A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

BMX sisakok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Férfi
(18)
Női
(16)
Gyermek
(16)
Uniszex
(5)
Sisak típusa
MTB
(20)
Országúti
(3)
Városi
(7)
BMX
(39)
Korcsolya / Inline
(18)
Freestyle
(8)
Downhill
(8)
Méret
S
(16)
M
(16)
L
(11)
XL
(6)
XXL
(1)
Uni
(4)
Minimális fejkörfogat
45 cm
61 cm
-
Maximális fejkörfogat
50 cm
63 cm
-
Technológia
MIPS
(13)
In-mold
(14)
Out-mold
(2)
Szín
Fehér
(2)
Fekete
(18)
Piros
(2)
Kék
(4)
Rózsaszín
(6)
Konstrukció anyaga
Polikarbonát
(7)
EPS
(19)
ABS
(5)
HDPE
(6)

A BMX sisak első ránézésre megkülönböztethető a többi kerékpáros sisaktól. A legtöbb biciklis sisak az úton vagy terepen történő közlekedés során ritkán bekövetkező esések esetén hívatott védeni a fejsérülésektől. Ezzel szemben a BMX bukósisak felkészült arra, hogy a trükkök és mutatványok bemutatása során előforduló gyakori esések esetén átfogóan védje a fejet. A választás során még nagyobb jelentőséget kap tehát a megfelelő méret és a fejvédelem.

Tovább

A BMX sisak és a többi kerékpáros sisak

A BMX sisak tervezői pontosan tudják, hogy a biciklis trükkök megtanulása és begyakorlása nem kevés eséssel jár. A félcsőben vagy BMX pályán úgy tudsz magabiztosan bringázni, ha tudod, a védőfelszerelés a lehető legnagyobb védelmet nyújtja. Mindennél fontosabb a fej átfogó védelme, amely a BMX bukósisak kialakításában is megmutatkozik.

  • Robusztus anyagok
  • Kiváló illeszkedés, alakíthatóság
  • Meghosszabbított tarkórész
  • Védelem oldalirányú ütközés esetén
  • Kevesebb szellőzőnyílás

Bár a BMX sisak nélkülözhetetlen, más kerékpáros védőfelszerelés is jól jöhet a mutatványok gyakorlása közben, például könyök-, térd- vagy gerincvédők.

A BMX sisak felépítése

A BMX sisak egy külső kemény héjból és egy polisztirol sisakbelsőből áll. Ezt egészíti ki a legtöbb BMX bukósisak esetében egy belső párnázás, illetve a nagyobb kényelem érdekében gyakran a fülpánt is párnázott. A sisak jellegzetes formája a halántékot és tarkót is fedő konstrukciónak köszönhető. A többi kerékpáros sisakhoz képest kevesebb szellőzőnyílással rendelkezik, de azok elrendezése továbbra is biztosítja a nedvesség és a hő optimális elvezetését.

i

Az In-mold technológiával gyártott BMX sisak úgy készül, hogy magas hőmérsékleten és nyomáson préselt polisztirolt fecskendeznek a polikarbonát héjba. Ezáltal tökéletes kapcsolódás jön létre, amely növeli a sisak ellenállóképességét.

Full face BMX sisak

A full face vagy állvédős BMX sisak tulajdonképpen olyan, mint egy downhill sisak. Az állvédőnek köszönhetően a fejet még átfogóbban védi.

BMX sisak
BMX bukósisak

Állvédős BMX sisak
Full face BMX sisak

A BMX sisak és a biztonság

A BMX bukósisak paraméterei között nagyon fontos az EN1078 tanúsítvány, amely azt jelenti, hogy a sisakot valós körülmények között bábu segítségével esés közben tesztelték.

A biztonsággal szorosan összefügg a MIPS technológia is. Az ilyen BMX sisak csúszóbetétet használ, amely minimalizálja a fejet és az agyat érő esetleges csavaróerőt.

Egy komolyabb, nagy esés után ajánlott a sisakot lecserélni. A BMX sisak belsejében szinte észrevehetetlen hajszálrepedések keletkezhetnek, amely a későbbiekben csökkentheti a sisak hatékonyságát.

BMX bukósisak zár

Ahhoz, hogy a BMX sisak megbízhatóan el tudja látni védő funkcióját, tökéletesen kell illeszkednie a fejre. Ennek érdekében az állpánt hossza állítható, esetenként párnázással is ellátják, a nagyobb kényelem és a jobb illeszkedés érdekében. A zár esetében is találkozhatsz speciális jellemzőkkel.

  • A mágneses zár nagyon könnyen kezelhető és biztonságos. Még a legkisebb bringások is gyorsan és megbízhatóan be tudják kapcsolni.
  • EN1080 tanúsítvány - kifejezetten a gyerek BMX sisak esetében találkozhatsz vele. Azt jelenti, hogy a fojtásveszély elkerülése érdekében az állpánt egy bizonyos húzóerőnél elszakad.

A BMX sisak méretének kiválasztása

Akkor jó a BMX sisak, ha nem szorít, de nem is lötyög a fejeden. A megfelelő méret kiválasztásánál a fejkörfogatra támaszkodj - a méret megjelölések (pl. S, L) gyártónként változhatnak. Mérd meg mérőszalaggal a homlokodnál a fejkörfogatot, majd számíts rá 1 cm-t. Ha ez alapján választasz, szinte biztos, hogy nem fogsz mellé.

Egyre gyakoribb az állítható BMX bukósisak. A hátulján lévő forgó tárcsa segítségével tudod pontosan a fejedre igazítani a sisakot.

A BMX sisak tömege

Ami a tömeget illeti, a BMX bukósisak szinte észrevétlenül kell, hogy védje a fejedet. Válassz minél könnyebb darabot, ideális esetben 300 g körülit. A műanyag külső héj és a polisztirol belső kis tömeget biztosít.

A BMX sisak és a design

A BMX sisak lényeges szempontja a design. Különböző színű és mintázatú, matt vagy fényes sisak közül választhatsz. Biztosan találsz olyat, amelyik a legjobban illik hozzád és amelyben nem kell szégyenkezned a többiek előtt a pályán.

A BMX sisak outlet oldalunk kínálatában újszerű vagy éppen csak felbontott termékekhez juthatsz hozzá kedvezőbb áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
39 termék
Stiga Play fekete S - Kerékpáros sisak Típusok
5,0
Stiga Play fekete S
Kerékpáros sisak - gyerek, BMX és korcsolya / Inline sisak, mérete S 48 - 52 cm fejkerülethez, rözítés csatos öv segítségével, EN1080 minősítés, konstrukció anyaga HDPE, párnázás a felszerelés része, párnázás anyaga molitan, tömege 560 g, fekete kivitel
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1089
5,0
Hamax Thundercap street kék / kék szalagok
Kerékpáros sisak - gyerek, MTB, országúti, BMX, freestyle és downhill sisak, 47 - 52 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés mágneses csat segítségével, EN 1078 minősítés, konstrukció anyaga EPS, bogárháló, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, fix napellenző, tömege 227 g, kék kivitel
15 990 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTham061nad
4,6
Stiga Play rózsaszín S
Kerékpáros sisak - gyerek, BMX és korcsolya / Inline sisak, mérete S 48 - 52 cm fejkerülethez, rözítés csatos öv segítségével, konstrukció anyaga HDPE, párnázás a felszerelés része, párnázás anyaga molitan, tömege 450 g, rózsaszín kivitel
16 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1092
Alpina Roca black matt
Kerékpáros sisak - uniszex, BMX, freestyle és downhill sisak, mérete M, L és XL 56 - 58 cm fejkerülethez, in-mold technológia, konstrukció anyaga EPS, napellenző, állvédő, szellőzőnyílások és párnázás a felszerelés része, tömege 790 g, fekete kivitel
70 790 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp590nad
Force BMX, fluo, fényes L - XL
Kerékpáros sisak - uniszex, városi, BMX és freestyle sisak, mérete L és XL 58 - 63 cm fejkerülethez, out-mold technológia, rözítés csatos öv segítségével, CE EN 1078 minősítés, szellőzőnyílások és párnázás a felszerelés része, tömege 480 g, sárga kivitel
9 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce0032
Force BMX, fényes
Kerékpáros sisak - uniszex, városi, BMX és freestyle sisak, mérete L és XL 58 - 63 cm fejkerülethez, out-mold technológia, rözítés csatos öv segítségével, CE EN 1078 minősítés, szellőzőnyílások és párnázás a felszerelés része, tömege 480 g, sárga kivitel
9 690 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce0031na
5,0
Hamax Skydive kerékpározás zöld-sárga / sárga szalagok 50-55 cm
Kerékpáros sisak - gyerek, MTB, országúti, városi, BMX, freestyle és downhill sisak, 50 - 55 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés csatos öv segítségével, EN 1078 minősítés, konstrukció anyaga EPS, bogárháló, fényvisszaverő elemek és párnázás a felszerelés része, tömege 265 g, zöld és sárga kivitel
10 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTham068
Alpina Roca black matt 56 - 58 cm
Kerékpáros sisak - uniszex, BMX, freestyle és downhill sisak, mérete M 56 - 58 cm fejkerülethez, in-mold technológia, konstrukció anyaga EPS, napellenző, állvédő, szellőzőnyílások és párnázás a felszerelés része, tömege 790 g, fekete kivitel
70 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTalp590
POC Crane MIPS Actinium Pink Matt, M (55-58 cm)
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és BMX sisak, mérete M 55 - 58 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés csatos öv segítségével, EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2008 minősítés, konstrukció anyaga polikarbonát és EPS, szellőzőnyílások és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, eltávolítható napellenző, párnázás anyaga molitan, tömege 380 g, rózsaszín kivitel
38 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTpoc0954
POC Crane MIPS Actinium Pink Matt, S (51-54 cm)
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és BMX sisak, mérete S és M 51 - 54 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés csatos öv segítségével, EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZ 2063: 2008 minősítés, konstrukció anyaga polikarbonát és EPS, szellőzőnyílások és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, eltávolítható napellenző, párnázás anyaga molitan, tömege 380 g, rózsaszín kivitel
38 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpoc0955
Bluegrass SUPERBOLD fekete matt S
Kerékpáros sisak - férfi, MTB és BMX sisak, mérete S 52 - 55 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés csatos öv segítségével, CE, ASTM, AS/NZS minősítés, szellőzőnyílások és párnázás a felszerelés része, tömege 510 g, fekete kivitel
28 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTblg119
Bluegrass Sisak SUPERBOLD fényes fekete L
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB, BMX és korcsolya / Inline sisak, mérete L 60 - 62 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés csatos öv segítségével, szellőzőnyílások a felszerelés része, tömege 510 g, fekete kivitel
37 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTblg038
Bluegrass Sisak INTOX camo fekete matt XL
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB, BMX és downhill sisak, mérete XL 60 - 62 cm fejkerülethez, CE, ASTM, AS/NZS minősítés, konstrukció anyaga EPS és ABS, napellenző, állvédő és párnázás a felszerelés része, levehető párnázás, tömege 1160 g, fekete kivitel
137 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTblg004
Bluegrass Sisak INTOX camo fekete matt L
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB, BMX és downhill sisak, mérete L 58 - 60 cm fejkerülethez, CE, ASTM, AS/NZS minősítés, konstrukció anyaga EPS és ABS, napellenző, állvédő és párnázás a felszerelés része, levehető párnázás, tömege 1160 g, fekete kivitel
Leárazás -35 %
91 790 Ft 140 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTblg003
Bluegrass Sisak INTOX camo matt fekete M
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB, BMX és downhill sisak, mérete M 56 - 58 cm fejkerülethez, CE, ASTM, AS/NZS minősítés, konstrukció anyaga EPS és ABS, napellenző, állvédő és párnázás a felszerelés része, levehető párnázás, tömege 1160 g, fekete kivitel
143 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTblg002
5,0
Alpina Roca coffey-grey matt
Kerékpáros sisak - MTB BMX, uniszex, hevederrel, Hi-EPS, belső bélés, tömege 790 g, szürke kivitel
49 990 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp587nad
4,5
MET DOWNTOWN fényes fekete
Kerékpáros sisak - uniszex, városi és BMX sisak, mérete S, M, L és XL 58 - 58 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés csatos öv segítségével, CE, AN/NZS, US minősítés, konstrukció anyaga polikarbonát , fényvisszaverő elemek, napellenző, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális párnázás, tömege 255 g, fekete kivitel
16 990 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmet063nad
MET YOYO gyerekeknek matt rózsaszín
Kerékpáros sisak - gyerek, MTB, városi és BMX sisak, mérete S, M, L és XL 54 - 55 cm fejkerülethez, CE, AN/NZS minősítés, konstrukció anyaga ABS, fényvisszaverő elemek, szellőzőnyílások és párnázás a felszerelés része, antibakteriális párnázás, tömege 435 g, rózsaszín kivitel
12 790 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmet057nad
5,0
Hamax Skydive kerékpározás zöld-sárga / sárga szalaggal
Kerékpáros sisak - gyerek, MTB, országúti, városi, BMX, korcsolya / Inline, freestyle és downhill sisak, 45 - 55 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés csatos öv segítségével, EN 1078 minősítés, konstrukció anyaga EPS, bogárháló, fényvisszaverő elemek és párnázás a felszerelés része, tömege 265 g, zöld és sárga kivitel
10 890 Ft -tól
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTham067nad
Chilli Inmold sisak fekete - Kerékpáros sisak Típusok
5,0
Chilli Inmold sisak fekete
Kerékpáros sisak - uniszex, BMX sisak, mérete S, M és L 53 - 55 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés csatos öv segítségével, Freestyle rollerezéshez minősítés, konstrukció anyaga EPS, szellőzőnyílások a felszerelés része, tömege 285 g, fekete kivitel
24 290 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPT5276nad
Fox Youth Flight Helmet, Ce OS
Kerékpáros sisak - gyerek, BMX és korcsolya / Inline sisak, mérete uni 47 - 51 cm fejkerülethez, MIPS technológia, rözítés csatos öv segítségével, EN 1078 minősítés, konstrukció anyaga EPS, szellőzőnyílások és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, antibakteriális párnázás, fehér kivitel
28 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTfox383
Stiga Play fekete M - Kerékpáros sisak Típusok
5,0
Stiga Play fekete M
Kerékpáros sisak - BMX gyerek, biztonsági csattal, belső bélés, inline-hoz, fekete kivitel
19 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1094
Stiga Play kék S - Kerékpáros sisak Típusok
5,0
Stiga Play kék S
Kerékpáros sisak - gyerek, BMX és korcsolya / Inline sisak, mérete S 48 - 52 cm fejkerülethez, rözítés csatos öv segítségével, konstrukció anyaga HDPE, párnázás a felszerelés része, párnázás anyaga molitan, tömege 450 g, kék kivitel
14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTsc1091
5,0
Stiga Play kék
Kerékpáros sisak - BMX gyerek, biztonsági csattal, HDPE anyag, belső bélés, inline-hoz, tömege 450 g, kék kivitel
14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTsc1091nad

BMX sisakok

A BMX sisakok kategóriában összesen 39 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó BMX sisakok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb BMX sisakok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: BMX sisakok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ