A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

BLUE Yeti Nano arany

Termékkatalógus
BLUE Yeti Nano arany
Mikrofon - USB, otthoni és stúdióban történő használatra, 24 bit/48 kHz, két irányított térbeli jellemző lehetősége, két kondenzátor kapszula, fejhallgató vezérlése
Kód:  BLM001e5 Termékszám:  0489 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BLUE Yeti Nano arany

Blue Yeti Nano, arany

A BLUE Yeti egy kondenzátor mikrofon a professzionális felhasználók és a hobbisták számára, alkalmas mind a Windows, mind az iOS platformokhoz. A mikrofon jellemzői közé tartozik a két irányított térbeli jellemző kiválasztásának lehetősége, egy pár 14 mm-es kondenzátor kapszula és egy némító gomb közvetlenül a mikrofon testén. Otthoni és stúdió használatra egyaránt alkalmas.

Blue Yeti Nano, arany

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Kék Yeti Nano, arany

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Professzionális eszköz megfizethető áron

A stúdió minőségű mikrofonért nem kell többé borsos árat fizetned. A BLUE Yeti Nano a professzionális mikrofon paramétereit kínálja, miközben gyakorlatilag mindenki megengedheti magának. Legyél akár YouTuber, zenész vagy énekes, minőségi 48 kHz-es mintavételi frekvenciával rendelkező kondenzátor mikrofont kapsz kristálytiszta felvételi minőséggel, megfizethető áron.

Stúdiófelvétel, otthonodban is

A tökéletes paramétereknek és megfizethető árnak köszönhetően az otthonodban is úgy érezheted magad, mint egy professzionális stúdióban. A mikrofon 24 bites mélységgel rendelkezik, és két felvételi módot kínál: a gömb karakterisztikát és a kardioid módokat. A mikrofon stílusos, hengeres testének és elegáns stílusának köszönhetően valóban professzionális megjelenést sugall. 

Blue Yeti Nano, arany

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Blue Yeti Nano, arany

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Közvetlen vezérlés

A széles körű funkciók gyors elérését számos funkcióbillentyű teszi lehetővé közvetlenül a mikrofon testén. Saját 3,5 mm-es jack fejhallgató-csatlakozója és külön csillapító gombja van, amely dióda-értesítéssel tájékoztat a kiválasztott üzemmódról.

Érzékeny, de tartós

A BLUE Yeti Nano nemcsak kiváló paramétereket, hanem pontos érzékenységet és számos elérhető vezérlőt kínál. Jó ötlet lehet a mikrofont az állványra helyezni. Ily módon nem szükséges aggódnod az intenzív bánásmód miatt a zenei tevékenység vagy a streaming alatt.

Kék Yeti Nano, arany

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


A Blue Yeti Nano arany színű mikrofon legfontosabb jellemzői

  • Kristálytiszta felvételi minőség
  • Mintavételi frekvencia: 48 kHz és 24 bites mélység
  • Két 14 mm-es kondenzátor kapszula
  • Csillapító gomb és a saját 3,5 mm-es kimenet a közvetlen mikrofonvezérléshez
  • Elegáns, arany színű mikrofon és állvány

Paraméterek

Szélesség
96 mm Kész!
Magasság
211 mm Kész!
Mélység
109 mm Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Méret

Szélesség
96 mm Kész!
Magasság
211 mm Kész!
Mélység
109 mm Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Impedancia
16 Ohm Kész!

Tömeg

Tömeg
630 g Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BLUE Yeti Nano arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Blue Yeti Nano zlatá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BLUE Yeti Nano zlatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLUE Yeti-Nano-Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLUE Yeti-Nano-Gold.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ