Nakupování budoucnosti Domácnost má zelenou

Bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak)

A Bluetooth hangszóró a kényelmes zenehallgatáshoz készül. A megnövelt por és vízállóság az erős szerkezettel együtt lehetővé teszi az igényes körülmények közötti alkalmazást.

Tovább

Bluetooth hangszóró fontos tulajdonságai

 • Vízállóság – abban az esetben, ha kültéri használathoz készülsz Bluetooth hangszórót beszerezni, nem szabadna, hogy a vízállóság hiányozzon a tulajdonságai közül. Az egyes vízállósági osztályok konkrét leírását vagy a konkrét hangfal vízállóságának mértékét az IPX szabvány adja meg.
 • Töltőállomás funkcióval – a Bluetooth hangszóróba beépített akkumulátor nem csak a hangfal erősítőjét látja el energiával, hanem az USB csatlakozón keresztül tölteni is tudja a telefont vagy tabletet. Ilyen funkcióval rendelkezik például a JBL Charge bluetooth hangszóró.
 • Duális párosítás (party funkció, share stb.) - a Bluetooth hangszórót egyszerre több hangforráshoz is csatlakoztatni lehet, majd közöttük gyorsan lehet váltani (a Bluetooth hangfal mindig csak egy hangforrás jelét továbbítja).
 • Párosítási memória (berendezés) - a Bluetooth hangszóró meg tudja jegyezni a legutóbb párosított berendezéseket így gyorsabban tud kapcsolódni velük.
 • Mikrofon – lehetővé teszi a hands-free telefonálást és a konferencia-beszélgetéseket. A Bluetooth hangfal a mikrofon segítségével, mint kihangosító tud működni.
 • FM rádió – a rádióadások közvetlen vételét biztosítja telefon vagy tablet csatlakoztatása nélkül. A bluetooth hangfal által nyújtott audió élmény akkor is élvezhető, ha épp semmilyen album nincs a telefonunkon, vagy nincs internet hozzáférésünk.
 • Önálló mélynyomó (subwoofer) - az önálló mélynyomó a legmélyebb hangokat is ki tudja hozni a BT hangszóró kompakt házából. Sok bluetooth hangfal esetében a mélynyomó és a hangsugárzók integrálva vannak egy eszközbe, ezek a BT hangszórók esetében nem kell lemondani sem a jól reprodukált mély hangokról és a hordozhatóságról sem.
 • Ekvalizer (hangszínszabályozás)/Bass Boost – a lejátszott zene hangzásának illesztése az egyes zenei stílusokhoz, esetleg a mélyhangok kiemelése (Bass Boost). Egy bluetooth hangfal esetében a finomhangolás legtóbb esetben a hangszóróhoz tartozó telefonos alkalmazás segítségével történik.
 • Világítás és effektek - az utóbbi idők slágere a változtatható RGB világítás, amely képes a lejátszott zenének megfelelő akár 16 milliónyi szín előállítására. A ritmusra villódzó Bluetooth hangfal egy nyári kerti party tökéletes dizájneleme lehet.
Bluetooth hangszóró FM rádióval
JBL Bluetooth hangszóró FM rádióval

Némely gyártó csak megnövelt ellenállóságot garantál vagy speciális tokot biztosít a hangszórók számára.

A Bluetooth hangszórók teljesítménye

A BT hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangszóróba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg egy Bluetooth hangfal teljesítményének értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a bluetooth hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

Bluetooth hangszóró 10 W-ig

Bluetooth hangszóró 11 és 40 W között

Bluetooth hangfal 40 W felett

BT hangszóró 10 W-ig BT hangszóró 11 és 40 W között BT hangfal 40 W felett

Bluetooth hangszóró 10 W-ig

Nagyon kompakt méretű vezeték nélküli Bluetooth hangszórók, ún. mini hangfalak vagy a kicsivel nehezebb kis hangfalak, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatóak. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni. Vannak kivételek is, például a JBL Flip, amely kis méretei ellenére, remek basszust generál.

Kisebb szobák hangosításához, ahol már nem elegendő a telefon hangszórója, ideális szolgálatot tehet egy ilyen mini Bluetooth hangfal. A kis méretek miatt az üzemidejük is kisebb, ezért nem árt, ha egy powerbank is kéznél van, ha hosszabb túrára is velünk tart a bluetooth hangszóró.

Bluetooth hangszóró 11 és 40 W között

Azok a vezeték nélküli hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil hallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve az eredménnyel.

Az összes Bluetooth hangfal csaknem egyharmada tartozik ebbe a halmazba. Ebben a teljesítménytartományban megjelennek már a kisebb party Bluetooth hangfalak, vagy a többcsatornás, akár TV-hez is kapcsolható Bluetooth hangszórók.

Bluetooth hangfal 40 W felett

Nagyobb, nehezebb BT hangszórók, amiket már inkább csak autóval vagy más járművel tudsz szállítani. Képesek egy nagyobb közönség számára kihangosítani a termet és a mély hangok visszaadása kimondottan erőteljes lesz.

A nagyobb kialakítás azonban nem mindig hátrány, lehetőség nyílik különböző érdekes dizájnmegoldásokra és nagyobb vázon több csatlakozó is elfér (AUX, RCA Cinch, LAN) ami egy kisebb Bluetooth hangfal esetében nem jellemző.

Bluetooth hangfal nagyágyúk 500 W felett

Nem csak szimpla bluetooth hangfalakról van szó, hanem olyan karaoke rendszerekről, amelyekhez külső mikrofont lehet csatlakoztatni, ideális esetben többet is. Egy ilyen masszív Bluetooth hangfal minden party központi eleme lesz, a kiváló hangzást fényeffektekkel is tetézi. A nagy dobozok előnye, hogy a mély hangok reprodukciója tökéletes lesz és a vázon el lehet helyezni ergonomikus módon a kezelőfelületeket is. A nagy teljesítményű party hangfalak képviselői közé tartoznak a JBL Partybox sorozat bluetooth hangfalai.

Nagy teljesítményű Bluetooth hangfal
Nagy teljesítményű Bluetooth hangfal

Szótárunkban közelebbről is megismerkedhetsz a frekvenciatartomány és a teljesítmény (RMS, DIN, PMPO stb.) fogalmával.

A Bluetooth hangszórók csatlakoztatása

A bluetooth hangfalak zöme, egy csatlakozási típuson kívül más módon is kapcsolódhat a hangforráshoz. Minél nagyobb a BT hangszóró, annál több kapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre.

 • Bluetooth – a Bluetooth technológia gond nélkül használható körülbelül 10 m távolságig.
 • NFC – abban az esetben, ha a telefon/tablet és a BT hangszóró is támogatja az NFC technológiát, a párosításhoz elég a berendezéseket a hangszórón található NFC jelhez közelíteni.
 • Vonal bemenet/AUX (3,5mm jack) – vezetékes csatlakozási lehetőség minden hangforráshoz, amely rendelkezik vonal-, vagy fejhallgató kimenettel (számítógép, mobil, MP3 lejátszó stb.).
 • USB – majdnem minden Bluetooth hangszóró arra használja, hogy a beépített akkumulátorát tölthesse vele. Némely hangszóró az USB csatlakozón keresztül tölteni tudja a hozzá csatlakoztatott telefont vagy tabletet, így a töltőállomás funkcióját is ellátja. Ilyen például a JBL Charge sorozat.
 • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – klasszikus vezetékes fejhallgató csatlakoztatására, esetleg a Bluetooth hangszóró hangjának továbbítására egy másik BT hangszóróba az erőteljesebb hangzás eléréséhez (ezt a másik Bluetooth hangszórónak is támogatnia kell).
 • Memóriakártya slot (SD/microSD) – hangfájlok lejátszása a Secure Digital memóriakártyákról, legtöbb esetben az MP3 és a WMA formátum támogatott.

Bluetooth hangfalak méret szerint

Mivel a Bluetooth hangfalak kínálata rendkívül széles, a vásárlás elött fontos meghatározni a kiemelt felhasználási területet, ami nagyban behatárolja a Bluetooth hangfal méretét is. Egy nagy party hangfal biciklitúrára nem ideális és egy bluetooth mini hangszóró sem dobja fel a nyári bulit.

Mini bluetooth hangszórók

A legkisebb bluetooth hangfalak teljesítménye nagyjából 5 W-ig terjed. A mini bluetooth hangszórók jellegzetes kiegészítője egy praktikus fül, ami készülhet bőrből, gumiból, zsinórból, így a bluetooth hangfal kerékpárkormányra, hátizsákra, vagy csak egyszerűen csuklóra akasztható. Ezek a Bluetooth hangfalak a telefonok és tabletek kis teljesítményű hangszóróinak ügyes segítői. A több színváltozatnak hála divatos kiegészítőként is szolgálnak. Jellegzetes mini hangszórók alkotják a JBL GO sorozatot.

Bluetooth mini hangszóró
Bluetooth mini hangszóró

Kis bluetooth hangfal

A kicsi bluetooth hangfalak remek kompromisszumot nyújtanak a hordozhatóság és a teljesítmény között. A nagyobb váznak hála könnyebb jobb hangminőséget elérni és nő a bemenetei egységek száma is. A kis bluetooth hangfalak között már megjelennek a stílusos multiroom hangszórók is, amelyek formailag lakberendezési kiegészítőként is szolgálnak és képesek az egész lakás hangosítására. A nagyobb méret és tömeg általában hosszabb üzemidővel is jár.

Nagy bluetooth hangfalak

A nagy bluetooth hangfalak között találunk álló oszlop hangfalpárt, többcsatornás vezeték nélküli házimozi rendszereket, de fölényben vannak az oly népszerű party bluetooth hangfalak. Ezek a 10 kg feletti nagy hangfal ládák teljesítménye a 2000 W-t is elérheti és az igazi karaoke élményhez hozzátartozik a mikrofon bemenet is. Egy nagy party bluetooth hangfal színeffektjei megadják egy nyári buli alaphangját is.

Bluetooth hangfal ár szerint

Mivel ebben az osztályban találunk mini, telefonhoz kapcsolható bluetooth hangszórót és audiofil, luxus kivitelű és rendhagyó formatervezésű bluetooth hangfalakat is, az ár 2000 Ft-tól egészen egymilliós határig terjed. Ezért nagyon fontos még a vásárlás elött meghatározni, milyen keret áll rendelkezésünkre egy bluetooth hangfalra.

Legolcsóbb Bluetooth hangfalak

Ha 10 000 Ft környékén húzzuk meg a határt egy olcsó bluetooth hangfal esetében, akkor több formás kis bluetooth hangszóró közül válogathatunk. Nagy teljesítményt hiba lenne elvárni, az olcsó bluetooth hangfalak teljesítménye ritkán kúszik 15 W fölé. Szerencsére már ezen a szinten sem kell lemondani az akár 10 órás üzemidőről, több olcsó BT hangszóró produkál ilyen adatokat, így képesek megadni egy hosszabb összejövetel hangulatát is.

Bluetooth hangfal 50 000 Ft-ig

Nagyon relatív, hogy mi számít még elfogadható összegnek egy bluetooth hangfal esetében, azonban, ha hajlandók vagyunk 50 000 Ft-ig elmenni, akkor már szert tehetünk olyan BT hangszóróra, amely a vájt fülűbb hallgatóságot is ki tudja elégíteni. Mivel szinte az összes Bluetooth hangfal csaknem fele tartozik ebbe az árrésbe, tudunk választani preferált bemenetek és kimenetek alapján, vízállóssági védelem vagy teljesítmény szerint.

Ezen a szinten már megjelennek a külön mélyládával rendelkező bluetooth hangfalak is, leggyakrabban 2.1 hangrendszerek formájában. Tehát a basszusok reprodukciója is adott. Ezek a hangfalszettek elsősorban TV-hez tervezett vezeték nélküli bluetooth hangfalak.

Drága bluetooth hangfal

100 000 Ft felett jelentkeznek az olyan bluetooth hangfalak, amelyek több viszonylatban is univerzális eszközöknek tekinthetők. Esetükben a kapcsolódási forma nem áll meg csak a Bluetooth szintjén, de számos ilyen BT hangszóró támogatja a Wifi kapcsolatot, vagy multiroom rendszerbe lehet őket rendezni. Az iPhone felhasználók értékelni fogják az AirPlay módot, a beépített Chromecast modul pedig több bluetooth hangfalat is okos hangszóróvá varázsol.

Mivel alapjában nagyobb bluetooth hangfalakról van szó, több modell esetében megjelentek a kijelzők is és több kezelőgombot lehet kivezetni a bluetooth hangfal házára. A nagyobb doboz lehetőséget nyújt többsávos megoldásra is, így a bluetooth hangfal képes tökéletesen visszaadni a magas és közép hangokat is.

Legdrágább bluetooth hangfalak

Félmillió forint felett nagyon innovatív és formabontó Bluetooth hangfal megoldásokat találunk, elsősorban a Beoplay hangsugárzók jóvoltából. Első ránézésre nem is nyilvánvaló, hogy egy prémium bluetooth hangszóróval van dolgunk, de nem csak a külső egyedi, ezek a drága bluetooth hangfalak elképesztő hangspektrumot képesek reprodukálni. Ezek nem bömbölő party BT hangfalak, hanem elegáns high end hangsugárzók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Niceboy RAZE 3 Titan Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth 5.0, mikrofon, SBC támogatása, FM rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 15 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény
24 990 Ft

2.
JBL Flip Essential Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 12 óra akkumulátor üzemidő, 16W teljesítmény
29 990 Ft

3.
JBL Flip 5 szürke Beszállítás alatt > 5 db Várható 2021. 10. 27.
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény
33 690 Ft

Még több
894 tétel
Classic Kategória
JBL Charge 5 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

60 390 Ft áfa nélkül 47 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n01
Arany középút
JBL Boombox 2 fekete - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL Boombox 2 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, kijelző, 24 óra akkumulátor üzemidő, 80W teljesítmény

157 390 Ft áfa nélkül 123 930 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8m1
Premium Kategória
Samsung HW-Q900T / EN
SoundBar - 7.1.2, 406 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround, Spotify, távirányító

269 490 Ft áfa nélkül 212 200 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WR622q
Niceboy RAZE 3 Titan
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth 5.0, mikrofon, SBC támogatása, FM rádió, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 15 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény

24 990 Ft áfa nélkül 19 680 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NCB044r
JBL Flip Essential
Bluetooth hangszóró - aktív, 80 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 12 óra akkumulátor üzemidő, 16W teljesítmény

29 990 Ft áfa nélkül 23 610 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j5a1
JBL XTREME3 fekete - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL XTREME3 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, 15 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény

90 590 Ft áfa nélkül 71 330 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090h7a
EDIFIER R1280DBS fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 55 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2-sávos, 85 dB/mW érzékenység, optikai digi audio, koaxiális digi audio, RCA (cinch), Bluetooth, SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 42W teljesítmény

41 890 Ft áfa nélkül 32 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EDFg03a
JBL Partybox GO
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPX4 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 6 óra akkumulátor üzemidő, 100W teljesítmény

94 990 Ft áfa nélkül 74 800 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q2
JBL Charge 5 squad
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

60 390 Ft áfa nélkül 47 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n07
JBL CLIP4 fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 100 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 10 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény

19 990 Ft áfa nélkül 15 740 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090i1n1
JBL Partybox 100
Bluetooth hangszóró - aktív, 45 Hz - 18000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth mikrofon, 12 óra akkumulátor üzemidő, 160W teljesítmény

104 990 Ft áfa nélkül 82 670 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g8q1
JBL Flip 5 fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

33 690 Ft áfa nélkül 26 530 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j3f
JBL GO 2 champagne - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL GO 2 champagne
Bluetooth hangszóró - aktív, 180 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 5 óra akkumulátor üzemidő, 3,1W teljesítmény

9 890 Ft áfa nélkül 7 790 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ0911a7
LG SN8Y
SoundBar - 3.1.2, 440 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélyláda, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikus digi. audio (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, USB, ARC, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, vezérlés iOS készülékkel vagy Android készülékkel, távirányító

-9% 178 110 Ft
162 190 Ft áfa nélkül 127 710 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502b4
EDIFIER R1280DB barna - Hangfal Típusok
EDIFIER R1280DB barna
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 55 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2-sávos, optikai digi audio, koaxiális digi audio, RCA (cinch), Bluetooth, SBC támogatása, 42W teljesítmény

39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EDFg02b
JBL Flip 5 Squad
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 4.2, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő, 20W teljesítmény

33 690 Ft áfa nélkül 26 530 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090j3e
JBL CLIP4 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 100 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 10 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény

19 990 Ft áfa nélkül 15 740 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090i1n2
Bose Soundlink Mini Special Edition, fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,5 mm jack, Bluetooth vezérlés iOS vagy Android segítségével, 12 óra akkumulátor üzemidő,

60 590 Ft áfa nélkül 47 710 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOS800a1a1
JBL Charge 5 szürke
Bluetooth hangszóró - aktív, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, USB tápegység, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 20 óra akkumulátor üzemidő, 40W teljesítmény

60 390 Ft áfa nélkül 47 550 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090g9n04
Sony SRS-XB43 kék - Bluetooth hangszóró Típusok
Sony SRS-XB43 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, NFC, mikrofon, hangsegéd, IPx7 védettség, AAC, LDAC és SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 24 óra akkumulátor üzemidő,

59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS476f43b2
Marshall ACTON II fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
Marshall ACTON II fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.0, 60W teljesítmény

79 990 Ft áfa nélkül 62 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MRS023f
Sonos One Fehér - Hangszóró
Típusok
Sonos One Fehér
Hangszóró - aktív, LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, mikrofon, hangsegéd, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS vagy Android segítségével,

78 490 Ft áfa nélkül 61 800 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON001d
JBL CLIP4 squad
Bluetooth hangszóró - aktív, 100 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 10 óra akkumulátor üzemidő, 5W teljesítmény

19 990 Ft áfa nélkül 15 740 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090i1n7
JBL XTREME3 kék - Bluetooth hangszóró Típusok
JBL XTREME3 kék
Bluetooth hangszóró - aktív, 53,5 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.1, IPx7 védettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 15 óra akkumulátor üzemidő, 50W teljesítmény

90 690 Ft áfa nélkül 71 410 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090h7b

Bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak)

philips Philips cashback: vásárolj televíziót és ingyenes hangprojektort szerezhetsz Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük...
Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel...
hordozható hangszórókAlzaPower Rage R2 (TESZT) – Az ár-érték arány győztese? Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz...
További cikkek

Bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak)

Bluetooth hangszóró a medence mellé, Bluetooth hangfal a TV-hez, Bluetooth hangrendszer a PC mellé - manapság ez már mind könnyen megoldható

Blutusz hangszórók

Kis gépből nagy erőt. Valami hasonló volt a filozófia a hordozható blutusz hangszórók megalkotásánál. Azóta a BT hangszórók csomó hasznos funkcióval gazdagodtak, közülük is kiemelkednek a különböző védelmi fokozatok, így több blutusz hangszóró nem hímestojás, velünk lehetnek vízitúrákon, kerékpározás közben vagy egy medencepartin.

Blutusz hangszóró a nappaliban

A vezeték nélküli csatlakozás a beltéri hangfalakat is megváltoztatta. Elérkezett a vezeték nélküli házimozik ideje és szintén megjelentek a Bluetooth hangfalak 2.1 kivitelben TV-hez. A HiFi vonalon is találunk olyan torony hangfalakat, amelyek a lejátszó eszközökhöz képesek Bluetooth segítségével is csatlakozni.

Vezetékes blutusz hangszóró

Ez így elég furcsán hangzik, vezeték nélküli technológiáról lévén szó. Azonban a blutusz hangszórók a forráshoz kapcsolódnak vezeték nélkül, működésük sokszor csak hálózati kapcsolat során lehetséges, vagy legalább valami módon tölteni kell őket. Ennek leggyakoribb módja a microUSB port. Az igazi vezeték nélküli blutusz hangszórók még mindig nagyon ritkák, csak pár modell esetében van lehetőség vezeték nélküli töltésre. Rohamosan növekszik azonban az USB-C csatlakozóval szerelt bluetooth hangfalak tábora, segítségükkel lehet telefont tölteni vagy adatátvitelt biztosítani.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bluetooth hangszórók (Bluetooth hangfalak) vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ