Akvizice ApF HU Shop roku

Blackview GBV5500 Pro, sárga

Termékkatalógus
Blackview GBV5500 Pro, sárga
4,4 18 értékelés
Mobiltelefon - 5,5"-es kijelző, 1440 × 720, IPS kijelző, 4 magos MediaTek MT6739 processzor, 3 GB RAM, 16 GB belső tárhely, akár 32 GB kapacitású Micro SD, 8 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 5 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), Micro USB, hibrid, IP68 védelem, ütésálló, kártyafüggetlen, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie,
Kód:  IG1044b1 Termékszám:  84001733

Blackview GBV5500 Pro, sárga

A(z) Blackview GBV5500 Pro, sárga esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azért hozták létre, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat, a duális kamerának köszönhetően lenyűgöző képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. Ez a modelltípus 4 magos MediaTek MT6739 chipet kapott. A memória kapacitása 3 GB. Teljesítménye szempontjából igényes alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) 16 GB belső tárhely tökéletesen elegendő, hiszen minden fontos alkalmazásnak és még pár fotónak is jut hely. A(z) Blackview GBV5500 Pro, sárga mobilt komoly kapacitású 4400 mAh akksi látja el energiával. Egyéb előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB konnektorral is bír. Nagyon erős, ütésálló konstrukciója meg fogja örvendeztetni azokat, akik kedvelik az ütésálló telefonokat. Vízhatlan kivitel sokproblémától fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: 68 mm.

A(z) Blackview GBV5500 Pro, sárga okostelefon főbb jellemzői

  • Ütésálló kivitel
  • Vízálló konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • MediaTek MT6739 CPU és 3 GB RAM
  • A(z) 16 GB kapacitású belső memória egy MicroSD kartyával tovább bővíthető
  • SIM-kártya: Hibrid
  • Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 2
  • A tárhely microSD kártyával bővíthető
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkcióval

A(z) Blackview GBV5500 Pro, sárga telefon képernyője és kamerája

HD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes kifogástalanul ábrázolni. Hatalmas pozitívuma, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) Blackview GBV5500 Pro, sárga okostelefon duális hátsó kamerájával, melynek felbontása 8 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Gyönyörű, éles fényképeket készíthetsz vele. Megoszthatod őket a profilodon, vagy akár elő is hívathatod őket. Videók készítésénél jól fog jönni az elektronikus stabilizáció. A gyors és hatékony autofókusz számottevően javítja a képminőséget. Egy kis lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik rajongói módfelett elégedettek lesznek a(z) 5 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Blackview GBV5500 Pro, sárga nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető, de a második a memóriakártya helyére kerül. A belső memória kapacitása könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A praktikus arcfelismerő lehetővé teszi a mobiltelefon instant feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az ún. OTG ("On The Go") technológia támogatásával külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1440 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1440 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 400 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
3 GB Kész!
Belső memória
16 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
32 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,5 GHz (1 500 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek MT6739 Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató, Fólia a kijelzőre Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím! Érdeklődni szeretnék hogy a Blackview GBV5500 Pro, sárga mobiltelefon magyar nyelvű e? Válaszukat előre is köszönöm! Menczelné Altsach Katalin

Üdvözlettel. Magyar nyelvű menü és használati útmutató van hozzá?

Kérdések és válaszok: Blackview GBV5500 Pro, sárga
Kiegészítők: Blackview GBV5500 Pro, sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview BV5500 Pro žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview GBV5500 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview GBV5500 Pro Yellow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview GBV5500 Pro Yellow.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ