Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Bo-Camp Wine Glass Polycarbonate 2 pcs

Termékkatalógus
Bo-Camp Wine Glass Polycarbonate 2 pcs
5 1 értékelés
Pohár - 2 darabos készlet, anyaga: műanyag, tartalma: borospohár készlet
Kód:  BCPa97 Termékszám:  8712013014425

Bo-Camp Wine Glass Polycarbonate 2 pcs

A Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 db-os pohárkészlet használható kempingezéshez, sátrazáshoz és más típusú szabadtéri expedíciókhoz, vagy a medence mellett is nagyszerű, a szilánkok okozta sérülésveszély elkerülése érdekében. Ez a praktikus készlet 2 borospoharat tartalmaz. A kempingeszközök kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, és különösen alkalmasak borhoz. Egy pohár kapacitása 300 ml.


A Bo-Camp Wine glass Polycarbonate kemping eszközök fő jellemzői

  • Praktikus készlet 2 db borospohárból kempingezéshez
  • Egy pohár térfogata 300 ml
  • A poharak 100% polikarbonátból készültek, amely karcálló, nagyon könnyű és szinte törhetetlen
  • A Bo-Camp Wine glass Polycarbonate pohárkészlet széleskörű felhasználási lehetőségekkel bír, például utazások során vagy a medence partján is kiváló
  • A poharak mosogatógépben is tisztíthatók
  • Egy pohár magassága 18,8 cm, átmérője 7,8 cm
  • Átlátszó színváltozat

Bo-Camp - a túrafelszerelés márka, amely tudja, mit csinál

A holland Bo-Camp márka olyan outdoor felszerelésekre összpontosít, amelyeket maguk a kalandorok terveztek, akik ismerik a kempingezés minden csínját-bínját. A Bo-Camp egy olyan jövőt képzel el, amelyben bárhol, bármikor otthonosan mozoghatsz az utazások vagy szabadtéri kirándulások során. A Bo-Camp számára fontos a minőség és a meglévő termékek folyamatos fejlesztése, valamint a termékek könnyű tárolása és az utazók maximális kényelme. A Bo-Camp márka alatt a felszerelések széles választékát találod, amelyek közül pontosan kiválaszthatod a tökéleteset az általad megtervezett nyaralásról szóló elképzeléseid szerint. Szeretnél egy luxus kempingszéket, egy kényelmes hálózsákot vagy egy kompakt edénykészletet? A Bo-Camp kínálatában az utazóbútoroktól kezdve a vendéglátóipari készleteken át a kempingfelszerelésekig bátran válogathatsz.


A Bo-Camp Wine glass Polycarbonate széleskörű felhasználási lehetőségei

Ha a partnereddel vagy barátaiddal kirándulni mész a szabadban, jól jöhet ez a két darab Bo-Camp borospohár. Nincs is jobb, mint egy pohár borral lazítani egy hosszú nap után, amikor az ismeretlent fedeztük fel. És ez nem olyasmi, amit bögréből akarsz kortyolni! A Bo-Camp Wine glass Polycarbonate készletben két darab borospoharat találsz. A medencében is nyugodtan használhatod, ahol a hagyományos poharak használata esetén veszélyben lennél az esetleges szilánkok miatt.

A Bo-Camp borospoharak szinte törhetetlenek

Ez a 2 borospohárból álló készlet 100% polikarbonátból készült, amely nagyon könnyű, ugyanakkor hordozható és mégis karcálló; összességében szinte törhetetlen. Többé nem kell aggódni amiatt, hogy az üvegárú egy darabban és biztonságban érkezik-e meg a célállomásra, amikor utazol. Még az sem lesz gond, ha a poharakat a mosogatógépben hagyod, a Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 db-os készlet mindent kibír. Egy pohár 300 ml űrtartalommal bír, és kialakítása inkább a borral való használatra irányul, de ebben csak a fantázia szabhat határt, hiszen bármilyen italt felszolgálhatsz bennük.



Paraméterek

Edény anyaga
Műanyag Kész!
Darabszám a készletben
2 Kész!
Jellemzők
Mosogatógépben mosható Kész!

Tulajdonságok

Edény anyaga
Műanyag Kész!
Darabszám a készletben
2 Kész!
Jellemzők
Mosogatógépben mosható Kész!
Megjegyzés:
» További grill kiegészítők széles választékban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 pcs. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bo-Camp Wine glass Polycarbonate 2 pcs.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ