AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

BlackBerry Key2

Termékkatalógus
BlackBerry Key2
4,7 14 értékelés
Mobiltelefon - 4,5"-es kijelző, 1620 × 1080, IPS kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 660 processzor, 6 GB RAM, akár 256 GB kapacitású Micro SDHC, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 12 Mpx felbontású (f/2,6), hátlapi kamera, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, single SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, QWERTY billentyűzet, 3500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8,1 Oreo,
Kód:  RB999ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BlackBerry Key2

A(z) BlackBerry Key2 esetében teljesen egyértelmű, hogy egy okostelefonról van szó. Azért tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat, a dupla kamerának hála fenomenális képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. A kijelző átmérője 4,5", ennek köszönhetően a kisebb telefonok csoportjába sorolható. Ez a típus 8 magos Qualcomm Snapdragon 660 chipet kapott. Memóriakapacitása 6 GB. Teljesítménye szempontjából a legigényesebb 3D-s alkalmazások vagy játékok futtatására is alkalmas. A(z) BlackBerry Key2 okostelefont 3500 mAh kapacitású akksi tartja életben. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is felszerelték.

A(z) BlackBerry Key2 okostelefon lényegesebb tulajdonságai

  • A(z) BlackBerry Key2 4,5" méretű IPS kijelzővel bír, melynek max. felbontása 1620 × 1080
  • Qualcomm Snapdragon 660 CPU és 6 GB RAM
  • A grafikus chip típusa: Adreno 512
  • Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera lencséinek száma: 2
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod telefonod
  • Gyors akku töltés
  • QWERTY kiosztású billentyűzet
  • Maximális vezetékes töltés: 18 W

A(z) BlackBerry Key2 okostelefon képernyője és kamerája

Ez a kicsi 4,5" képátlójú kijelző és pontos FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes tökéletesen megjeleníteni. Legnagyobb előnye, hogy IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) BlackBerry Key2 okostelefon dupla hátulsó kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx szerfelett elégedett leszel. Olyan csúcsminőségű fényképeket készíthetsz vele, amelyek vetekedni fognak a digitális fényképezőgépek minőségével. Alacsony f/ 1,8 fényerősségének hála az igényesebb felhasználók szívét is elnyeri. A fáziseltolásos fókuszálás pontos és hatékony, ami számottevően leegyszerűsiti a fotózást. Egy kis lámpa szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik kedvelői fölöttébb elégedettek lesznek a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) BlackBerry Key2 csodás funkciói

A belső tárhely könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) BlackBerry Key2 telefon adatainak biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az ún. OTG ("On The Go") technológia támogatásának hála akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BlackBerry Key2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BlackBerry Key2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BlackBerry Key2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BlackBerry Key 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BlackBerry Key 2.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ