30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Bomann BS 9000

Termékkatalógus
Bomann BS 9000
4,2 4 értékelés
Többfunkciós porszívó - száraz és nedves porszívózáshoz, 1600 W, kapacitása 20 l, fújó funkció a levelek egyszerű eltakarításához, nagyfokú stabilitás, 4 forgó kerék a minden irányban való könnyű mozgáshoz, túlfolyás elleni védelem, praktikus kiegészítőtartó, 5 m hálózati kábel
Kód:  BONVY001 Gyártó honlapja:

Bomann BS 9000

Többfunkciós porszívót keresel, amely nem hagy cserben a háztartás nagyon igényes helyzeteiben sem? Válaszd a Bomann remek kidolgozású darabját, amely száraz és nedves porszívózásra is alkalmas. Nem állítják meg a lehullott őszi falevelek sem, a ventillátor funkcióval a rakoncátlan leveleket gyorsan az ellenőrzésed alatt tudhatod. Ízléses fekete és rozsdamentes acél designja szemet gyönyörködtető, de a BS 9000 nemcsak dísznek szolgál, rozsdamentes acél borítása kimagasló ellenállásról tanúskodik. Bármilyen katasztrófa is súlytsa háztartásodat vagy műhelyedet, ezzel a porszívóval biztos lehetsz benne, hogy nyomai egy szempillantás alatt eltűnnek.

A BS 9000 porszívó főbb tulajdonságai

  • A robusztus forgókerekek remek stabilitást biztosítanak
  • Többszörös szűrő
  • A porszívó kapacitása luxus 20 l
  • Felszívja a szennyeződéseket és a folyadékokat is, valamint elfújja a leveleket is
  • Túlfolyás elleni védelem
  • Igazán elegáns külső

Könnyű manipuláció

A többfunkciós porszívó ügyetlen hatást kelt? Ne hagyd magad megtéveszteni, a porszívó négy forgó kerékkel felszerelt, amelyeknek köszönhetően a BS 9000 könnyedén siklik át minden felületen. Helyzetváltoztatása nem jár semmilyen megerőltetéssel. Emellett 5 méteres hálózati kábele kényelmes hatótávolságot biztosít, így nem kell állandóan másik dugaljat keresgélned.

A műhelyek számára is tökéletes

A Bomann BS 9000 praktikusságának, tartósságának és a nagy szennyeződések felszívásának képességével az összes barkácsmester álmává válik. Amennyiben kerted is van, jól jön az ősszel lehullott levelek könnyű eltakarításának lehetősége új készülék vásárlása nélkül. Remek megoldás a szívófejek elhelyezése a porszívó oldalán, ennek köszönhetően állandóan kéznél vannak és nem vesznek el. Szereld fel magad a kényelmetlen helyzetek esetére.

Paraméterek

Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Szívófej
Résszívó Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Kábel hosszúsága
5 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bomann BS 9000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bomann BS 9000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bomann BS 9000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bomann BS 9000.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ