0% splátky Siguro Shop roku

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék

Termékkatalógus
Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Tárhely kapacitás
Szín
Előrendelési ár
57 090 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  IG1108c2 Termékszám:  IG1108c2
Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék 57 090 Ft Várható időpont: május 10, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék

Ez a praktikus Blackview Tab 80 tablet megbízható partnered lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Lehetővé teszi az internethez való csatlakozást, valamint fényképek és videók rögzítését, de praktikus alkalmazásokat is használhatsz vagy játszhatsz. A tablet 10,1" méretű képernyővel van ellátva, amelyet munka és tanulás céljára is használhatsz. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 8 magos Unisoc UMS9230 processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését. A RAM mérete 4 GB. 128GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a memóriával a táblagépet nagyjából korlátok nélkül használhatod. Az energiát 7680 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval készült.

Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék ...
Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék ...

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék tablet - fontos paraméterek

  • Merülj el a multimédiás tartalmakban BlackView tablet segítségével!
  • 8magos processzor irányítja az összes műveletet és funkciót
  • A RAM mérete 4 GB
  • 10,1" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el
  • A tablet gyárilag tartós Gorilla Glass üveggel van felszerelve
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 13 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 7680 mAh
  • Több mint hét órán keresztül üzemképes marad
  • 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel
  • A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet ARM Mali-G57 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső memória akár 1024 GB méretű TF memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását
  • A tablet támogatja az OTG funkciót

A nagyszerű BlackView tablet kijelzőjét kényelmes nézni

Az idő, amit ezen BlackView tablet használatával töltesz, egyedülálló élmény lesz, mivel 10,1" méretű és HD 1280 × 800 felbontású kijelzője kiváló minőségű tartalmat nyújt. 149 PPI finomságú kijelzőjének köszönhetően minden vizuális tartalmat élvezettel fogsz fogyasztani. A tabletet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveg védi, amely meggátolja a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket.

Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék ...
Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék ...

Élvezd a nyaralási fotókat!

A tablet fotófelszerelése 13Mpx felbontású hátsó kamerát és 8Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen BlackView tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat rögzíthetsz. A segédvilágító LED javítja a gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezés vagy videókészítés lehetőségét. Ez a funkció különösen hasznos esti vagy éjszakai jelenetek felvételekor, elégtelen megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A fénykép expozícióját a rekesznyílás értéke is befolyásolja. Ezen BlackView tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Lehetővé teszi a kisebb mélységélesség elérését, ami lehetővé teszi, hogy a témára fókuszálj, és elmosódjon a háttér. 1080p (Full HD) 60fps és 720p (HD) 120fps felbontásra támaszkodhatsz.

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen BlackView tablet 7680 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán keresztül megbízható működést biztosít. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikus alkalmazásokhoz a tablet beépített ARM Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a szükséges multimédiás tartalom kezeléséhez.

Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék ...

A praktikus BlackView tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen BlackView tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és a programok és alkalmazások sokszínűségéről. A tablet rendszermemóriája 4 GB méretű, amellyel egyszerre játszhatsz játékokat és működtethetsz több alkalmazást. 128 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amelyet az igényes felhasználók számára terveztek, így ideális még a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is. Abban az esetben, ha a tablet memóriája nem elegendő, kiegészítheted azt egy 1024 GB maximális méretű TF memóriakártya használatával.

Ez a praktikus BlackView tablet sokféle lehetőséget kínál a kommunikációra

WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal. A WiFi-képes mobileszköz lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent olyan helyeken, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia segítségével a tablet könnyen csatlakoztatható különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami javítja a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábel használata nélkül. A GPS (globális helymeghatározó rendszer) műholdak jeleit használja az eszközök helyzetének meghatározásához. Ez a technológia lehetővé teszi egy mobil eszköz számára a pontos földrajzi helymeghatározást, amelyet aztán számos alkalmazásban használnak fel, például a navigációnál, a térképhasználathoz, útvonalnaplózáshoz és sok más esetben. A 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül hallgathatsz zenét a fejhallgatóról. A tableten van egy foglalat egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívások lebonyolítása teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik.

Jól átgondolt funkciók

Élvezd mindennapjaidat ezzel a célszerű BlackView tablettel! A tableten elérhető az OTG funkció, amely biztosítja perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A külvilággal való interakció tekintetében imádni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint a célszerű g-szenzor. A G-szenzor képes érzékelni a tablet térben történő mozgását. Képes felismerni, hogy a tablet mozdulatlanul áll, ringatózik vagy egy gyalogló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

241 × 156 × 7,5 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

484 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
149 PPI Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
149 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
TF Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 720p (HD) 120fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Arcfeloldás Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 680 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Processzor modell
Unisoc UMS9230 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali-G57 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
241 mm (24,1 cm) Kész!
Szélesség
156 mm (15,6 cm) Kész!
Mélység
7,5 mm (0,75 cm) Kész!
Tömeg
484 g (0,48 kg) Kész!
Szín
Kék Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Blackview Tab 80 LTE 4 GB termékhez:

52 190 Ft - 57 090 Ft

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
57 090 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Kék

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
52 190 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
57 090 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
53 890 Ft
Várható időpont: május 24, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Zöld

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
57 090 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview Tab 80 LTE 4GB/128GB modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview Tab 80 LTE 4 GB / 128 GB modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview Tab 80 LTE 4GB/128GB blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview Tab 80 LTE 4GB/128GB blau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ