Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke

Termékkatalógus
Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Tárhely kapacitás
Szín
Előrendelési ár
53 890 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  IG1108b3 Termékszám:  IG1108b3
Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke 53 890 Ft Várható időpont: május 24, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke

Ez a célszerű Blackview Tab 80 tablet megbízható segítőd lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Lehetővé teszi az internet böngészését, fényképek és videók készítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 10,1" méretű kijelzővel rendelkezik, amely munkakörnyezetben vagy tanulmányi célokra is használható. A játékok vagy a filmek rajongói is le lesznek nyűgözve. 8 magos Unisoc UMS9230 processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A RAM kapacitása 4 GB. 64GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. A legtöbb felhasználó számára nagyszerű választás, mivel több tucat alkalmazás elhelyezésére alkalmas. A szükséges energiát 7680 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik.

Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke ...
Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke ...

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke tablet - érdekes tulajdonságok

  • Élvezd a szórakozást eme BlackView tablet segítségével!
  • 8magos processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelelő működését
  • A rendszermemória mérete 4 GB
  • 10,1" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el
  • A tablet Gorilla Glass biztonsági üveget tartalmaz
  • A hátsó kamera felbontása 13 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 7680 mAh
  • Megszakítás nélkül több mint hét órán át lehetővé teszi a működést
  • 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet
  • A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet ARM Mali-G57 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1024 GB méretű TF memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • A tablet lehetővé teszi az OTG funkció használatát

Az előnyös BlackView tablet kijelzőjét kellemes nézni

Minden pillanat, amit ezen BlackView tablet használatával töltesz, örömteli lesz, mivel 10,1" méretű és HD 1280 × 800 felbontású kijelzője kiváló minőségben nyújtja a tartalmat. 149 PPI finomságú kijelzőjének köszönhetően élvezni fogod bármely vizuális tartalom fogyasztását. A tablet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveggel van felszerelve, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb mechanikai sérüléseket.

Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke ...
Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke ...

Megörökítheted a szép pillanatokat útközben

A tablet fotózáshoz 13Mpx felbontású főkamerát és 8Mpx szelfikamerát kínál. Ezen BlackView tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetsz videókat. Ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás jelentős előnyöket kínál. Ez a funkció jól jön este, éjszaka, rosszul megvilágított helyszíneken, vagy amikor jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen BlackView tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Lehetővé teszi a kisebb mélységélesség elérését, ami lehetővé teszi, hogy a témára fókuszálj, és elmosódjon a háttér. 1080p (Full HD) 60fps és 720p (HD) 120fps fotófelbontásra támaszkodhatsz.

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen BlackView tablet 7680 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik., amely több, mint hét órán keresztül könnyen kezeli a terhelést. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali-G57 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes lejátszásához szükséges teljesítménnyel.

Tablet Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke ...

Az előnyös BlackView tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen BlackView tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amellyel játszhatsz és több alkalmazást futtathatsz. 64 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználók számára is ideális, és segít a nagyon nagy mennyiségű adat és alkalmazás tárolásában. Ha úgy érzed, hogy a tablet memóriája mégsem elegendő, bővítheted azt egy 1024 GB maximális méretű TF típusú memóriakártyával.

Ez az előnyös BlackView tablet sokféle lehetőséget kínál a kommunikációra

WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal. A tableten lévő WiFi-vel könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia használata lehetővé teszi a vezeték nélküli adatátvitelt a különböző eszközök között, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. A globális helymeghatározó rendszer (GPS) műholdak segítségével határozza meg az eszközök helyét a Föld felszínén. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalak rögzítéséhez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. A 3,5 mm-es csatlakozóval zenét hallgathatsz fejhallgatóról. A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb. , és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívásokon keresztül történő kapcsolódás teljesen zökkenőmentes és gyors lesz.

Hasznos funkciók

Teljesítsd ki életedet ezzel a célszerű BlackView tablettel! A tablet OTG-támogatással rendelkezik, ami lehetővé teszi más perifériák, például egér vagy billentyűzet csatlakoztatását. A külvilággal való interakció tekintetében bizonyára örömmel fogadod majd olyan praktikus érzékelők jelenlétét, mint a célszerű g-szenzor. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Képes felismerni, hogy a tablet mozdulatlanul áll, ringatózik vagy egy gyalogló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

241 × 156 × 7,5 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

484 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
149 PPI Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
Kijelző pixelsűrűség
149 PPI Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!
Memóriakártya típusa
TF Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 024 GB (1 048 576 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 720p (HD) 120fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Arcfeloldás Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 680 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Processzor modell
Unisoc UMS9230 Kész!
Grafikus chip
ARM Mali-G57 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
241 mm (24,1 cm) Kész!
Szélesség
156 mm (15,6 cm) Kész!
Mélység
7,5 mm (0,75 cm) Kész!
Tömeg
484 g (0,48 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Blackview Tab 80 LTE 4 GB termékhez:

52 190 Ft - 57 090 Ft

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Kék

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
57 090 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Kék

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
52 190 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Szürke

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
57 090 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
53 890 Ft
Várható időpont: május 24, 2024
 

Blackview Tab 80 LTE 4 GB/128 GB Zöld

Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Unisoc UMS9230 1,6 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 7680 mAh akkumulátor kapacitás, Android 13
Kosárba
57 090 Ft
Várható időpont: május 10, 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview Tab 80 LTE 4 GB/64 GB Szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview Tab 80 LTE 4GB/64GB šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview Tab 80 LTE 4 GB / 64 GB sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview Tab 80 LTE 4GB/64GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview Tab 80 LTE 4GB/64GB grau.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ