AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Blue Parrot Flower Power

Termékkatalógus
Blue Parrot Flower Power
5 1 értékelés
Hőmérő - Vezeték nélküli monitor növények (napfény, talajnedvesség, műtrágya, a levegő hőmérséklete), nyomon követése a növény, Bluetooth
Kód:  FTBA002c Termékszám:  PF900002

Blue Parrot Flower Power

Szereted nyugtató zöld az irodában, vagy nappali, de a virágok nem virágzott? Akkor csak neked Parrot Virág, aki tartja a szemét a kis növény a magas kényelem. Nem csak, hogy figyeli a helyes öntözés és a hőmérséklet, hanem az optimális adag műtrágya és a besugárzás. Ezért alkalmas mind beltéri, mind kültéri termesztésre.

A modul feltételek ellenőrzésének a növények keresztül működő Bluetooth okostelefonok, amelyet felajánlott alkalmazások (iOS, Android). Ez nem csak arról tájékoztatja, és emlékeztetni, hanem kap ajánlások az egyes növények a gyűjtemény több mint 7000 faj. A fejlődés nyomon követhető értékeket szinoptikus táblázatok. A virág, amely megkapja a lehető legjobb ellátást.

Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
Növekvő kültéri / beltéri

monitoring:
napfény
talajnedvesség
trágya
levegő hőmérséklete

felület:
Bluetooth

Kompatibilis operációs rendszerek:
iOS, Android

áramellátás:
Típus: AA elem
Élettartam: legfeljebb 6 hónapig

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Blue Parrot Flower Power Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Flower Power Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Parrot Flower Power Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blue Parrot Flower Power. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blue Parrot Flower Power.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ