AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke

Termékkatalógus
Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke
5 1 értékelés
Tablet - 8,68" HD 1340 × 800 IPS kijelző, Unisoc T606 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 5 Mpx szelfi kamera (f/2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 6050 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kód:  IG1101b1 Termékszám:  IG1101b1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke

Ez a célszerű Blackview Tab 60 tablet hűséges társad lesz, és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható a kezedben vagy egy kisebb táskában. Lehetővé teszi az interneten zajló események megtekintését, valamint videók és fényképek készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 8,68" méretű kijelzővel készült, amelyet üzleti utazáshoz vagy egyéb online igényekhez keresnek. Remekül használható az internet felfedezésére, érdekes e-könyvek olvasására, zenehallgatásra vagy csevegésre a barátokkal. 8 magos Unisoc T606 processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését. A RAM kapacitása 4 GB. 128GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ezzel a memóriával a normál használat során semmilyen korlátozásba nem ütközöl. A megfelelő energiát 6050 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozót kínál.

Tablet Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke ...
Tablet Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke ...

Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke tablet - alapvető tulajdonságok

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme BlackView tableten!
  • 8magos processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A rendszermemória mérete 4 GB
  • 8,68" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozót kínál
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A tabletet egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 6050 mAh
  • Több mint hét órán át működik egy töltéssel
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Mali-G57 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1000 GB méretű Micro SD, Micro SDXC és TF memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • A tableten van egy foglalat egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • Az OTG funkció is elérhető
Tablet Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke ...

Fotózz minden lépésnél!

A tablet fotófelszerelése 8Mpx felbontású főkamerát és 5Mpx szelfikamerát kínál. Ezen BlackView tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat készíthetsz. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás hasznos. Ez a funkció különösen hasznos esti vagy éjszakai jelenetek felvételekor, gyenge megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen BlackView tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2. Ezáltal kisebb mélységélesség érhető el, amely megkönnyíti a témára való fókuszálást és a háttér elmosását. 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps és 720p (HD) 30fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

A tablet akkumulátora nem hagy cserben

Ezen BlackView tablet 6050 mAh kapacitású akkumulátort kínál., amely több, mint hét órán át bírja a nagy igénybevételt. A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely elég nagy teljesítményű a szükséges multimédiás tartalmak kezeléséhez.

Tablet Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke ...
Tablet Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke ...

A praktikus BlackView tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen BlackView tablet funkcióit és műveleteit Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Androidot a nyitottsága és az elérhető programok és alkalmazások széles választéka jellemzi. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amellyel játszhatsz és több alkalmazást futtathatsz. 128 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználóknak szól, és képes a nagy adatmennyiségek és az igényes 4K videók kezelésére. Ha mégis elégtelennek találod a tablet memóriáját, kiegészítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD, Micro SDXC és TF memóriakártyával.

Ez a praktikus BlackView tablet számos kommunikációs lehetőséget biztosít

WiFi, Bluetooth, GPS, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent minden olyan helyen, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet kényelmes csatlakoztatását különböző vezeték nélküli eszközökhöz, így könnyedén kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat vezetékes kapcsolat nélkül. A GPS lehetővé teszi az eszközök pontos helyének meghatározását a műholdak jelzései alapján. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet megkapja a pontos földrajzi helyzetét, ami hasznos a navigációhoz és más alkalmazásokhoz. A 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével fejhallgatóval hallgathatsz zenét. A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát, és a nagy fájlok letöltése, a streaming szolgáltatásokon való tartalomnézés vagy a videohívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé válik.

A hozzáadott funkciók növelik a használat kényelmét

Élvezd életed minden napját a legteljesebben ezzel a nagyszerű BlackView tablettel! A tablet OTG-kompatibilis, ami lehetővé teszi az eszközhöz más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A külvilággal való interakció tekintetében hasznos érzékelőkkel rendelkezik, mint például a célszerű mozgásérzékelő és közelítésjelző. A közelségérzékelőnek köszönhetően a tablet érzékeli, ha hívás közben az archoz közelítik, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő és közelítésjelző

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

124,4 × 211,7 × 8,4 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

338 g

Paraméterek

Kijelző mérete
8,68" (22,05 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1340 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
180 PPI Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
8,68" (22,05 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1340 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
180 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Arcfeloldás Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
6 050 mAh Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Processzor modell
Unisoc T606 Kész!
Grafikus chip
Mali-G57 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
124,4 mm (12,44 cm) Kész!
Szélesség
211,7 mm (21,17 cm) Kész!
Mélység
8,4 mm (0,84 cm) Kész!
Tömeg
338 g (0,34 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview Tab 60 4GB / 128GB, szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview Tab 60 4GB/128GB šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview Tab 60 4 GB/128 GB sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview Tab 60 4GB/128GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview Tab 60 4GB/128GB grau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ