Blackview TAB GA7 Kids

Termékkatalógus
Blackview TAB GA7 Kids
Tablet - 10,1" HD 1280 × 800 IPS kijelző, Rockchip 3326 1,5 GHz, 3 GB RAM, memóriakártya max. mérete 512 GB, WiFi, Bluetooth, OTG, 5 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2,8), USB-C, 10W gyors töltés, 6000 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Kód:  IG2118ax Termékszám:  IG2118ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Blackview TAB GA7 Kids

Asztali PC vagy notebook nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a híres iGET által készített tablet. Ez az adott tablet nagy és áttekinthető, 10,1" átlójú kijelzőt és HD 1280 × 800 pixeles felbontást kínál. Mérete alapján nagyszerűen alkalmas filmnézéshez és normál grafikai munkához. Az IPS technológia kitűnő minőségű képet, valamint jó kontrasztot és színvisszaadást biztosít. Ennek a termékváltozatnak a szívét Rockchip 3326 processzor alkotja. Eme Blackview TAB GA7 Kids 4 magos processzorral dicsekedhet, mely 1,5 GHz-en funkcionál. 3 GB-os rendszermemóriája még az igényesebb feladatokhoz is elég. A rendkívül hasznos Blackview TAB GA7 Kids tablet Android 12 rendszeren fut. A villamos áramot 6000 mAh kapacitású akkumulátorból szerzi.

Blackview TAB GA7 Kids fő paraméterei

  • 10,1"-es IPS kijelző
  • 3 GB-os rendszermemória
  • A praktikus iGET tablet Android 12 rendszeren fut
  • A hátlapi kamera felbontása 5 Mpx
  • Az előlapi kamera felbontása: 2 Mpx
  • Kamerájának funkciói: vaku és autofókusz
  • Eme tablet ezekkel a konnektorokkal bír: USB-C és fejhallgató kimenet (3.5 mm-es jack)
  • Az akku kapacitása 6000 mAh
  • A vezetékes töltés maximális teljesítménye: 10 W
  • A csomagnak ezek is a részei: töltő (adapter kábellel), töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

A kitűnő minőségű iGET tablet csodaszép fotókat készít és a videókat is lejátssza

A jól ismert iGET által készített tablet Wi-Fi segítségével csatlakoztatható az internethez. A különböző elektronikákkal szuperül bevált Bluetooth technológián keresztül párosítható. Óriási előnye az USB Host vagy OTG támogatás, amely lehetővé teszi egyéb berendezések csatlakoztatását kábelen keresztül. Eme Blackview TAB GA7 Kids tablet 5 Mpx felbontású hátlapi kamerával dicsekedhet. Szelfi kamerájának felbontása 2 Mpx. A rekeszérték arról informál, hogy mekkora az a nyílás, ahol az optika beereszti a fényt. A hátsó kamera rekeszértéke f/2, a szelfié pedig f/2,8.

A közismert iGET által gyártott tablet konnektorai és felszereltsége

A standard fej-/fülhallgató kimenetnek köszönhetően külső hangszórón vagy fej-/fülhallgatón hallgathatod a kedvenc zeneszámaidat. A nagyon hasznos Blackview TAB GA7 Kids tabletet gyors USB-C porttal is felszerelték, amely PC-vel való összekötésre és töltésre szolgál. Eme iGET tablet potenciálját a beépített g-szenzor is fokozza.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blackview TAB GA7 Kids Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blackview TAB GA7 Kids. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Blackview TAB GA7 Kids. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blackview TAB GA7 Kids. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blackview TAB GA7 Kids.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ