Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke

Termékkatalógus
Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Tárhely kapacitás
Szín
Előrendelési ár
57 090 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  IG1108c3 Termékszám:  IG1108c3
Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke 57 090 Ft Várható időpont: május 10, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke

Ez a hasznos Blackview Tab 80 tablet megbízható segítőd lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Lehetővé teszi az internetes események követését, videók és fényképek rögzítését, továbbá számos praktikus alkalmazást is használhatsz, vagy játszhatsz is. A tablet 10,1" méretű képernyővel van ellátva, így munkához és tanuláshoz is kiváló. A játékok és filmek kedvelői is érdekesnek fognják találni. 8 magos Unisoc UMS9230 processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A RAM kapacitása 4 GB. 128GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. Ez a memória lehetővé teszi, hogy a készüléket normálisan, mindenféle korlátozás nélkül használhasd. A megfelelő energiát 7680 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz.

Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke ...
Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke ...

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke tablet - alapvető tulajdonságok

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme BlackView tablet segítségével!
  • 8magos processzor vezérli az összes műveletet és funkciót
  • A RAM mérete 4 GB
  • 10,1" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz
  • A tabletet Gorilla Glass biztonsági üveggel látták el
  • A fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A tabletet egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 7680 mAh
  • Üzemideje több mint hét órán át tartó folyamatos működést tesz lehetővé
  • 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik
  • A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet ARM Mali-G57 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1024 GB méretű TF típusú memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal
  • A tableten van egy foglalat egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
  • A tablet támogatja az OTG funkciót

A nagyszerű BlackView tablet kijelzőjét öröm nézni

Minden idő, amit ezen BlackView tablet használatával töltesz, kellemes pillanatokkal ajándékoz meg, mivel 10,1" méretű és HD 1280 × 800 felbontású kijelzője kiváló minőségben nyújtja a tartalmat. 149 PPI finomságú kijelzőjének köszönhetően élvezni fogod a vizuális tartalmak felfedezését. A tabletet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveg védi a karcolások és mechanikai sérülések megelőzése érdekében.

Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke ...
Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke ...

Megörökítheted a szép pillanatokat útközben

A tablet fényképezéshez 13Mpx felbontású főkamerát és 8Mpx elülső kamerát kínál. Ezen BlackView tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat rögzíthetsz. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás segít a jobb eredmények biztosításában. Ezt a funkciót különösen akkor fogod használni, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A rekesznyílás is befolyásolja a fénykép expozícióját. Ezen BlackView tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet kínál, amellyel a témára lehet fókuszálni és a hátteret elmosni. 1080p (Full HD) 60fps és 720p (HD) 120fps maximális felbontásra számíthatsz.

A tablet akkumulátora tisztességes üzemidőt kínál

Ezen BlackView tablet 7680 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán át bírja a használatot. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez szükséges teljesítménnyel.

Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke ...

A nagyszerű BlackView tablet elegendő tárolóval rendelkezik

Ezen BlackView tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet rendszermemóriája 4 GB méretű, amellyel lehet játszani és több alkalmazást működtetni. 128 GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, és nagy mennyiségű adatot is képes kezelni, még az igényes 4K videók sem fogják megállítani. Ha úgy érzed, hogy a tablet memóriája mégsem elegendő, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű TF memóriakártyával.

Ez az előnyös BlackView tablet különböző lehetőségeket biztosít a kommunikációra

WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A tablet WiFi-támogatásával könnyen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod tabletedet különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. A GPS rendszer lehetővé teszi az eszközök pontos helymeghatározását a műholdakról érkező jelek segítségével. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet megtudja a pontos földrajzi helyzetét, amely hasznos a térképhasználathoz, navigációhoz, útvonalnaplózáshoz, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. A 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével zenét hallgathatsz fejhallgatóval. A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a lehető leggyorsabbá teszi a nagy fájlok letöltését, tartalmak megtekintését streaming platformokon vagy a másokkal való videochaten keresztüli kapcsolatot.

Értékelni fogod a praktikus funkciókat

Teljesítsd ki életedet ezzel a célszerű BlackView tablettel! A tablet OTG-támogatással rendelkezik, ami lehetővé teszi más perifériák, például egér vagy billentyűzet csatlakoztatását. A környezettel való interakció segítésére jól fognak jönni a különböző érzékelők, nevezetesen a remek g-szenzor. A G-szenzor képes érzékelni a tablet térben történő mozgását. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy egy gyalogló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

241 × 156 × 7,5 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

484 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
149 PPI Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
149 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
TF Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 720p (HD) 120fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Arcfeloldás Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 680 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Processzor modell
Unisoc UMS9230 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali-G57 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
241 mm (24,1 cm) Kész!
Szélesség
156 mm (15,6 cm) Kész!
Mélység
7,5 mm (0,75 cm) Kész!
Tömeg
484 g (0,48 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Blackview Tab 80 LTE 4 GB termékhez:

52 190 Ft - 57 090 Ft

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
57 090 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Kék

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
52 190 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
57 090 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
53 890 Ft
Várható időpont: május 24, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Zöld

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
57 090 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview Tab 80 LTE 4GB/128GB šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview Tab 80 LTE 4 GB / 128 GB sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview Tab 80 LTE 4GB/128GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview Tab 80 LTE 4GB/128GB grau.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ