A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

BLUE Yeti Midnight Blue

Termékkatalógus
BLUE Yeti Midnight Blue
4,7 6 értékelés
Mikrofon - USB otthoni és stúdió használatra, 16-bit / 48kHz, a választási lehetőség a négyirányú térbeli hangzás jellemző közül, három 14 mm kondenzátor kapszula, érzékenység állítás, némító gomb, hangerőszabályzó 3.5mm, csavarmenet az állványra, a Windows és iOS
Kód:  BLM001e Termékszám:  2117 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BLUE Yeti Midnight Blue

A Blue Yeti Blackout egy professzionális, kondenzátoros mikrofon Windows és iOS-hoz. Mintavételezés (mintavétel) jellemző értékei:48 kHz-en és 16 bit. Kristálytiszta hangfelvételi minőséget biztosít. Négy rögzítési üzemmód közül választhat - sztereó / kétirányú / irányítatlan / kardioid. A mikrofon saját 3,5 mm-es fejhallgató kimenettel, potenciométerrel rendelkezik vagy a mikrofon némító gombja néma állásba kapcsolható, amely össze van kötve a piros dióda kijelzővel. Így tehát a hangfelvétel közvetlen ellenőrzés alatt van. A mikrofonhoz a szilárd kivitelű, csúszásmentes állvány tartozik, amelyet zavarásmentesen lehet PC-hez csatlakoztatni. A mikrofon teljes formai megjelenése kék színben készült és az egyszerűsége miatt még a kezdők számára is könnyen használható valamint ugyanúgy előfordulhat egy hagyományos PC tartozékai között mint egy professzionális hangstúdióban.  

Blue Yeti Midnight mikrofon főbb jellemzői 

  • Kristálytiszta felvételi minőség
  • Mintavételezés (mintavételi) gyakorisága 48 kHz, és bit mélysége 16 bit
  • Három 14 mm kondenzátor kapszulával rendelkezik
  • Állítható érzékenység, némító gomb és egy egyéni 3,5 mm kimenet a mikrofon közvetlen irányításához
  • Elegáns kialakítás, kék szín és szilárdság kivitelű tartóállvány a mikrofon elhelyezéséhez
 

Paraméterek

Szélesség
155 mm Kész!
Magasság
240 mm Kész!
Mélység
160 mm Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Méret

Szélesség
155 mm Kész!
Magasság
240 mm Kész!
Mélység
160 mm Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Impedancia
16 Ohm Kész!

Tömeg

Tömeg
1 700 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! " Azért írok, mert feltennék egy kérdést. A kérdésem tárgya az lenne, hogy én rendelkezek 18000 követővel a youtubon. Szeretnék elkezdeni bemutató videókkal is foglalkozni. Ha önök tudnak egy stúdió mikrofont vagy egyéb terméket küldeni bemutatásra szívesen fogadom. A videóban bemutatnám a terméket és elmondom, hogy önöknél érdemes megvásárolni. A csatornám linke: Külsős link' target='_blank'>Külsős link</a> Válaszukat előre is köszönöm." A Levelemre az a válasz érkezett, hogy a bemutatkozó anyagát küldjem el angolul. Tisztelettel Birher Nándor. Dear Alza, I' m writing to you because i have a question. I have youtube channel with 18000 followers. i would like create a tech video. If you can send blue yeti microphone or other tech product i will create a review video. My channel: Külsős link' target='_blank'>Külsős link</a> Sincerely Birher Nándor

Kérdések és válaszok: BLUE Yeti Midnight Blue
Kiegészítők: BLUE Yeti Midnight Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G BLUE Yeti Midnight Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BLUE Yeti Midnight Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Midnight Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Midnight Blue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ