30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

BLUE Raspberry

Termékkatalógus
BLUE Raspberry
Mikrofon - USB, otthoni és a mobil alkalmazásra, 24-bit/48 kHz, kardioid karakterisztika, 14 mm elektret kondenzátor kapszula, a belső akusztikai diffúzor (IAD), állítható érzékenység, fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval, beépített összecsukható állvány, Windows és iOS rendszerekhez
Kód:  BLM003a Termékszám:  311

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BLUE Raspberry

A BLUE Raspberry USB mikrofon arra teremtetett, hogy a felvételnél a legjobb minőségben kiemelje a hangodat bárhol is vagy. Midig kéznél lesz egy profi stúdiód. A 48 kHz mintavételi frekvenciájú, 24 bit mélységű átalakító által beolvasott felvétel kristálytiszta minőségű. A mikrofon egy 14 mm-es kondenzátor kapszulával van felszerelve, és kompatibilis a Windows és IOS rendszerekkel. Hála annak, hogy a mikrofon érzékenysége állítható és a fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval van ellátva a felvétel mindig az irányításod alatt lehet. Mindenki nagyra fogja értékelni a praktikus beépített állványt, amely jól illeszkedik a diszkrét és elegáns bordó színű designhoz.

Főbb jellemzői

  • 14 mm-es kardioid kondenzátor kapszula biztosítja kristálytiszta rögzítési minőséget
  • A mintavétel gyakorisága 48 kHz, a mélysége 24 bit
  • Állíthatóság érzékenység és fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval a mikrofon közvetlen irányításához
  • Innovatív, belső akusztikus diffúzor segít megszüntetni a környezeti zajokat így a mikrofon teljes mértékben csak a hangodra fog koncentrálni
  • Beépített praktikus állvány, decens, elegáns design, bordó kivitelben

Tökéletes felvétel, bárhol is vagy

Ami miatt ez a mikrofon különleges, az a kivételes belső akusztikai diffúzor (IAD). Ez egy szabadalmaztatott találmány, amit a stúdiókban és csarnokokban felvett hang viselkedése inspirált. Segít elnyomni a háttérzajt, és csupán a beszédhangra koncentrálni. Ez teszi lehetővé, hogy otthon, a parkban, vagy akár a vonatban is minden alkalommal, tökéletes eredménnyel rögzítsen.

 

Paraméterek

Szélesség
50,5 mm Kész!
Magasság
123 mm Kész!
Mélység
39,5 mm Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Méret

Szélesség
50,5 mm Kész!
Magasság
123 mm Kész!
Mélység
39,5 mm Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Tömeg

Tömeg
167 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BLUE Raspberry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Blue Raspberry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BLUE Raspberry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blue Microphones Raspberry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blue Microphones Raspberry.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ