Shop roku Slevy s AP+

Bolt Master 20" narancssárga

Termékkatalógus
Bolt Master 20" narancssárga
Gyerek kerékpár - 5 és 8 év közötti gyermekek számára, acél váz, ajánlott magasság: 120-130cm, kerék átmérője 20", sebességek száma: 6, acél váz, tömege: 12kg
Kód:  SPTOlp018 Termékszám:  8595243837398

Bolt Master 20" narancssárga

Kerékátmérő: 20"

Villa: Szilárd acél

Váltókar: Saiguan

Fékezők / átalakítók: 42-34-24 150mm

Gumiabroncsok: Kenda

Váz: Acél

Fékek: V-fék

Kapcsolók: -

Kazetta: -

Tömege: 12kg

A kerékpár a fiúk számára nem csak egy kerékpár, hanem egy izgalmakat rejtő mustang a prérin, egy űrhajó, amelyben megmenthetik a világot, de mindenekelőtt a gyermekkori boldog emlékek forrása. Az Olpran márka ezt figyelembe is vette, amikor létrehozta a Bolt Master kerékpárt, ami csábító kinézetével minden fiú gyermek vágya. Az elektromos hatást keltő, kék, narancssárga és zöld színű kerékpár még egy különleges lánc fedéllel is el van látva, amely vagányabbá varázsolja a biciklit. Ezzel a kerékpárral gyermekünk könnyedén járhat ismeretlen ösvényeken, de az enyhe terep nehézségeit is leküzdheti a lehető legnagyobb élmény elérése érdekében. Ez a kerékpár nem játékszer csupán, szilárd acélszerkezetének köszönhetően viszont tömege mindösszesen 12kg.

Az Olpran Bolt Master legfontosabb jellemzői

  • Kis kerékpárosok figyelmét felkeltő kialakítás
  • Kék, narancssárga és zöld színű részletekkel a legmenőbb designért
  • Akár enyhe terepkörülmények között is használható
  • 5-8 éves korig
  • Acél vázszerkezet és merev villa
  • Gyermekkori boldog emlékek alkotója

Kialakítás a kényelemért és a biztonságért

Ez a nagyon jó designnal rendelkező kerékpár, amely a kis kerékpárosok legnagyobb vágya, nem csupán ennyit kínál. Az új kalandokkal és szórakozással töltött órák és napok még fantasztikusabbak lesznek hála a kerékpár funkciónak és kiegészítőinek. A sárvédőknek hála, nem kell többet aggódnia, hogy a gyermeke csupa sár lesz, amikor haza tér, továbbá egy 6 sebességes sebességváltó segíti gyermekünket, ha az emelkedőket is meg akarná hódítani. Másrészt nagyon nagy sebesség mellett a kerékpárnak a megállás sem jelent problémát, a klasszikus, de mindenekelőtt megbízható V-fékeknek köszönhetően. A kormány egy kényelmes gumi fogantyúval van felszerelve a könnyű kormánykezelés érdekében.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bolt Master 20" narancssárga
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bolt Master 20" oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bolt Master 20" oranžový.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ