30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

Bold Smart Cylinder SX

Termékkatalógus
Bold Smart Cylinder SX
2,3 3 értékelés
Okos zár - Bluetooth segítségével vezérelhető, Android és iOS operációs rendszer támogatása, AES-CM titkosítás, cilinderbetét, helymeghatározás, hozzáférés megosztása, offline működés, érkezés és távozás figyelés, több felhasználó beprogramozásának lehetősége, biztonsági pin-beállítások, ellenőrizze az akkumulátor állapotát és az egyéb zárbeállításokat, felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés), hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés) és az eseménynaplózás elérhető a rendszergazdák számára, angol nyelvű alkalmazás
86 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  bold21_01

Bold Smart Cylinder SX

Bold Smart Cylinder SX okos zár

Könnyítsd meg az életed a mai piac által kínált okos technológiákkal, és lepd meg a klasszikus tolvajt. A Bold Smart Cylinder SX Bluetooth hengerbetétes, okos zárat a tolvajok nem törik fel egykönnyen. Emellett rengeteg időt is megtakaríthatsz, hiszen nem kell folyton a kulcsokat keresgélned. Az otthonodba csak a saját mobiltelefonoddal léphetsz be. Az alkalmazás kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel. Ha a telefon lemerülne, egy ötjegyű PIN-kódot használhatsz, és a zár elfordításával léphetsz be. Az offline működéshez szükséges akkumulátor élettartama több mint két év, és időben figyelmeztet az alacsony töltöttségről, így nem kell aggódnod, hogy nem jutsz be a lakásba. A Bold Smart Cylinder SX okos zárat könnyű felszerelni az ajtóra - mindössze egy szabványos csavarhúzóra lesz szükséged. 

A Bold Smart Cylinder SX okos zár legfontosabb jellemzői

  • Bold Smart Cylinder SX Bluetooth okos zár hengerbetéttel
  • Mobiltelefonos vezérlés (többszemélyes kapcsolat lehetséges)
  • Kétfaktoros hitelesítés és end-to-end titkosítás
  • A legmagasabb szintű biztonság SKG*** tanúsítvánnyal
  • PIN-kód bevitele meghibásodott vagy elveszett telefon esetén
  • Kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel
  • Offline üzemmód a CR123A akkumulátornak köszönhetően, amelynek élettartama két év
  • Merülő akkumulátor figyelmeztetés + energiatakarékos üzemmód
  • Geolokációs funkciók
  • Érkezések és távozások nyomon követése
  • A Bold Smart Cylinder SX egyszerűen telepíthető csavarhúzóval - kevesebb mint 5 perc alatt elvégezhető


Mi történik, ha a telefonom lemerül vagy elveszik? 

Fedezünk hátulról. Könnyedén beléphetsz otthonodba okostelefon nélkül egy biztonsági, személyes PIN-kód segítségével. A külső gomb elfordításával ad meg az 5 számjegyű kódot, és a páncélterem módszerrel már bent is vagy. Elvesztetted a telefonodat? Ne aggódj! Csak jelentkezz be egy másik telefonra, és zárold az elveszett készülékhez rendelt Bold-fiókot.

Mi történik, ha a zár akkumulátora lemerült?

A Bold okos zárban az akkumulátor élettartama több mint 2 év. Ez azért van, mert az ajtót kézzel nyitod és zárod. Előre kapsz értesítést, hogy az akkumulátor lemerülőben van. Lemaradtál az értesítésről? A zár automatikusan akkumulátorkímélő üzemmódba kapcsol. Ebben a tartalék üzemmódban az akkumulátor néhány héttel tovább bírja, és minden alkalommal, amikor megközelíted, értesítést kapsz arról, hogy az akkumulátort ki kell cserélni.

Hogyan garantálják a digitális biztonságot?

Nincs ok az aggodalomra! A Bold termékek és a Bold szerver közötti kommunikáció end-to-end (végponttól végpontig) tartó titkosítással történik. Minden kommunikációnak saját egyedi kódja van, amely nem lemásolható. Így a tanúsított termékek csak egymás és a Bold szerver között kommunikálhatnak.

A Bold okos zár biztonsági hardverrel vagy többpontos zárrendszerrel is működik? 

IGEN. A Bold okos zárat a sokoldalúság jegyében tervezték. A betét kihúzása elleni védelem és a többpontos zár mindenképpen részei ennek. Ha az okos zárat kihúzásgátló védelemmel (biztonsági hardver) kombinálod, akkor is tökéletesen illeszkedik az ajtóra. Az ajtót pedig te magad zárod be, így nem okoz gondot a többpontos zár. Egyszerűen forgasd el a Bold okos zárat, amíg az ajtó teljesen zárva nem lesz.

Minden alkalommal elő kell vennem a telefonomat, amikor ki akarom nyitni az ajtót?

NEM. Kapcsold be az automatikus aktiválás funkciót a Bold alkalmazásban. A Smart Bold érzékeli, ha ott vagy, és aktiválódik, amikor hazaérkezel. Annak érdekében, hogy ez ne történjen meg állandóan, amikor az ajtó körül mozogsz, az okos zár körül egy 200 méteres biztonsági zóna van kialakítva. Ez azt jelenti, hogy ha ebben a zónában vagy, a Bold intelligens zár nem aktiválódik automatikusan. A Bold okos zár aktiválása után a zárat mindig kézzel, elforgatással kell kinyitni. Ez biztosítja az ajtó magától történő kinyílásának megakadályozását.

Telepíthetem én magam a Bold okos zárat? 

IGEN. A Bold okos zárat a mellékelt útmutató segítségével percek alatt telepítheted. Csak egy csavarhúzóra lesz szükséged.

Illeszkedik a Bold okos zár az ajtómra? 

A Bold okos zár gyakorlatilag minden ajtóra felszerelhető az Europrofil szabványok szerint. Nyolcféle különböző méret létezik (a betét hossza). A meglévő (régi) zár méreteit megvizsgálva megtudhatod, hogy milyen hosszúságúra van szükséged. Csak a külső és belső méretekre van szükséged.


Paraméterek

Összehasonlít
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu Kész!

Tulajdonságok

Speciális funkciók
Helymeghatározás, Hozzáférés megosztása, Offline működés, Érkezés és távozás figyelés, Több felhasználó beprogramozásának lehetősége, Biztonsági PIN-beállítások, Ellenőrizze az akkumulátor állapotát és az egyéb zárbeállításokat, Felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés), hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés), Az eseménynaplózás elérhető a rendszergazdák számára Kész!
Titkosítás
AES-CM Kész!
Elem típusa
CR123A Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bold Smart Cylinder SX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bold Smart Cylinder SX-33. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bold Smart Cylinder SX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bold Smart Cylinder SX-33. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bold Smart Cylinder SX-33.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ