Shop roku 0% splátky Siguro

BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml

Termékkatalógus
BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml
Tusfürdő - Stimulál és felélénkít, valódi férfiak számára készült, modern illattal, amely ellenállhatatlan a nők számára
Kód:  KSMU0302 Termékszám:  5060297001383 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml

Egy hosszú és nehéz munkanap áll mögötted? Nincs is annál jobb, amikor egy frissítő zuhanyt veszel a stimuláló és élénkítő BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml-es tusfürdővel. A neves angol márka (amely a férfi kozmetikumokra specializálódott) készítménye megfelelően hidratálja a bőrödet, és kellemes puhaságot nyújt neki. Emellett a tusfürdő modern, férfias illatú is, amelynek egyetlen nő sem tud majd ellenállni.

A BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml-es férfi tusfürdő főbb tulajdonságai

  • Igazi férfiak számára kifejlesztett tusfürdő
  • A BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml-es tusfürdő ellenállhatatlan illatú
  • Stimulál, felélénkít és hidratálja a bőrt
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • A terméket nem tesztelték állatokon

Összetétel:
Aqua, disodium cocoamphodiacetate, cocamidopropyl betaine, decyl glucoside, aloe barbadensis(aloe Vera) leaf juice extract, hydrolysised keratin, polyquaternium 7, coco diethanolamide, sodium lauroyl sarcosinate, aminopropyl dimethicone, peg40hydrogentated castor oil, Dl panthanol, parfum, citric acid, phenoxyethanol, potassium sorbate

 
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BLUEBEARDS REVENGE BodyWash 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BLUEBEARDS REVENGE Bodywash 250 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ