Shop roku Shop roku

Blackview GBV9800 Pro Thermo

Termékkatalógus
Blackview GBV9800 Pro Thermo
5 4 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es kijelző, 2340 × 1080, IPS kijelző, 8 magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 48 Mpx felbontású (f/1,7), hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid, IP68 és IP69 védelem, ütésálló, kártyafüggetlen, vezeték nélküli töltés 10W, 6580 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie operációs rendszer
Kód:  IG1050b1 Termékszám:  84001945

Blackview GBV9800 Pro Thermo

Mobiltelefon Blackview GBV9800 Pro Thermo Képernyő

A(z) Blackview GBV9800 Pro Thermo esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Úgy tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A duális kamerának köszönhetően fantasztikus fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. Az operatív memória kapacitása 6 GB. Teljesítőképessége szempontjából a legigényesebb 3D-s alkalmazások futtatására is alkalmas. A(z) 128 GB belső tárhely elég nagy ahhoz, hogy több száz appot letölthess. A(z) Blackview GBV9800 Pro Thermo mobilt komoly kapacitású 6580 mAh akksi látja el energiával. Ez a verzió vezeték nélküli akku töltéssel is büszkélkedhet. Ez a konkrét modell praktikus vezeték nélküli töltéssel is rendelkezik. Ez a konkrét modell vezeték nélküli akkumulátor töltéssel is rendelkezik. További előnye, hogy USB-C csatlakozóval is bír. Nagyon erős, ütésálló kivitele derűssé teszi majd azokat, akik kezéből gyakran esik ki a mobil. A maximális magasság, ahonnan még biztonságosan leejtheted 1,22 m. Vízálló felépítése sok kellemetlenségtől fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68 és IP69. A(z) BlackView okostelefonja csak Android alapokon működik.

A(z) Blackview GBV9800 Pro Thermo okostelefon legfőbb tulajdonságai

  • SIM-kártya konfiguráció: Hibrid
  • Nagyon erős, ütésálló konstrukció
  • Vízhatlan konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a gyors adatcserét
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 2
  • A gyors vezeték nélküli akkumulátor töltés teljesítménye: 10 W
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) BlackView telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Blackview GBV9800 Pro Thermo Oldalnézet

A(z) Blackview GBV9800 Pro Thermo mobil kijelzője és kamerája

képátlójú kijelző csepp alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Blackview GBV9800 Pro Thermo okostelefon dupla hátsó kamerájával a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,7) szerfelett elégedett leszel. Videófelvételek készítésénél hasznodra lesz az elektronikus képstabilizáció. A hatékony és gyors autofókusz lényegesen javítja a képminőséget. Egy kis praktikus LED dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik kedvelői pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Blackview GBV9800 Pro Thermo nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg két SIM kártya is behelyezhető, de a második csak a memóriakártya helyére kerülhet. A(z) Blackview GBV9800 Pro Thermo telefon biztonságáról a kijelzőbe rejtett modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő lehetővé teszi a mobil gyors feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia segítségével akár külső merevlemezt is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Blackview GBV9800 Pro Thermo Hátoldal

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,3" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2020 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Hőkamera Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 580 mAh Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,1 GHz (2 100 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató, Fólia a kijelzőre, Töltőkábel (USB-A → USB-C) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview GBV9800 Pro Thermo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview BV9800 Pro Thermo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview GBV9800 Pro Thermo.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ