A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

BLUE Yeti Nano szürke

Termékkatalógus
BLUE Yeti Nano szürke
5 2 értékelés
Mikrofon - USB, otthoni és stúdió használathoz, 24 bites/48 kHz, választás két irányított térbeli jellemző közül, két kondenzátor kapszula, fejhallgató vezérlés
Kód:  BLM001e4 Termékszám:  0281 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BLUE Yeti Nano szürke

BLUE Yeti Nano, szürke

A BLUE Yeti egy kondenzátoros mikrofon a szakembereknek és a rajongóknak, amely alkalmas mind Windows, mind iOS platformok számára. A mikrofon jellemző paraméterei közé tartozik egyebek mellett a két irányított térbeli jellemző kiválasztása, a két 14 mm-es kondenzátor-kapszula vagy a némító gomb közvetlenül a mikrofon testén. Otthoni és stúdióbeli használatra alkalmas.

BLUE Yeti Nano, šedý

BLUE Yeti Nano, šedý

Profi lehet pár koronáért

A stúdióminőségű mikrofonnak nem kell több tízezer koronába kerülnie. A BLUE Yeti Nano a professzionális mikrofon paramétereit kínálja, miközben gyakorlatilag bárki megengedheti magának. Legyen Ön akár YouTuber,  zenész vagy énekes, egy minőségi 48 kHz-es mintavételi frekvenciájú kondenzátoros mikrofont kap, amely kristálytiszta felvételi minőséget nyújt megfizethető áron.

Felvételi stúdió otthon is

A tökéletes paramétereknek és a megfizethető árnak köszönhetően  Ön otthon is professzionális stúdióban érezheti magát. A mikrofonnak 24 bites mélysége van, és két felvételi mód közül választhat: a többirányú és a kardioid közül. A mikrofon elegáns, hengeres testének és elegáns stílusának köszönhetően valóban professzionális megjelenésű. 

BLUE Yeti Nano, šedý

BLUE Yeti Nano, šedý

Közvetlen irányítás

A funkciók egész sorának gyors elérését számos funkcióbillentyű teszi lehetővé közvetlenül a mikrofon testén. Saját 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozója és külön némítógombja van, amely dióda-értesítéssel tájékoztatja Önt a kiválasztott üzemmódról.

Érzékeny, de tartós

A BLUE Yeti Nano nem csak kiváló paramétereket, pontos érzékenységet és sokféle vezérlési elemet kínál. Ugyanis az állvány és maga a mikrofon robusztus kialakítására is büszke lehet. Ennek köszönhetően  nem kell aggódnia még a zenei alkotás vagy a streaming hangulatában előforduló erőteljesebb bánásmód miatt sem.

BLUE Yeti Nano, šedý

A Blue Yeti Nano mikrofon legfontosabb jellemzői, szürke

  • Kristálytiszta felvételi minőség
  • Mintavételi (sample) frekvencia: 48 kHz és 24 bites mélység
  • Két 14 mm-es kondenzátor-kapszula
  • Némító gomb és saját 3,5 mm-es kimenete a közvetlen mikrofonvezérléshez
  • Elegáns, szürke színű, robusztus kivitelű mikrofon és állvány

Paraméterek

Szélesség
96 mm Kész!
Magasság
211 mm Kész!
Mélység
109 mm Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Méret

Szélesség
96 mm Kész!
Magasság
211 mm Kész!
Mélység
109 mm Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Impedancia
16 Ohm Kész!

Tömeg

Tömeg
630 g Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BLUE Yeti Nano szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Blue Yeti Nano šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BLUE Yeti Nano sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Nano Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLUE Yeti Nano Grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ