A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Parrot Bebop Skycontroller Blue

Termékkatalógus
Parrot Bebop Skycontroller Blue
Távirányító - Parrot Bebop-hoz
Kód:  FTBA009f Termékszám:  PF725011

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Parrot Bebop Skycontroller Blue Megszűnt

Parrot Bebop Skycontroller Blue

Neked is volt már lehetőséged a levegőből fotózni és videózni egy Parrot Bebop drón segítségével? A Skycontroller távirányítóval a repülés művészetét sokkal magasabb fokon művelheted. A drón vezérlése teljesen új dimenziót kap, és játszi könnyedséggel elsajátítható.
Egyszerűen csatlakoztasd a tableted a távirányítóhoz, szinkronizáld a Beboppal Wi-Fi segítségével a rendkívül felhasználóbarát Freeflight 3 alkalmazásban, és tapasztald meg a földönkívüli teljesítményt 180 fokos látómezővel. A Skycontrollerrel akár két kilométeres távolságra is elmerészkedhetsz. Nem kell attól félned, hogy a drone nekimegy valaminek, mert minden mozdulatát látod tableted kijelzőjén. Figyeld a magasságot, a sebességet, az akadályokat, és még sok mást az út során.

Intuitív működés és hosszú akkumulátor-élettartam

A minőségi, ergonomikus kialakítású távirányító tökéletesen illeszkedik a kezedbe, így neked csak a repülésre kell koncentrálni. A Skycontroller két ultra-érzékeny joystickkal van felszerelve. Vezéreld a 180°-ban elforduló kamerát, és irányítsd a repülést egyszerűen és ösztönösen. Sok gomb került rá, valamint informatív LED-ek, hogy folyamatosan tájékoztassanak a távirányító és a drón akkumulátorának állapotáról, és a Wi-Fi jel erősségéről. A Skycontroller-en USB és HDMI portot is találsz, ha úgy döntenél, hogy egyes szám első személyben szeretnéd nyomon követni az eseményeket egy augmented reality szemüveggel a First Person View funkció használatával. 
A hosszú, akár 150 percig tartó akkumulátor-üzemidő a 60 és 90 perc közötti gyors feltöltés kétségtelenül a Parrot Skycontroller következő előnye.
Ezenkívül ez a távirányító rendelkezik a Return Home funkcióval, amely GPS segítségével az utolsó felszállási pontra vezeti vissza a drónt.

Szakadj ki a körülötted lévő valóságból

A Parrot Bebop Skykontrollerhez egy összehajtogatható napellenzőt is mellékeltek, amely láthatóvá teszi a tablet kijelzőjét erős napsütésben is. Hordozható, bárhová magaddal viheted. A csomag tartalmaz egy minőségi nyakpántot is, amely biztosítja a Skycontroller megfelelő egyensúlyát, így lehetővé teszi, hogy nagyobb figyelmet szentelj a kísérletezésnek. Ez szó szerint elválaszt a környező valóságtól. Ezenkívül könnyen hozzáférhetővé teszi a tabletet a fedél eltávolítása nélkül.

Műszaki adatok:

  • Beépített GPS antenna
  • Működési idő: 150 perc
  • Töltési idő: 60-90 perc
  • Méretek: 370x230x190 mm
  • Tömeg: 1550 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Bebop Skycontroller Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Bebop Skycontroller Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Parrot Bebop Skycontroller Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Parrot Bebop Skycontroller Blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ