • Kimenet 5V 2.1A
  • a lehetőséget, hogy részt vegyenek bármilyen automatikus öngyújtók

Kicsi, de erős

Ez a kicsi, de erős autó-töltő egy elegáns design tökéletes minden műszerfal. Amikor csatlakoztatja az okostelefont vagy tablet egy töltő Canyon CNE-CCA22SB, amelynek célja a mobil eszközök, akkor biztos lehet benne, hogy a drága mobil eszközök is tökéletesen biztonságos. Csapat QC alávetni minőségi vizsgálatokat minden egyes darab. A töltő is használható a saját USB-kábelt, és ezzel a legjobb autós töltő az esetre, ha Te vagy az ismerőseid különböző eszközök kell tölteni. Canyon automatikus töltő elég erő, hogy töltse fel a készüléket akár két 1A.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Black Canyon CCA22SB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon CCA22SB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canyon CNE-CCA22SB čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canyon CNE-black CCA22SB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canyon CNE-black CCA22SB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ