A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky szett, 3 db

Termékkatalógus
BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky szett, 3 db
Whisky szett - stílusos kiegészítője minden dolgozószobának vagy ebédlőnek, a készlet whisky, bourbon vagy konyak tárolására alkalmas karaffát és 2 db poharat tartalmaz, a készlet magas ólomtartalmú, cseh kristályüvegből készült, amely olyan tulajdonságokkal gazdagítja a készletet, mint például az ellenállóság, tartósság és nagyfokú ragyogás, a karaffán és a poharakon alkalmazott mintázat modern és luxus hatást kelt, a Crystal Bohemia üvegtermékek 24% ólom-oxidot tartalmaznak, amelynek köszönhetően az üveg megtöri a fénysugarakat és gyönyörű színjátékot hoz létre
Kód:  BOHSK558 Termékszám:  8593403813558

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky szett, 3 db Megszűnt

BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky szett, 3 db

A Bohemia Crystal világhírű kristályüveg-gyártójának csodálatos Megan whisky-sorozata minden bizonnyal stílusos kiegészítő lesz étkeződben. A készlet tartalmaz egy whiskys üveget , konyak vagy bobon tárolására és két poharat. Az üveget és a poharakat különféle kivitelű kombinációk díszítik, amelyek luxusnak és modernnek tűnnek. Tartósságukat, szilárdságukat és nagy ragyogásukat garantálja a kristályüveg, amelyben magas az ólom aránya A Bohemia Crystal Megan whisky szett díszítheti otthoni vagy munkahelyi bárodat is. Vásárold meg a  négy külön Megan poharat is a teljes készlethez.

A Bohemia Crystal Megan whisky-készlet főbb jellemzői

  • Stílusos kiegészítő a munkahelyen vagy az étkezőben
  • Bohemia Crystal Megan whisky szett egy üveget és két poharat tartalmaz
  • Magas ólomtartalmú kristályüvegből készül
  • Modern mintákkal díszítve, a luxus megjelenés érdekében

Kristálytiszta élvezet

A cseh kristály az egész világon híres. A Bohémia kristályüveg termékek 24% ólom-oxidot tartalmaznak. Ennek eredményeként a nap sugarai lebontják az üveget, és gyönyörű színjátékot hoznak létre. Tartsd meg a törékeny ólomkristály tökéletes megjelenését: csak forrásvízben mosd és puha kefével tisztíts. Ne tedd be a mosogatógépbe.

Csomag tartalma:
1 × üveg
2 x pohár


Paraméterek

Darabok száma a csomagban
3 db Kész!
Rendeltetés
Whisky likőr Kész!
Üveg típusa
Kancsós Kész!
Űrtartalom
320 ml Kész!
Anyag
Ólomkristály Kész!

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban
3 db Kész!

Típus

Rendeltetés
Whisky likőr Kész!
Üveg típusa
Kancsós Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
320 ml Kész!
Anyag
Ólomkristály Kész!
Mosogatógépben mosható
Nem Kész!
Szín
Világos Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky set, 3ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky sada, 3 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky-Set - 3-teilig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky-Set - 3-teilig.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ