Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

BLAUPUNKT MC200BT

Termékkatalógus
BLAUPUNKT MC200BT
Mikro HiFi - 800 W teljesítmény, CD, FM tuner, Bluetooth, támogatott formátum(ok): MP3, kijelző, USB, 3,5 mm-es jack bemenet
Kód:  PZ988a Termékszám:  MC200BT

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT MC200BT

Azok közé tartozol, akik a legjobban élvezik ismerőseiddel töltött időt? Szükséged van a kiváló minőségű és nagy szobákban is kiváló minőségű zenei hangzásra? Ebben az esetben ez a Blaupunkt MC200BT HiFi rendszer a számodra készült. Ez a gyártó legerősebb modellje. A nettó RMS teljesítmény elérheti a 800 W-ot! Az őrült teljesítmény mellett a gyártók kiemelték a tervezési részleteket is, ahol a fekete design kiegészíti a tiszta kijelzőt és az arany részleteket, amelyek az egész rendszer számára megfelelő fényt adnak. De ez nem minden. A jegesedés hatás a beépített LED-es megvilágítás a hangszóró membránjaiban.

A Blaupunkt MC200BT mikro rendszer alapvető jellemzői

  • Legjobb HiFi rendszer nagy szobákba
  • Óriási teljesítmény 800 W RMS (4 × 200 W)
  • Minőségi kivitelezés, modern design
  • Háttérvilágítású hangszóró membránok
  • Tiszta LED kijelző
  • Bluetooth-kapcsolat a vezeték nélküli streaminghez
  • USB port a flash meghajtó lejátszásához
  • Equalizer - Lapos, Pop, Rock, Latin és Jazz
  • Karaoke funkció - két mikrofon

Széles kapcsolat és egyéb Blaupunkt rendszer képességek

A Blaupunkt MC200BT csatlakozóinak és egyéb csatlakozási lehetőségeinek széles választékát kínálja a teljesítménye és az elegáns kialakítása mellett. Először is meg kell említeni a vezeték nélküli Bluetooth modul jelenlétét, amely felelős az intelligens eszközökhöz vagy laptopokhoz való közvetlen kapcsolatért. Van i egy CD-meghajtó is rajta. Csatlakoztathatsz egy külső lemezt, és lejátszhatod kedvenc MP3-ad az USB-porton keresztül. Természetesen található rajta egy digitális PLL-szintézissel rendelkező FM-tuner és akár 40 kedvenc állomás tárolására is alkalmas.

Rendezz Karaoke partit!

Ez a csúcsminőségű Blaupunkt rendszer azonban különbözik más rendszerektől. Az MC200BT beépített Karaoke funkcióval rendelkezik, ahol két csatlakozó található a készülék hátlapján a mellékelt mikrofonok csatlakoztatásához. Csak válaszd ki a kedvenc dalodat, aktiváld az "éneklés" funkciót, és úgy énekelhetsz, mint bármelyik sztár a színpadon. Ennek köszönhetően a buli szórakoztatóbb lesz, mint a népszerű zene hallgatása, és nem csak felnőttek, hanem a gyermekek számára is.


Paraméterek

Teljesítmény
800 W Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Támogatott audio formátumok
MP3 Kész!
Tuner típusa
FM Kész!
Előbeállítások száma
40 × Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Támogatott audio formátumok
MP3 Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM Kész!
Előbeállítások száma
40 × Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
800 W Kész!

Méret & súly

Tömeg
18,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BLAUPUNKT MC200BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BLAUPUNKT MC200BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BLAUPUNKT MC200BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLAUPUNKT MC200BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLAUPUNKT MC200BT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ