Blackview TAB G8 Kids

Termékkatalógus
Blackview TAB G8 Kids
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Rockchip RK3566 1,8 GHz, 4 GB RAM, memóriakártya max. mérete 1024 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, 13 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2), USB-C, 15W gyors töltés, 6580 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Kód:  IG2114ax Termékszám:  IG2114ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Blackview TAB G8 Kids

Laptop vagy asztali számítógép nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti figyelmedet a neves iGET által létrehozott tablet. Ez a konkrét tablet nagy és áttekinthető, 10,1" képátlójú kijelzőt és HD 1280 × 800 képpontos felbontást kínál. Mérete alapján nagyszerűen alkalmas íráshoz, filmnézéshez és normál grafikai munkához. Az IPS technológia kitűnő minőségű képet, illetve jó kontrasztot és széles megtekintési szöget szavatol. Ennek a termékmodellnek a szívét Rockchip RK3566 processzor alkotja. Eme Blackview TAB G8 Kids 4 magos processzorral dicsekszik, mely 1,8 GHz-en dolgozik. 4 GB-os működési memóriája még az igényesebb feladatokhoz is elég. A hasznos Blackview TAB G8 Kids tablet Android 12 rendszeren fut. Az energiát 6580 mAh kapacitású akkuból nyeri.

Blackview TAB G8 Kids fő jellemzői

  • 10,1" átlójú IPS kijelző
  • 4 GB RAM memória
  • A rendkívül hasznos iGET tablet Android 12 rendszeren fut
  • A hátsó kamera felbontása: 13 Mpx
  • A szelfi kamera felbontása 8 Mpx
  • A kamera funkciói: vaku és autofókusz
  • Eme tablet ezekkel a konnektorokkal rendelkezik: USB-C és fejhallgató kimenet (3.5 mm-es jack)
  • Az akkumulátor kapacitása: 6580 mAh
  • A vezetékes töltés max. teljesítménye: 15 W
  • A csomagolásnak ezek ugyancsak a részei: töltő (adapter kábellel), töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

A kiváló minőségű iGET tablet csodálatos fényképeket készít és a videókat is lejátssza

A neves iGET által létrehozott tablet Wi-Fi segítségével csatlakoztatható az internetes hálózathoz. A különféle elektronikus berendezésekkel szuperül bevált Bluetooth technológián keresztül párosítható. Óriási előnye az OTG támogatás, mely lehetővé teszi egyéb elektronikák csatlakoztatását kábelen keresztül. Eme Blackview TAB G8 Kids tablet 13 Mpx felbontású hátsó kamerával kérkedik. A szelfi kamera felbontása 8 Mpx. A rekeszérték azt jelzi, hogy mekkora az a nyílás, ahol az optika beengedi a fényt. A hátsó kamera rekeszértéke f/2, az előlapié pedig f/2.

A jól ismert iGET által készített tablet konnektorai és felszereltsége

A fej-/fülhallgató kimenetnek hála fej-/fülhallgatón élvezheted a multimédiás tartalmakat. Az igazán praktikus Blackview TAB G8 Kids tabletet modern USB-C konnektorral egyaránt ellátták, mely PC-vel való összekötésre és töltésre szolgál. Eme iGET tablet potenciálját a beépített g-szenzor is növeli.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview TAB G8 Kids Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview TAB G8 Kids. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview TAB G8 Kids. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview TAB G8 Kids. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview TAB G8 Kids.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ